Jump to content

Moto Zajednica

Stigao KTM 250 EXC

Recommended Posts

• Drug član, 1359 postova

Koliko si ga bese platio?

Koje su cene za EXC400/450 i 525(ako prodaju i polovne motore),ako znas?

cene su ovako za 2t    a ovako za 4t         MODELI ZA 2009

125EXC 6710                250EXC-F  8230

200EXC 6990                400EXC     8420

250EXC 7290                450EXC     8610

300EXC 8080                530EXC     8890

e sad ako imaju modela za 2008 oni su jeftiniji jer je KTM podigao cene za ovu godinu i modeli six days su skuplji

moj je placen 7290 + registracija za 2 godine  130eura u kojoj je osiguranje i zelena karta za godinu dana , za drugu godinu mogu da uzmem osiguranje na 6 meseci ili godinu kako hocu a i nemoram . sad u ovoj radnji ima jedan 200exc mislim daje model za2008 malo cena mu je 5700 na njemu dali moze jeftinije neznam evo slike dole imas na www.ktm.ro  deo de vanzre second hand to su polovni koji se prodaju u radnji znaci da su ih u njihovim servisima odrzavali.

IMG_1967.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Hvala na detaljnim informacijama... ;)

Carinu i porez nisi pominjao...Jesi li carinio ili...?

ne moj je tamo registrovan zato i pise registracija za dve godine , osiguranje se place samo kad hoces da vozis ,ausput broj motora na motociklu nigde se nepise tako na moze da se menja ali mora da ostane taj tip .

ili ako hoces -19% PDV tamo  +5%carina nasa +18% pdv nas

• Zainteresovan, 560 postova

ne moj je tamo registrovan zato i pise registracija za dve godine , osiguranje se place samo kad hoces da vozis ,ausput broj motora na motociklu nigde se nepise tako na moze da se menja ali mora da ostane taj tip .

I ti sa tom registracijom mozes najnormalnije da vozis kod nas?

Je l' te to onda izadje jeftinije u RO nego kod nas, o cemu se radi?

pa iskreno neznam ni ja ko ima kolike troskove ovaj sam ja platio 7290 , a u KTM Beogradu je 7950 . e sad iskreno video sam fakturu fabrike oni ga placaju 5349 -1.5% +19% pdv tamo ( PDV=TVA) popust bio kad moj kupljen tako je pisalo na fakturi  plus homologacija transport i drugo do tablica je njihovo. meni je jeftinije a svejedno mije koje su tablice za 660evra razlike u ceni plus registracija je tamo 2 god . Narucio sam kragnu KTM ona je 533evra i jos nesto cuuzeti za razliku plus tamo se registacija radi na tehnickom odmah nema supa osim prvi put.

da imam boravak tamo prijavljen i kad nije bio vizni rezim za srbe , mislio sam na vreme .

• Zainteresovan, 560 postova

da imam boravak tamo prijavljen i kad nije bio vizni rezim za srbe , mislio sam na vreme .

Ok.

Da se vratimo na KTM. Koliko konja ima najotvorenija verzija ovog cuda? Ja bih bas voleo da malo djipam sa ovim

Nemam pojma to nesmeju da napisu vec samo da ima 6.8 kw na 8000 iliti 0.06kw/kg a vaznoje i koliko malo zagadjuje. Zato ti lepo daju jos jedan izduvni lonac prazan bez katalizatora i ovaj sa za registraciju , e da i izvade blokadu iz karburatora a za to potpises papir da je na tvoj zahtev . Evropa je to nema zezanja . Nebi smeo da ide losije od starijih modela bar po meni ili nekih 4t od 450ccm . za nedelju ipo dolazi pa cim dude lepo vreme probacu da malo djipam .

Nadam se da Rumuni nemaju neku ogromnu tablicu koja bi mogla da bude jedini ruzan detalj na ovom prelepom motoru?

ja mislim da nisu mogli da naprave vecu  ??? ??? a sem toga postoje i manji fomati u kucnoj izradi  ;D ;D

• Skuteras, 3695 postova
  • Motocikl: T-Max 500

Tablica za ovo i nije potrebna. Tamo gde se ovo koristi nece niko da ti trazi. Bar meni nije trazio za CR-a.

Mora imati bar jedno 60ks, ala to ide....

Evo konacno sam nasao vremena da doteram moje novo motorce . Malo slika kako izgleda motor koji jos nije paljen ni vozen , ali uskoro cemo i to popraviti samo jos koji dan da se osusi teren .

IMG_2315.jpg

IMG_2317.jpg

IMG_2320.jpg

IMG_2319.jpg

IMG_2328.jpg

Tu je morao i glavni da se malo slika ipak je njemu to najzamnivljivije .

IMG_2324.jpg

IMG_2326.jpg

IMG_2329.jpg

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja