Jump to content

Moto Zajednica

Macna oprema (mislim da je kvalitetna a da se ne prica mnogo o istoj)

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 163 postova
  • Motocikl: Super Tenere XT1200Z

Zdravo, 

Dva su slucaja kada covjek ostavi recenziju (u vecini slucajeva):
1. Kad si super zadovoljan necim i smatras da si dobio vise nego sto si platio, 
2. Kad si jako nezadovoljan i osjecas da nijesi dobio to sto si plation tj. neko te je zajebao, 

E ja ostavljam kao zadovoljan kupac i kao moje licno zapazanje, ja vozim Macna jaknu Fusor troslojna i izdrzali smo 40k km 2023 godine i smatram da je to dovoljno da mogu da budem objektivan. Vozili smo u svim uslovima od 2 stepena preko slovenije do 45+ (cajger ne pokazuje preko od 45) u Maroku i tokom cijele sezone. Ogromni lufteri naprijed i nazad garantuju dovoljno vazduha, uski i mekani rukavi garantuju da ce da ide ispod rukavica i vjetar nece potpirivati, mnogo dzepova.

Bilo je isto tako nemilih desavanja kao klizanje vjerovatno 50m koje je jakna odradila za sta je namijenjena bez ikakvih problema. 
Protektori koji dolaze uz jaknu su jako kvalitetni, osim ledjnog koji je lvl 1 tj. sundjer. 

Upravo sam u potrazi za pantalonama isto Macna proizvodjaca pa se nadamo da ce biti sledece zime isto 40k km (nadam se, ali objektivno nece moci) da ce biti isto utisak o istim. 

Puno sigurnih kilometara. 

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Nemanja Stojanović, 1499 postova
  • Motocikl: CF RedBull 450 MT

Ja sam prošle zime uzeo Macna Rancher, i za hladno mi je bila ok.

Negde sredinom sezone sam prešao na Revit Offtrack, i mnogo mi je bolja.

Pokretljiviji sam dosta, a protektori su level 2 umesto 1. Bolje mi paše, bolje luftira.

Ali kad je ispod 10 stepeni, bolja je Macna.

Mada mislim da je to do tipa jakne a ne do brenda.

Stavio sam Macnu odmah i na oglase, i dalje se nije prodala.

• Svrati ponekad, 321 postova
  • Motocikl: Triumph Tiger 800

Ja sam uzeo Macna Proxim pre par meseci i prezadovoljan sam jaknom. Videcemo kako ce se pokazati po toplijem vremenu ali zimi je brutalna. Konkretno moj model je vise za hladnije vreme. Ako pokrije rano prolece i poznu jesen meni je dovoljno. Svakako leti mora neka mesh jakna i nemoguce je imati jaknu za sve vremenske uslove tako da ne ocekujem previse. Ova zima nije jaka ali npr vozim je bez termo uloska samo sa kisnom postavom i ni jednog momenta mi nije bilo hladno. 

Bila mi je interesantna zbog NightEye tehnologije. Jakna je crna sve dok se ne osvetli kada reflektuje celom povrsinom.

Inace dosla je bez ledjnog protektora koji sam naknadno dokupio. Veci ledjni protektor u zivotu nisam video :D bukvalno prekriva cela ledja.

Promenio član DeusExMachina

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja