Motorcyclist 16554 Napisano Januar 24 Integrisan, 4954 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav kolege. Potrebna mi je sijalica za stonu lampu a ovde u blizini nemam gde da je kupim. Ne bih da narucujem online jer ce me postarina izaci 10 puta vise od cene proizvod. Ukoliko ima kolega iz NS ili BG ko je voljan da mi adresira u obicnom pismu na moju adresu pa cu mu ja uplatiti novac na racun. U pitanju je sledeca sijalica. HL Halogena sijalica JC G4 12V 20W – elvod037 ELVOD037.RS Halogena Sijalica JC G4 12V 20W Ukoliko je neko voljan da pomogne moze mi poslati pp. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3817 Napisano Januar 24 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan Oćeš 2, da imaš i za rezervu? Baci u pp broj, danas kupim i šaljem večeras Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16554 Napisano Januar 24 Integrisan, 4954 postova Prijavi odgovor kao problematičan 17 minutes ago, nafetS said: Oćeš 2, da imaš i za rezervu? Baci u pp broj, danas kupim i šaljem večeras Moze i 3 ako nije problem, javim se u pp. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...