DjoleLO 1896 Napisano Mart 30, 2024 Zainteresovan, 637 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Super duke GT Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju Scottoiler Esystem. Stigao na motoru, ali ja to ne volEm, pa ga zato prodajem. U bocici ima i nekog ulja. Cena novog u DD moto 48 000 Prodajem u pola cene- 24 000 Djordje 0654574728 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjoleLO 1896 Napisano Mart 30, 2024 (promenjeno) Zainteresovan, 637 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Super duke GT Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, DjoleLO said: Promenio Mart 30, 2024 član DjoleLO Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11750 Napisano April 1, 2024 Drug član, 1294 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan ovaj lanac kao da nikad nije video ulja a kamoli scotoiler prosledio drugaru, on je takav bangavac da ne moze da se seti da okrene cobru kad sipa gorivo pa mu jedino automatika za mozak moze pomoći 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjoleLO 1896 Napisano April 1, 2024 Zainteresovan, 637 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Super duke GT Prijavi odgovor kao problematičan Iskljucio sam oiler (vidi se na display), a ocistio lanac i naprskao malo spreja. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11750 Napisano April 1, 2024 Drug član, 1294 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan pre 9 minuta, DjoleLO je napisao: Iskljucio sam oiler (vidi se na display), a ocistio lanac i naprskao malo spreja. znam zato sam i stavio onaj smajli sto se vrti i zajebava. Drugar mi sad salje poruku sa pitanjem-sta je totacno s njim da se roknes, mi ostali mu menjamo ulje, sredjujemo sta treba, cirkus covek, nema veze sa zivotom, ali dobar ovako 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjoleLO 1896 Napisano April 1, 2024 Zainteresovan, 637 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Super duke GT Prijavi odgovor kao problematičan 6 minutes ago, piki said: znam zato sam i stavio onaj smajli sto se vrti i zajebava. Drugar mi sad salje poruku sa pitanjem-sta je totacno s njim da se roknes, mi ostali mu menjamo ulje, sredjujemo sta treba, cirkus covek, nema veze sa zivotom, ali dobar ovako Napisi da je svemirski modulator 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2660 Napisano April 1, 2024 Drug član, 1005 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Da će brže da mu se vrti točak Poslato sa MNA-LX9 pomoću Tapatoka Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjoleLO 1896 Napisano April 1, 2024 Zainteresovan, 637 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Super duke GT Prijavi odgovor kao problematičan 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vitez Koja 218 Napisano April 1, 2024 Zainteresovan, 185 postova Lokacija: Selevac Motocikl: F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, piki je napisao: znam zato sam i stavio onaj smajli sto se vrti i zajebava. Drugar mi sad salje poruku sa pitanjem-sta je totacno s njim da se roknes, mi ostali mu menjamo ulje, sredjujemo sta treba, cirkus covek, nema veze sa zivotom, ali dobar ovako Sto je najgore od svega, kod takvih ljudi se kola,motori,traktori nikad ne kvare 2 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1705 Napisano April 1, 2024 Drug član, 875 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Vitez Koja je napisao: Sto je najgore od svega, kod takvih ljudi se kola,motori,traktori nikad ne kvare Zato sto i ne diraju nista, nema ko da pokvari. 2 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11750 Napisano April 1, 2024 Drug član, 1294 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, Vitez Koja je napisao: Sto je najgore od svega, kod takvih ljudi se kola,motori,traktori nikad ne kvare Bukvalno tako jebote, meni novo crkne a njemu nista, imam takvog i zeta , izvini sto trolujemo oglas, ali bar je u vrhu 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjoleLO 1896 Napisano April 1, 2024 Zainteresovan, 637 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Super duke GT Prijavi odgovor kao problematičan Ma ne trolujes Za takve i jeste ova sprava. Ja uzivam dok sredjujem lanac, a neko samo sipa to ulje i tera. Zna da motor ima lanac i to je sve sto zna o tome. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjoleLO 1896 Napisano April 3, 2024 Zainteresovan, 637 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Super duke GT Prijavi odgovor kao problematičan Kaparisan. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...