zorzis 77 Napisano Septembar 6 U prolazu, 50 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki zx10r Prijavi odgovor kao problematičan Ja evo drugi sr3 ukupno 12 000 nikakvih sličnih problema nisam imao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomas. 10 Napisano Septembar 6 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Andrej_Hotstepper je napisao: Jel imaš ti sliku toga? Nemam oterao ga u servis blizu mi je desetak kilometra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomas. 10 Napisano Septembar 6 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, zorzis je napisao: Ja evo drugi sr3 ukupno 12 000 nikakvih sličnih problema nisam imao. Lepa kilometraźa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomas. 10 Napisano Septembar 10 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Stigao iz servisa danas menjali dihtunzi cilindra Inace ustanovio sam da curi izmedju cilindra i bloka motora 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 12084 Napisano Septembar 10 Ne silazi, 2846 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan Bar su brzo popravili. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 17096 Napisano Septembar 10 Integrisan, 9608 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, tomas. je napisao: Stigao iz servisa danas menjali dihtunzi cilindra Inace ustanovio sam da curi izmedju cilindra i bloka motora Ovo može tako da prodje samo ako su pre toga proverili glavu i cilindar da kojim slučajem nije nešto pokrivljeno. Suviše je rano da strada dihtung cilindra sam od sebe, imam sumnju. Suprotno, ako ima deformiteta opet će se javiti curenje kroz odredjen vremenski period kako se bajk bude vozio. Za 1.000km trebalo bi da odes na proveru/dotezanje glave. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 6161 Napisano Septembar 10 Ne silazi, 4576 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Mogu da budu i kineska posla - najgori kvalitet materijala za dihtunge, ležajeve, semeringe... kako već znaju da zabrče. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Betta 193 Napisano Septembar 10 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki Burgman 400 K1 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko sam informisan,vraćanje glave i cilindra bez hidrotesta, kao i provera da li je glava i čelo cilindra ravno na komparateru je nivo rada majstora Žiže karburatora. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 3777 Napisano Septembar 11 Drug član, 1866 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000, Peda Sniper, Voge SR3 Prijavi odgovor kao problematičan Za ovako dobro opremljen skuter jedino što je nedostatak su štitnici amortizera, rešeno danas, 15ak eur na Aliju, dođu i rezervni šrafovi i matice protiv odvrtanja, kako se već zovu.Juče sipao prvi put posle kupovine, 11,63l na 332km, zadovoljan baš.Sent from my SM-S911B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 12084 Napisano Septembar 11 Ne silazi, 2846 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan Nisi ga upisao pored Honde u motore koje posedujes? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 3777 Napisano Septembar 11 (promenjeno) Drug član, 1866 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000, Peda Sniper, Voge SR3 Prijavi odgovor kao problematičan 51 minutes ago, cezarpa said: Nisi ga upisao pored Honde u motore koje posedujes? Nisam još seo za komp, ne postizavam... Edit: sređeno! Sent from my 2107113SG using Tapatalk Promenio Septembar 11 član Gordak985 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 3777 Napisano Septembar 11 Drug član, 1866 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000, Peda Sniper, Voge SR3 Prijavi odgovor kao problematičan Kolega je pitao za link, evo i za ostale zainteresovane:I just found this on AliExpress: US $15.29 | FOR Loncin VOGE SR3 ADV SR 3ADV Motorcycle SR3ADV Front Fork Guard Shock Absorbing Protective Shell Cover Damping Dust Fenderhttps://a.aliexpress.com/_Eu1sWdkSent from my 2107113SG using Tapatalk 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 3777 Napisano pre 7 sati Drug član, 1866 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000, Peda Sniper, Voge SR3 Prijavi odgovor kao problematičan Slabo se vozilo, bio sam na odmoru. :-)Prebacio 600km, drugo tankanje, potrošnja okruglo 3.5, to mu je izgleda to sa mojom vožnjom :-) Zadovoljan.Sent from my SM-S911B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 3777 Napisano pre 5 sati Drug član, 1866 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000, Peda Sniper, Voge SR3 Prijavi odgovor kao problematičan E da, kad sam ga uzeo, nije da sam stiskao ali u par situacija sam primetio da neće preko 7000 obrtaja, danas je bogme u jednom preticanju na autoputu popeo na 7400. Mislio sam da jednostavno ima blokadu na 7000 pre prvog servisa, ali izgleda da nije to. Viđam inače da idu do 8000 kad testiraju maksimalnu brzinu po YouTube. Ja ga inače vozim 5500-6000 manje više.Sent from my SM-S911B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nuk 405 Napisano pre 5 sati Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: NS Motocikl: Voge SR3, Aprilia Scarabeo 125, Voge DS625X Prijavi odgovor kao problematičan Ide na 8000 na maks gasu iz nepovoljne vremenske uslove Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...