dreamzz 87 Napisano Februar 14, 2024 U prolazu, 14 postova Lokacija: NP Motocikl: Suzuki V Strom 650, Yamaha XC 300 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari. Pošto sam relativno nov u svetu motora, da li bi neko od vas bio voljan da pomogne neiskusnom kolegi u odabiru jakne za vožnju? U putanju su marke "buse" i "flm", obe jakne su pod istom cenom, imaju protektore na laktovima i ramenima kao i zimsku postavu. U prilogu ću okačiti slike obe jakne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 737 Napisano Februar 14, 2024 Drug član, 1737 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Jel biraš estetiku ili funkcionalnost?Ako je ovo prvo o ukusima ne vredi raspravljati a za ovo drugo nema podataka o materijalu i stepenu zaštite protektora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dreamzz 87 Napisano Februar 14, 2024 U prolazu, 14 postova Lokacija: NP Motocikl: Suzuki V Strom 650, Yamaha XC 300 Prijavi odgovor kao problematičan Funkcionalnost, udobnost, zaštitu. Sve ono što može da mi dodatno pruži sigurnost i komfor pri vožnji. Ne zanima me izgled jakne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Patriota 782 Napisano Februar 15, 2024 Zainteresovan, 474 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Probaj da nadjes podatke o stepenu zastite protektora, i od koje je kordure jakna napravljena,te stvari su bitne kod nivoa zasite.Probaj jakne ako si u mogucnosti,nisu ni svi krojevi isti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1257 Napisano Februar 24, 2024 Drug član, 998 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Djeluje mi da je ova buse jakna kao moja ista, tj isti model samo je moja crna s apar aivih detalja. Odlicna jakna, vozim je vec 5 sezona. Nikada kap vode nije prosla a kisnuo sam nekoliko puta i to jak pljusak duze vrijeme. Od svega ako trazim nesto lose to je da vremenom blijedi. Imaj na umu da je malo toplija. Nikada termo ulozak nisam nosio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...