Dusan2425 0 Napisano Januar 29 U prolazu, 11 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi imam problem sa motorom suzuki rf 600, motor sam sad preko zime palio povremeno kad su bili suncani dani i juce sam isto hteo da upalim ali kad sam krenuo da palim motor samo vergla i ispraznio sam akomulator verglajuci skinuo sam rezervoar da pogledam svecice, pritom da naglasim svecice sam kupio pre mesec dana skinuo sam ih i ocistio sva od njih baca varnicu kupio sam i nov akomulatom i napunio rezervoar ali opet nista samo vergla i po neki put pukne iz auspuha ako zna neko resenje nek napise hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
icecool 512 Napisano Januar 29 Zainteresovan, 468 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: Kawasaki ZX9R- Honda XL 1000 V Varadero Prijavi odgovor kao problematičan Ne dobija benzin verovatno.Prjav, zapušen karburator.Moguće da si imao malo benzina i da je povukao talog iz rezervoara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2390 Napisano Januar 29 Andragog, 4969 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Ako imaš start sprej da ga malo poguraš da prokine.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dusan2425 0 Napisano Januar 29 U prolazu, 11 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, icecool je napisao: Ne dobija benzin verovatno.Prjav, zapušen karburator.Moguće da si imao malo benzina i da je povukao talog iz rezervoara. Hvala,moguce da je to sutra cu da proverim pa javljam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...