boza_kg 6775 Napisano Novembar 12, 2025 Ne silazi, 4871 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Moguće je. Kad je hladnije, vozimo i kraće relacije, po gradu samo, pa aku ni ne stigne da se dopuni kako treba. Mada, nisu još neke ekstremne temperature, u plusu je još. Na mom skuteru, koji je Euro 5, tako je bilo od dana kada sam ga kupio. Kad je ispod 10 ili manje stepeni ujutru, duže vergla. Isto se ponaša i nakon 4 godine. Imam onaj voltmetar na displeju, sve su vrednosti OK, ako im se može verovati, a ako dodam malko gasa, upaliće odmah, bez zadrške. Kao da ne obogati smesu dovoljno odmah za nižu temperaturu. Uvek upali doduše. Negde sam pročitao da je to posledica glupavih Euro normi, šta znam. Nisam još menjao akumulator. Planirao sam na proleće, pa ću videti ima li promena. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 6775 Napisano Decembar 21, 2025 Ne silazi, 4871 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Možda nekom bude korisno: po Netu pišu da Voge SR3 ima kompatibilan prenos (varijator, kvačilo i Torque Driver, kaiš, rolnice itd) sa Piaggio Quasar 250-300 agregatima, koji su se koristili u mnogim Vespa GTS, Piaggio MP3, Aprilia Atlantic i Piaggio X8, X9 modelima. Pa to može biti olakšavajuća okolnost pri nabavci polovnih ili novih delova, ako, tj. kad zatreba. Pre će naći takvi, u našim uslovima. Primera radi, zamensko kvačilo je kompatibilno sa skuterima iz Piaggio grupe: Torque driver 4stroke - MalossiStore WWW.MALOSSISTORE.COM torque driver 4stroke Maxi delta clutch adjustable automatic clutch for original clutch bell ø 134 - MalossiStore WWW.MALOSSISTORE.COM maxi delta clutch adjustable automatic clutch for original clutch bell ø 134 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 1215 Napisano Decembar 24, 2025 BJB Maxi Scooter Club, 2306 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Браво Божо, шта ти све ископаш, свака част 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 6775 Napisano Decembar 24, 2025 Ne silazi, 4871 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je bilo slučajno, naleteh na ovaj oglas, vlasnik tako reče, ima u opisu. Pa sam malo izguglao, kad ono stvarno tako stoje stvari Voge SR 3 WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Voge SR 3, 2024. godište, Scooter, vozilo prešlo 9900 km, Mirijevo. Cena 3.350 € - Motori - Polovni Automobili Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 496 Napisano Januar 20 Drug član, 1203 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Da li je neko kojim slučajem gledao ona dva polovna SR3 i SR4 u Beta Motors centru u Novom Sadu? Da li deluju ok i da li znate da li su u pitanju test pimerci? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zorzis 85 Napisano Januar 20 U prolazu, 56 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki zx10r Prijavi odgovor kao problematičan Ćao ,zamena staro za novo je i demo ,takvu sam dobio info. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zorzis 85 Napisano Februar 4 U prolazu, 56 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki zx10r Prijavi odgovor kao problematičan Voge sr3 za ovu sezonu stiže sa fabričkim grejačem sedišta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 6775 Napisano Februar 4 Ne silazi, 4871 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Po Jevropi (Grčkoj) je počeo sa prodajom i SR2 ADV model, 175cc. Ne znam dal će dolaziti kod nas. SR2 ADV - VOGE VOGE.GR Με ξεκάθαρα γονίδια Scooter GT πολυτελείας, το SR1 ADV σηματοδοτεί την είσοδο της VOGE στον κόσμο των Maxi Scooter. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nuk 639 Napisano Februar 4 Zainteresovan, 602 postova Lokacija: NS Motocikl: Voge SR3, Aprilia Scarabeo 125, Voge DS625X Prijavi odgovor kao problematičan https://www.instagram.com/reel/DUNhHqbFa5J/?igsh=YzcxZjd4Nnh6N2dr 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zorzis 85 Napisano Februar 18 U prolazu, 56 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki zx10r Prijavi odgovor kao problematičan Sr3 sa grejačem sedišta 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 2235 Napisano Februar 18 Drug član, 1662 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Jel su poboljšali ergonomiju sedišta ili i dalje kao staro gura dupe ka napred i nabija telo na volan.Sent from my SM-A556B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zorzis 85 Napisano Februar 19 U prolazu, 56 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki zx10r Prijavi odgovor kao problematičan pa jeste udobnije ali imam osecaj daje nekako manje nego predhodno verovatno zbog dodtatnog naslona ,ali to je samo subjektivni osecaj. