goshy 134 Napisano Januar 24 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Novi Banovci Motocikl: Bandit 1200, TDM 850TX Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, Prodajem svoj pametni sat Huawei GT2. Uz sat punjač, originalna kutija. Baterija i dalje traje impozantno, od 5 dana sa intezivnim korišćenjem GPS-a i raznih trening opcija do 10 dana u umerenom ritmu korišćenja. Pokušao sam da slikam sat iz više uglova, stanje je sasvim korektno. Dosta različitih trening opcija, mogućnost javljanja i razgovora, notifikacija. Sat je vodootporan, koristio sam ga i u bazenu. Cenu formiram sa željom da bude korektna. Plaćen je nov pre malo jače od 2 godine 150 evra. Oglašavam ga na forumu za 6000 rsd, sasvim drugarski. Vidim da su na KP te cene za oštećene satove. Ponuđeni sat je ispravan, funkcionalan, naravno sa ogrebotinama koje priliče normalnoj upotrebi. Verovatno ću uzeti GT3 Pro, tako da ostajem na istom brendu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5437 Napisano Januar 24 (promenjeno) Drug član, 2490 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan hmmmm, sa iphonom ce se verujem malo teze povezivati, ali mozda zamenim iphone za samsung kroz par meseci pa kontam da bi tamo sigurno bolje radilo. Sad sam u razmisljanju Promenio Januar 24 član drmilan_ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9667 Napisano Januar 24 Ne silazi, 2269 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan I ja... Fazon je što nisam sat stavio na ruku bar 20 godina... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5850 Napisano Januar 24 Svakom po zasluzi, 12405 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Imam isto sokocalo, baterija traje bar 10+ dana, prezadovoljan. Preporuka! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5437 Napisano Januar 24 Drug član, 2490 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 14 minutes ago, Blaza said: I ja... Fazon je što nisam sat stavio na ruku bar 20 godina... a ja kad ga nemam na ruci, koji god, kao da mi fali deo tela. Ista prica i sa lancicem oko vrata Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 2986 Napisano Januar 24 Drug član, 1057 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Koristio sam GT 2 Pro, sa Samsungom se povezuje bez problema. Isti je princip i kod GT 2.Sent from my SM-G996B using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9667 Napisano Januar 24 (promenjeno) Ne silazi, 2269 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, drmilan_ je napisao: Ista prica i sa lancicem oko vrata E, to ne skidam već godinama. Promenio Januar 24 član Blaza 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2621 Napisano Januar 24 Drug član, 1292 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, drmilan_ je napisao: hmmmm, sa iphonom ce se verujem malo teze povezivati, ali mozda zamenim iphone za samsung kroz par meseci pa kontam da bi tamo sigurno bolje radilo. Sad sam u razmisljanju Povezuje se, i većina stvari radi kako treba. Aktivnosti i sve to se sync-uje i u Huawei Health aplikaciji, ali i u Apple Health i Fitness aplikacijama. Neke stvari pak ne rade - sinhronizacija muzike recimo, za to mora Android. I možda bitnije - dok je sat povezan sa telefonom, ako je telefon istovremeno povezan sa bluetooth-om u autu, kontakti se ne sinhronizuju sa autom, već samo call log. To je meni najsmornija stvar. Inače koristim baš GT2. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1754 Napisano Januar 25 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Pre pešes' godina sam počeo ponovo da nosim satove, al' obične, i sto puta sam do sad rek'o da neću nikad smart sat da metnem na ruku, al' mi treba nešto dok vozim bajs. Ne vozim sad ja često neke duže ture, al' sam gotovo svaki dan na njemu, da ne kažem baš da mi je postao glavno prevozno sredstvo, pa mi žao ovih klasičnih automatika. Nisu baš srećni kad krene truskanje po ovim izlomljenim putevima ovde. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5437 Napisano Januar 25 Drug član, 2490 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan @vasa.93gledao sam bas na YT, kaze i zena uzmi, al necu da budem rob ovim smart govnima 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goshy 134 Napisano Januar 25 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Novi Banovci Motocikl: Bandit 1200, TDM 850TX Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, rezervisan sat za @kingdrom pošto se javio prvi. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Januar 25 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Ako odustane,javljaj. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goshy 134 Napisano Januar 30 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Novi Banovci Motocikl: Bandit 1200, TDM 850TX Prijavi odgovor kao problematičan Otišao sat kolegi. Zaključavam temu. Pozdrav. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...