Саша 250 Napisano Februar 20 (promenjeno) Svrati ponekad, 70 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV1000S, Bmw R1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav forumaši! Evo da se požalim na još jednu glavobolju što mi bendža zadaje. Naime od nedavno mi je počeo da brlja pokazivač neutrala i u kojoj sam brzini. Čas bi pokazivao N kad sam u drugoj, čas kad sam u trećoj brzini! Kad ga ostavim preko noći vrati N na svoje mesto, ali u vožnji ponovo pobrljavi. Inače ako se ne obzirem na displej šalta i vozi se normalno. I da 6tu brzinu je prestao skroz da pokazuje i kad se "vrati u normalu". Skinuli čitač i očistili, nema znakova habanja na njemu. E sad, najlakše je uzeti novi čitač i promeniti ali mene kopka da nije problem u kompijuteru. Pomoć Promenio Februar 21 član Саша Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4180 Napisano Februar 21 Ne silazi, 6543 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Retko se čitač kvari, ali ništa nije večno, nije ECU. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Саша 250 Napisano Februar 21 Svrati ponekad, 70 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV1000S, Bmw R1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na odgovoru, kontaktirali smo i Baneta iz BG. što radi boxer motore, te nam je rekao da to hoće preko zime da se dešava i sa toplim vremenom se vrati na svoje. Ostaje mi da sačekam i vidim šta se dešava, ako ne onda novi čitač. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4180 Napisano Februar 21 Ne silazi, 6543 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Ne postoji samopopravljajući kvar, kad se desi prvi put, desiće se i drugi i treći,... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Саша 250 Napisano Februar 21 Svrati ponekad, 70 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV1000S, Bmw R1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, đunta je napisao: Ne postoji samopopravljajući kvar, kad se desi prvi put, desiće se i drugi i treći,... Svestan sam toga i slažem se u potpunosti! Zato i jesam to podelio sa vama, da bih čuo ako je neko imao isti problem, kako ga je rešio. Znam da iako mi se "sam" popravi po lepom vremenu na zimu ću imati isti problem! Jedino što ću u tom slučaju znati, da je problem do vlage koja dospe negde u sistem i pravi problem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4180 Napisano Februar 21 (promenjeno) Ne silazi, 6543 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Nema tu vlage, zaptiven je čitač, taj crveni O-ring. Obrisao sam sliku, da mi ne jede fond za upload. Promenio Februar 21 član đunta 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Саша 250 Napisano Februar 21 (promenjeno) Svrati ponekad, 70 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV1000S, Bmw R1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Evo kako moj izgleda. Čini se da je sve ok Promenio Februar 21 član Саша Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22160 Napisano Februar 21 Integrisan, 9546 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Spolja nema veze kako izgleda, "pojedu" se kontakti unutar njega... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22160 Napisano Februar 21 Integrisan, 9546 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan I suzuki prodaje samo kao zamenski deo, ima u tremi o gsx650f gde sam raspertlao i uspesno nove kontakte napravio... Razlicita kucista jesu ali princip isti... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Саша 250 Napisano Februar 21 Svrati ponekad, 70 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV1000S, Bmw R1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Znam to, videću ako budem našao negde zamenski pa da probam. Problem je što je prilaz katastrofalan pa nije lako igrati se skidanja i vraćanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22160 Napisano Februar 21 Integrisan, 9546 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Pisem napamet ali svi oni imaju neki otpor po kom ecu zna u kom si stepenu prenosa, probaj omski da ga testiras iz ruke (nadjes vrednosti po internetu). Pomeri to sto ga zaptiva pa prskaj kontakt sprej unutra, okreces, pa ponovo... Ali ako se potrosilo nema mu spasa (sem da ga repariras nekako) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Саша 250 Napisano Mart 4 Svrati ponekad, 70 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV1000S, Bmw R1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Popravili smo ili popravilo se to ne znam! Uglavnom sad pokazuje brzine! U međuvremenu sam zamenuo akumulator, tako da ne znam da li je to uticalo da proradi ili je kao što reče majstor Bane proradilo od lepog vremena. Ostaje mi da čekam zimu i nadam se da se neće vratiti. Hvala svima koji su komentarima i konstruktivnim savetima pokušali da pomognu! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...