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VPetar 159 Napisano Subota u 16:48 Svrati ponekad, 307 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: V-Strom DLA 650 Prijavi odgovor kao problematičan U skuter centru čekaju sajamski popust, mi kaparisali za curu. Deluje kao najlogičniji izbor za ženu koja ima i otvorenog puta i nije visoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 4072 Napisano Subota u 17:00 Drug član, 2001 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000, Peda Sniper, Voge SR3 Prijavi odgovor kao problematičan Samo ako ne planira duže izlete na autoput. Mislim može i to, ali ono, do oko 110km/h.Sent from my 2107113SG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zorzis 85 Napisano Subota u 17:32 U prolazu, 56 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki zx10r Prijavi odgovor kao problematičan pre 40 minuta, VPetar je napisao: U skuter centru čekaju sajamski popust, mi kaparisali za curu. Deluje kao najlogičniji izbor za ženu koja ima i otvorenog puta i nije visoka Super ,ja sam imao 2 tu drugi imam i dalje i išao vrnjačka banja BG 50 puta , da može da ide može ,nema greške. Ali za konstantno valjalo bi nešto malo veće tj jače ali opet kažem ovo radi posao super 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nuk 639 Napisano Subota u 17:42 Zainteresovan, 602 postova Lokacija: NS Motocikl: Voge SR3, Aprilia Scarabeo 125, Voge DS625X Prijavi odgovor kao problematičan pre 39 minuta, Gordak985 je napisao: Samo ako ne planira duže izlete na autoput. Mislim može i to, ali ono, do oko 110km/h. Sent from my 2107113SG using Tapatalk Ja sam na AP vozio uvek gas na maksimum, 125- 130 po satu, gledao sam da ne ulazi u crveno. Što se stabilnosti tiče, nije bilo problema 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VPetar 159 Napisano Subota u 20:30 Svrati ponekad, 307 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: V-Strom DLA 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ideja je da može od Trešnje do grada na posao. 125D Zontes koji je odgovarao super po dimenzijama je bio upitan po pitanju performansi (npr AP Vrčin - Mostar), a 368D možda bespotrebno jak/potrošnja. Videćemo da li smo pogodili dobar kompromis Nije ideja da ide sa njim na more, ako i bude išla na dalje, svesno se ide sporije nego kolima 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nuk 639 Napisano Subota u 20:35 Zainteresovan, 602 postova Lokacija: NS Motocikl: Voge SR3, Aprilia Scarabeo 125, Voge DS625X Prijavi odgovor kao problematičan Ja išao sa njim i u Trebinje, doduše tad nisam znao da to ne može 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VPetar 159 Napisano Subota u 21:14 Svrati ponekad, 307 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: V-Strom DLA 650 Prijavi odgovor kao problematičan Idu ljudi sa mopedima hiljade kilometara, nije to suština. Radi se o nekim drugim stvarima. Ne kaže se džabe boj ne bije svetlo oružje.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nuk 639 Napisano Subota u 21:19 Zainteresovan, 602 postova Lokacija: NS Motocikl: Voge SR3, Aprilia Scarabeo 125, Voge DS625X Prijavi odgovor kao problematičan Samo sam hteo da naglasim da je "sposoban" skuter s' obzirom na klasu kojoj pripada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VPetar 159 Napisano pre 21 sati Svrati ponekad, 307 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: V-Strom DLA 650 Prijavi odgovor kao problematičan Zato smo ga i izabrali 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zorzis 85 Napisano pre 20 sati U prolazu, 56 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki zx10r Prijavi odgovor kao problematičan Samo ću ti reći da sam prešao 415 km sa 12.5 litara da njim 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 4072 Napisano pre 12 sati Drug član, 2001 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000, Peda Sniper, Voge SR3 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam na AP vozio uvek gas na maksimum, 125- 130 po satu, gledao sam da ne ulazi u crveno. Što se stabilnosti tiče, nije bilo problemaMoj neće u crveno ni u kojim uslovima. Ne znam da li je to dobro.Sent from my SM-S911B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 4072 Napisano pre 12 sati Drug član, 2001 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000, Peda Sniper, Voge SR3 Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam napravio krugić 170km, bilo je svega i svuda je kompetentan sem u obilaženju na većim brzinama, treba hvatati zalet :-) Pričam o ubrzanju sa 90km/h.Sent from my SM-S911B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nuk 639 Napisano pre 11 sati Zainteresovan, 602 postova Lokacija: NS Motocikl: Voge SR3, Aprilia Scarabeo 125, Voge DS625X Prijavi odgovor kao problematičan pre 23 minuta, Gordak985 je napisao: Moj neće u crveno ni u kojim uslovima. Ne znam da li je to dobro. Sent from my SM-S911B using Tapatalk Samo autoput, pun gas uz čeoni vetar, neće drugačije 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...