KTM+A 547 Napisano Januar 26, 2009 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam isao do Rumunije i izmadju ostalog naidjem na ovakvu nalepnicu za auto **u donjem delu slike a lepi se na auto sa zadnje strane** PAZITE NA MOTOCIKLISTE Imao sam prilike proslo leto da je primetim i automobila u gradu ali nisam fotoaparat da je slikam . Kolika je njena pomoc da motociklisti budu primeceniji neznam ali sigurno da nemucimo samo mi muku sa tim . Nadam se da bar za malo moze da podigne moc drugih vozaca da obrate paznju i na ostale ucesnike u saobracaju . Kod nes dali bi bar malo znacila neznam , ali svakako sam misljenja da treba probati i sa ovim na prolece . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14712 Napisano Januar 26, 2009 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 957 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan mozda ne bi bilo lose da i mi nabavimo tako nesto i polepimo na nasa kola? dok smo u autu da upozoravamo druge vozace na paznju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Januar 26, 2009 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan dobra ideja, ako je zalepimo na auto odpozadi citace vozaci koji voze iza nas. a i na buseve gsp-a bi lepo cucnule,nek cita narod Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Januar 27, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Pomoc ovakve nalepnice moze da bude velika. Podsetilo bi vozace da obrate paznju, bar u tom momentu ce pogledati u retrovizor ne bi li ugledao dvotockasa, a ucestalije vidjanje ovakvih nalepnica, verujem da bi se usadjivale u svest vozaca, i u ogledalu bi se naslo paznje i za sitnije objekte. Ukoliko su gazde raspolozene, preporucujem da se i oakve nalepnice naprave i stave u ponudu uz BJB nalepnice, a osim nasih automobila, mogli bi po neku da poklonimo komsijama i poznanicama. Zlajina ideja za GSP je odlicna, a verujem da bi bila i izvodiva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
atomski mrav 6 Napisano Januar 27, 2009 U prolazu, 57 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: AFRICA TWIN RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi predlozio da se napravi naljepnica sa golom devojkom koja drzi policisku lizalicu i na njoj pise PAZI NA MOTORISTE. ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14712 Napisano Januar 27, 2009 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 957 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi predlozio da se napravi naljepnica sa golom devojkom koja drzi policisku lizalicu i na njoj pise PAZI NA MOTORISTE. ;) mozda ne bi trebalo da se ovo okrene na zezanje, zamisli od 5637 clanova da samo nas 20% stavimo nalepnice, imalo bi nekog smisla. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Januar 27, 2009 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi predlozio da se napravi naljepnica sa golom devojkom koja drzi policisku lizalicu i na njoj pise PAZI NA MOTORISTE. ;) mozda ne bi trebalo da se ovo okrene na zezanje, zamisli od 5637 clanova da samo nas 20% stavimo nalepnice, imalo bi nekog smisla. Ja bih zalepio kod mene na zadnju soferku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
atomski mrav 6 Napisano Januar 27, 2009 U prolazu, 57 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: AFRICA TWIN RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Ne zezam se stvarno.Nisam ja to bezveze rekao.Evo primera prije ces primetiti na zadnjoj soferci ribu golu do pojasa sa lizalicom na kojoj pise upozorene nego malu porukicu u cosku.Bas ta riba je to sto ce svi pogledati u momentu preticanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14712 Napisano Januar 27, 2009 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 957 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan pa dok je gleda u sise da smlati nekog od nas :D fala lepo, ista prica sa bilbordima dok sve pogledas odes u boziju mater. zezam se sad ja, kako god, nalpnice nisu losa stvar kako god izgledale ako prenose poruku koja znaci vecu sigurnost. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3293 Napisano Januar 27, 2009 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan dobra ideja, ako je zalepimo na auto odpozadi citace vozaci koji voze iza nas. a i na buseve gsp-a bi lepo cucnule,nek cita narod Super ideja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djomla 53 Napisano Januar 27, 2009 Svrati ponekad, 477 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GS 1150 Prijavi odgovor kao problematičan I na razna dostavna vozila, koja su stalno u frci sa vremenom i voze prilicno agresivno. Na taksije takodje. Kola hitne pomoci ...