Jump to content

Moto Zajednica

KOFA

Recommended Posts

• Drug član, 1261 postova

Koliko puta u mojoj karijeri mi se desilo da mi donesu motor u kofi, ili gajbama (što je češći slučaj).

Elem, počinjem ovu priči iz jednostavnog razloga što mi je nekada bio izazov da se zlopatim sa tim stvarima, ali avaj, valda godine čine svoje. Samo jednom, naglašavam, samo jednom mi se desilo da mi nijedan deo nije falio kada sam sklapao motor, i da nijedan šraf i šajbna nisu ostali viška. Razlog je bio jednostavan. Ja sam taj motor rasturio složio sve u kutije i deklove, nisam rasturio ništa preko od onog što mora, i kutije su bile metalne i bez rupa. 10 godina kasnije sam od dečka koji tada nije imao para da uradi agregat, kupio isti motor za cirka 450 evra, i skockao ga kao za izložbu. U pitanju je bila Honda CB 400 T crvene boje sa svim fabričkim delovima do poslednjeg šrafa, uključujući i ausopuhe.

lastscan.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 3053 postova
  • Motocikl: CBR 1000F - Bedevija

Aha, radi, oce da zaradi kao i mali Marko, na gajbicama. Samo mu niko ne rece da je Marko nosio gajbice pune para, a ne gvozdja :D.

• Ne silazi, 5900 postova
  • Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator

HM, hm ,  kolko se secam - Honda cb 400 T je imala tockove sa zbicama  ???  ???  ???

• Svrati ponekad, 349 postova

ne znam zashto ali meni uvek ostane vishak delova...mora da je fabrichka greshka ili stavljaju vishe da imash u rezervi.. ;D ;D ;D ;D ;D

• Ne silazi, 5900 postova
  • Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator

Kanda sam se zajebunio, ona honda cb 200 t je sa zbicanim. Jbg - kolko modela ima, ne mogu se svi ni popamtiti !  :(  :(  :(

• :), 5945 postova
  • Motocikl: Bicikl

ha ha,ako te ne mrzi imam ja gomila motora u koficama na placu,jes da ih nisam pola od njih ja rasturio,al ako bi da sklapas,,,cas ce se dogovorimo  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

ha ha,ako te ne mrzi imam ja gomila motora u koficama na placu,jes da ih nisam pola od njih ja rasturio,al ako bi da sklapas,,,cas ce se dogovorimo  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Koji ti to motor uopšte imaš ;D ;D ;D ;D ;D ;D

ako mi navedeš motor ima odma da ga sklopim ;D ;D ;D ;D

pa pouzdanio znam za horeksa 350 ostavljenog u gajbicama,ja gu licno rastavio fali mu klip,,i jos neke sitnice,ima tu i neka jawa 80,u gajbici isto,fale joj usisne lamele,cinimi se,,ima tu i neka doduse kompletna nepaljena kjedno 5god vespa nsu prima 150 valjda 3 model,uh ima i kompletan ispravan za divno cudo nsu 175,ima tu i zindap/ks/,u manje vise komplet stanju,i tako, gilera arkore 250,bez radilice,ljudi izgubili  celu koficu sa radilicom i zidnim lezajevima,,,, :) :) :)ima i jos par rasturenih japancic,a ima i onih drugih sklopljenih,itd itd......

nesto nije nesto jeste za prodaju,,e da ,ima i cb 400n,,u parcici.... :D :D :D :D :D/sa feler radilicom i glavom.....///// :D :D :D :D :D :D :D :D

skupljali se lomovi godinama,vreme je da se to rasciscava polako,,, :) :) :) :) :)

pa pouzdanio znam za horeksa 350 ostavljenog u gajbicama,ja gu licno rastavio fali mu klip,,i jos neke sitnice,ima tu i neka jawa 80,u gajbici isto,fale joj usisne lamele,cinimi se,,ima tu i neka doduse kompletna nepaljena kjedno 5god vespa nsu prima 150 valjda 3 model,uh ima i kompletan ispravan za divno cudo nsu 175,ima tu i zindap/ks/,u manje vise komplet stanju,i tako, gilera arkore 250,bez radilice,ljudi izgubili  celu koficu sa radilicom i zidnim lezajevima,,,, :) :) :)ima i jos par rasturenih japancic,a ima i onih drugih sklopljenih,itd itd......

nesto nije nesto jeste za prodaju,,e da ,ima i cb 400n,,u parcici.... :D :D :D :D :D/sa feler radilicom i glavom.....///// :D :D :D :D :D :D :D :D

skupljali se lomovi godinama,vreme je da se to rasciscava polako,,, :) :) :) :) :)

Evo možemo odmah da se dogovaramo za HOREXa, Zundappa i Gileru, samo odvoj novce ili da radimo kompenzaciju ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Evo možemo odmah da se dogovaramo za HOREXa, Zundappa i Gileru, samo odvoj novce ili da radimo kompenzaciju ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

eh sad,,,ti bas ono najbolje da radis  ;D ;D ;D ;D ;D aj nadji negde radilicu za ovo italijansko jako prdalo,,,,.... :) :) :)

Bokolic Jel ima s mozda nekod suzukia rasturenog(GS500)treba mi nesto od delova!!!

ne nemam........ :-[ :-[ :-[

• Zainteresovan, 914 postova
  • Motocikl: BMW R50/5

@ BOKILIC - Koji to KS Cindap imas u kofi? Bilo ih je od 50 do 750ccm.

Ma neki mali garant, gde on da ima ozbiljan motor ;D ;D ;D ;D

Ja bih uzeo i taj neozbiljan :D, ali kaze nije na prodaju.  >:( Sad ozbiljno razmisljam da ga orobim. ;D

• Svrati ponekad, 420 postova
  • Motocikl: Suzuki DL650 Vstrom a Honda XRV 750-RD04 u lepom sećanju

hajde kad je vec tema o kofama, okacite sliku nekog motora u kofi, gajbici ili rucnim kolicima... :D

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja