Milos911 0 Napisano Januar 29 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Cao ljudi, Uzeo sam horneta prosle godine, i generalno radio je dobro osim u punim obrtajima i tripovima na niskim (nekad radi dobro nekad ocaj). Elem odlucio sam da ga vratim na fabriku, jer je imao onaj visokoprotocni filter vazduha i ispostavilo se dizne 126... Fabrika kaze za prvi i cetvrti #100, a za drugi i treci #102. Nabacio sam fabricke dizne, ali i dalje nije to to, ocigledno moram da resetujem i sraf za stelovanje na fabricka podesavanja, i tu dolazimo do problema. Manual lista dva modela, ovaj SW type i except SW type: Ono sto je cudno je sto je meni oznaka karburatora 49F[A]NK (ovo A je u nekoj kocki)... Sad ne znam u cemu je fazon, da li je meni karb SW type ili nije SW type? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16904 Napisano Januar 30 Integrisan, 5008 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pratim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3260 Napisano Januar 30 Drug član, 1007 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Nije da umem da pomognem, samo znam da nikada ne bih pokušao da vozilo staro 20-ak godina vratim na fabrička podešavanja. Time bih se bavio isključivo na novom motoru, motoru kupljenom od prvog vlasnika... Krajem prošlog veka kupim ja nekog Forda, mislim da je Orion bio. 18 litara troši! U neverici proverim ponovo, opet 18! Uzmem karburator (uzme majstor uz moju dozvolu) od Stojadina, probušim rupe i ušrafim ga, da vidiš kako je spao na 10 odmah posle toga! Hoću da kažem, ja bih našao nekoga ko to ume da "nabudži" da radi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zheX92 47 Napisano Februar 1 U prolazu, 56 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Street Triple RS '24 Prijavi odgovor kao problematičan По здравој логици, твој модел је А и то припада "except SW type" категорији, ал опет можеш да се обратиш њима директ или неком мајстору. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6725 Napisano Februar 1 Ne silazi, 6570 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Da bi vratio karburaciju "na fabriku", moraš da imaš SVE fabričko. Auspuh komplet, kutiju filtera NE kasapljenu, originalni filter (ili zamenski, ne K&N i slični)...i set iglica i dizni koje se uparuju sa time. To je ozbiljna zajebancija. Teraj to kod majstor Bokilića da izvuče iz toga maksimum. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...