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano Januar 27, 2009 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Avaj, taxisti ce odma' da traze pare za reklamu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djomla 53 Napisano Januar 27, 2009 Svrati ponekad, 477 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GS 1150 Prijavi odgovor kao problematičan Ima ih koji nece. Siguran sam u to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redoran 73 Napisano Januar 27, 2009 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd/Surcin Motocikl: Suzuki SV650S Prijavi odgovor kao problematičan Dobra ideja. I ja bi zalepio kod mene na kolima ovako nesto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Januar 27, 2009 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan Ne zezam se stvarno.Nisam ja to bezveze rekao.Evo primera prije ces primetiti na zadnjoj soferci ribu golu do pojasa sa lizalicom na kojoj pise upozorene nego malu porukicu u cosku.Bas ta riba je to sto ce svi pogledati u momentu preticanja. Možda ne golu nego onako zgodna ribica policajka sa malo opuštenijom košuljicom i crnim čarapicama... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Januar 27, 2009 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Kada bi te nalebnice bile gotivne, i kada bi se napravila akcija podele istih po semaforima, misljenja sam da bi velika vecina njih zavrsila zalepljena na kolima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 547 Napisano Januar 28, 2009 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan licno ova nalepnica sto sam je ja slikao nije mnogo debela pa neverujem ni da bila skupa , esad njena namena je da je imamo mi na nasim kolima i na jos nekim vozilima na koja bismo zalepili uz dozvolu vlasnika . ja licno nisam stao iz nekog koji je imao na kolima a da nisam preleteo preko retrovizora da vidim iza da neko me ne obilazi u koloni . moje licno misljenje neka akcija na prolece sa prvim lepim vremenom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Januar 29, 2009 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Našem narodu da daš i govno džabe on bi ga zalepio i sa ponosom nosio, tako da ne sumnjam u apsolutni uspeh kampanje. Evo ja ću jednu da zalepim ženi na automobil ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Januar 30, 2009 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Ја ћу да је истетовирам на чело! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3293 Napisano Januar 30, 2009 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Kada bi te nalebnice bile gotivne, i kada bi se napravila akcija podele istih po semaforima, misljenja sam da bi velika vecina njih zavrsila zalepljena na kolima... Mudro zboris. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Februar 1, 2009 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Mada, kad bolje razmislim, pored ove regularne treba napraviti još i nalepnice "Opasno je provlačiti se sa desne strane" i islustrovati sa slupanim skuterom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Februar 1, 2009 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan Uff koliko je dobro toliko i nije , ja sam imao natpis na braniku pre skoro 10 godina "Doktor za Pichoke" i jednom prilikom stajem na semafor sasvim lagano i tras lik se zakucao u mene ... ja izadjem zbunjen jer nisam naglo zakochio , i on ce meni izvini ja se zachitao u natpis ... i tako ostadoh bez branika ... naravouchenije i ovako nishta ne gledaju samo fali da im skrecem paznju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano Februar 1, 2009 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Zato treba smisliti nalepnicu sa slikom a ne sa tekstom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 547 Napisano Februar 1, 2009 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan svaka nalepnica skrece paznju , samo dali ce znati ovi nasi sta je autor hteo da kaze ako mu nije napisano . po meni moze da pise i pogled preko levog pa denog ramena pogled u retrovizore pa gas . hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Februar 1, 2009 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Našem narodu da daš i govno džabe on bi ga zalepio i sa ponosom nosio, tako da ne sumnjam u apsolutni uspeh kampanje. Evo ja ću jednu da zalepim ženi na automobil ;D ;D ;D Upravo sam i ja to rek'o, al' zamisli da je jos gotivna nalepnica... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...