Jovan Ristic 5460 Napisano Mart 1, 2024 Ne silazi, 4869 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Društvo, po pozivu Yamaha Slovenije imao sam priliku da otputujem na ostrvu Lanzarote koje je u sklopu Kanarskih ostrva da testiram MT09 za 2024. godinu. Agregat je ostao netakntut, ali su se dobro pozabavili geometrijom, unapredili malo ogibljenje, malo više kočnice i dosta elektroniku. Ukratko, MT09 je zaista nikad bolja i ispreglane su mane sa nervoznim prednjim krajem na ispucavanjima iz krivina. Kompletni utisci su u tekstu: Yamaha MT09 2024 - Nikad oštrija i upravljivija - BJBikers.com BJBIKERS.COM Za 2024. godinu, povodom deset godina postojanja predstavljena je četvrta generacija MT09 koju smo među prvima imali prilike da testiramo Par fotki sa testa: 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveti Atila 620 Napisano Mart 1, 2024 (promenjeno) Svrati ponekad, 319 postova Lokacija: Zemun / Žarkovo Motocikl: Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Kakva su ostrva za vožnju? Gledao sam 44Teeth recenziju Bridgstone S23 koji su digli u nebesa, ali nisam siguran koliko su oni po tom pitanju objektivni pošto su im sponzor kanala. Promenio Mart 1, 2024 član Sveti Atila Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5460 Napisano Mart 1, 2024 Ne silazi, 4869 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan pre 40 minuta, Sveti Atila je napisao: Kakva su ostrva za vožnju? Gledao sam 44Teeth recenziju Bridgstone S23 koji su digli u nebesa, ali nisam siguran koliko su oni po tom pitanju objektivni pošto su im sponzor kanala. Lanzarote je malo ostrvo. Okrenuli smo oko 210 km i prešli ostrvo uzduž i popreko. Uglavnom lepi asfalti, ima i lepih krivina. S23 bar na MT09 legao odlično. Zaista dobra guma i uliva poverenje. Bio je i Japanac iz Bridgestona, pa sam proćaskao malo i sa njim. Kaže da su malo unapredili i povratni osećaj i izdržljivost. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5460 Napisano Octobar 14, 2024 Ne silazi, 4869 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam mogao da odolim, na poziv Barela sam tokom leta ponovo uzeo MT-09 na test i napravio još 1.000 km. Taj CP3 agregat i poboljšanja koju su napravili su stvarno učinili da je ovaj MT-09 najbolji do sad. Yamaha MT-09 - Još uvek kralj naked klase? - BJBikers.com BJBIKERS.COM Početkom ove godine imali smo prilike da prisustvujemo svetskoj prezentaciji na koju nas je Yamaha pozvala da testiramo novi MT-09. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...