RAmireZ 1240 Napisano Septembar 12, 2006 bez čvaraka, 1212 postova Lokacija: na severu Motocikl: Naked u najavi Prijavi odgovor kao problematičan IDEJA: Zaposliti nekog naseg drugara bajkera u auto skoli da 2-3 casa vozika kandidate na bajku, da doticni nauce da postojimo i sta je opasno po nas. Samo ako sami dozive neke od opasnosti moci ce u buducnosti da budu fer prema nama. OK, ako se sami ne pazimo... Sta mislite da li ovo drzi vodu? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1970 Napisano Septembar 12, 2006 Aktivirao se na času, 3279 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Paaaa zavisi koliki se procenat "kandidata" vrati zivo-citavo-normalno :twisted: . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Septembar 12, 2006 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Može... :twisted: na zadnji pa na prednji pa opet na zadnji, pa dvaput na prednji....i tako ukrug... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Septembar 13, 2006 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan ja se javljam da vozam matorke od 20god, sa ne vise od 45kg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Septembar 13, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan 2-3 casa po 45 minuta, u jednoj auto-skoli uvek ima bar 20-ak kandidata, u Mladenovcu ih ima 5-6 auto skola... Malo je nas bajkera za tako nesto... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1968 Napisano Septembar 13, 2006 Vlasnik sajta, 5376 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan IDEJA:Zaposliti nekog naseg drugara bajkera u auto skoli da 2-3 casa vozika kandidate na bajku' date=' da doticni nauce da postojimo i sta je opasno po nas. Samo ako sami dozive neke od opasnosti moci ce u buducnosti da budu fer prema nama. OK, ako se sami ne pazimo... Sta mislite da li ovo drzi vodu?[/quote'] Imamo mi jednog naseg drugara forumasa koji vozika kandidate na bajku... Jedino sto bira iskljucivo osobe zenskog pola Naravno, Pablo mu pomaze koliko god moze i stigne... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAmireZ 1240 Napisano Septembar 13, 2006 bez čvaraka, 1212 postova Lokacija: na severu Motocikl: Naked u najavi Prijavi odgovor kao problematičan Brko, ljudima je obicno radno vreme 8h. Ne bi se to radilo samo iz zadovoljstva. (nego i iz samozadovoljstva) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Septembar 13, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Eeeeeeeee, kad bi se tako nesto placalo bilo bi idealno ali niko nije lud da plati neku budalu da se ceo dan vozika po gradu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlada185 57 Napisano Novembar 4, 2010 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Black Adder F4isport Prijavi odgovor kao problematičan Mada ako ko uvede ovakav posao javljam se za honorarni posao Mada bez sale ovako nesto bi mnogima otvorilo oci. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Novembar 5, 2010 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Ako ova nova obuka koju sada treba da uvedu ne bude samo za uzimanje para i maltretiranje naroda, trebalo bi da kandidati prođu i teoretski i praktično koga sve mogu da ugroze i na koji način. Al to je samo ako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3293 Napisano Novembar 5, 2010 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pravo iz naftalina... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAmireZ 1240 Napisano Novembar 5, 2010 bez čvaraka, 1212 postova Lokacija: na severu Motocikl: Naked u najavi Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam zaboravio ovu temu iako sam je pokrenuo. I dalje mi se dopada ideja pa makar iz naftalina. Tema je od pre cetiri godine, pa eto neka se ideja ostvari kroz cetiri godine, nama opet dobro. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3293 Napisano Novembar 5, 2010 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Nisam rekao da je ideja losa, cak naprotiv. Rekao sam samo da je tema izvucena iz naftalina. Inace, ja sam makar milion puta do sada rekao da bih voleo da svaki ucesnik u saobracaju proba, makar po jedan cas, svako prevozno sredstvo pre nego sto dobije dozvolu bilo koje kategorije. Znam da je to nemoguce, ali bi bilo mnogo dobro za sve nas, bez obzira sta vozimo. Na forumu ima puno vozaca automobila koji su dosta promenili stil voznje od kada su poceli da voze motor. Dosta puta je to i pomenuto u razlicitim temama. Voleo bih da ovaj tvoj predlog zazivi, ali na zalist, mislim da su mu jako male sanse. Mozda bi mogli da organizujemo u nekim auto skolama koje drze clanovi ovog foruma, ali bi oni morali da se jave i kazu da li je to izvodljivo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10737 Napisano Novembar 6, 2010 Hronični Motociklopata, 7427 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan dobra ideja, ali garant bi se pola njih ukenjali na samu pomisao da sednu na motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Elektrometla 86 Napisano Novembar 10, 2010 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: NS Motocikl: Hornet 600 '02 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je i meni padalo na pamet, dok ne osete na svojoj kozi nece nas ni primecivati ni uvazavati kao ravnopravne ucesnike u saobracaju. kad im neko oduzme pravo prvenstva, gledace na sve strane kad sednu u auto. ali, kako to izvesti...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAmireZ 1240 Napisano Novembar 10, 2010 bez čvaraka, 1212 postova Lokacija: na severu Motocikl: Naked u najavi Prijavi odgovor kao problematičan Mozda nije izvodljivo kad se forumasi koji imaju auto skole ili rade u njima ne javljaju u ovoj temi. Javni poziv ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano Novembar 10, 2010 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je gotivnija akcija da se izorganizujemo, okupimo na nekom prometnom mestu i na onako iznenadno na semaforu ponudimo vozačima da ih provozamo malo po gradu, samo da osete, i vide šta se sve desi za 5-10 minuta vožnje po gradu, da dožive kao suvozači možda bi nakon toga makar malo više obratili pažnju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...