Jovan Ristic 5381 Napisano Mart 1 Ne silazi, 4809 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Društvo, po pozivu Yamaha Slovenije imao sam priliku da otputujem na ostrvu Lanzarote koje je u sklopu Kanarskih ostrva da testiram MT09 za 2024. godinu. Agregat je ostao netakntut, ali su se dobro pozabavili geometrijom, unapredili malo ogibljenje, malo više kočnice i dosta elektroniku. Ukratko, MT09 je zaista nikad bolja i ispreglane su mane sa nervoznim prednjim krajem na ispucavanjima iz krivina. Kompletni utisci su u tekstu: Yamaha MT09 2024 - Nikad oštrija i upravljivija - BJBikers.com BJBIKERS.COM Za 2024. godinu, povodom deset godina postojanja predstavljena je četvrta generacija MT09 koju smo među prvima imali prilike da testiramo Par fotki sa testa: 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveti Atila 618 Napisano Mart 1 (promenjeno) Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Zemun / Žarkovo Motocikl: Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Kakva su ostrva za vožnju? Gledao sam 44Teeth recenziju Bridgstone S23 koji su digli u nebesa, ali nisam siguran koliko su oni po tom pitanju objektivni pošto su im sponzor kanala. Promenio Mart 1 član Sveti Atila Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5381 Napisano Mart 1 Ne silazi, 4809 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan pre 40 minuta, Sveti Atila je napisao: Kakva su ostrva za vožnju? Gledao sam 44Teeth recenziju Bridgstone S23 koji su digli u nebesa, ali nisam siguran koliko su oni po tom pitanju objektivni pošto su im sponzor kanala. Lanzarote je malo ostrvo. Okrenuli smo oko 210 km i prešli ostrvo uzduž i popreko. Uglavnom lepi asfalti, ima i lepih krivina. S23 bar na MT09 legao odlično. Zaista dobra guma i uliva poverenje. Bio je i Japanac iz Bridgestona, pa sam proćaskao malo i sa njim. Kaže da su malo unapredili i povratni osećaj i izdržljivost. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5381 Napisano Octobar 14 Ne silazi, 4809 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam mogao da odolim, na poziv Barela sam tokom leta ponovo uzeo MT-09 na test i napravio još 1.000 km. Taj CP3 agregat i poboljšanja koju su napravili su stvarno učinili da je ovaj MT-09 najbolji do sad. Yamaha MT-09 - Još uvek kralj naked klase? - BJBikers.com BJBIKERS.COM Početkom ove godine imali smo prilike da prisustvujemo svetskoj prezentaciji na koju nas je Yamaha pozvala da testiramo novi MT-09. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...