Stronser 16 Napisano Januar 28, 2009 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Dobanovci Prijavi odgovor kao problematičan Dali je stvarno fora kao sto sam cuo da je kofer na R 1200GSu tako skromnih dimenzija zarad nabacivanja rezervnih guma i gas ?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Januar 28, 2009 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Ako imas dimenzije kofera, izracunaj dijagonalu pa vidi dal je istina! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4789 Napisano Januar 28, 2009 Ne silazi, 5560 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Oduvek sam se pitao zasto BMW stavlja tako mali top-case na gomilu modela? Ako je tacno to za gume, onda top case sluzi kao neseser. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PEDJA SOKO 150 Napisano Januar 28, 2009 U prolazu, 73 postova Lokacija: Sokolac,RS Motocikl: BMW R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan TOP-CASE NA OVOM MOTORU SLUZI DA ZADOVOLJI FORMU,TJ.DA SKLONIS KACIGU,RUKAVICE,POJAS...NA KRAJU KRAJEVA,TAJ SPREMNIK I NE TREBA DA BUDE VECI,JER ZA POTREBNU PRTLJAGU IMA I DRUGIH MJESTA. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stronser 16 Napisano Januar 28, 2009 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Dobanovci Prijavi odgovor kao problematičan Ako imas dimenzije kofera, izracunaj dijagonalu pa vidi dal je istina! Neznam ja da racunam ja sam kada smo imali taj cas matematike u osnovnoj bezao i ucio da vozim motor ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gasho 5 Napisano Januar 28, 2009 Zainteresovan, 666 postova Lokacija: CG Prijavi odgovor kao problematičan Meni je taman... Jakna, kaciga, torbica... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Januar 28, 2009 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Ako imas dimenzije kofera, izracunaj dijagonalu pa vidi dal je istina! Neznam ja da racunam ja sam kada smo imali taj cas matematike u osnovnoj bezao i ucio da vozim motor ! Onda je svaka dalja prica suvisna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...