Guliver 809 Napisano Februar 4, 2024 Zainteresovan, 781 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Како се Тигер понаша у вожњи са сувозачем? Сједиште сувозача ми изгледа прилично издигнуто у односу на возачко. То подиже тежиште мотора, смањује стабилност у кривинама,... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22202 Napisano Februar 4, 2024 Integrisan, 9557 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Je nemam iskustava, kada se budemo vozili prenecu utiske... Ono sto je bitno je to da motor/oslanjanje bude ispravno podeseno, odatle i razna misljenja, neki motor koji vrhunski drzi ali sa poremecenom geometrijom moze da navede vozaca laika da je model los za dvoje. Valjda sam razumno kucnuo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22202 Napisano Februar 4, 2024 Integrisan, 9557 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Saaleee @sasa ns 1, ima li rollbara za mene? Da srafim nesto, narucio sam i dodatna svetla na njega sto idu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Februar 4, 2024 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ima al će biti krajem nedelje ili u ponedeljak, biće opet lošeg vremena pa ćeš moći bar mesec dana ds šrafiš dok se ne prolepša 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22202 Napisano Februar 4, 2024 Integrisan, 9557 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan E moze!Sent from my M2003J15SC using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22202 Napisano Februar 5, 2024 Integrisan, 9557 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan E danas radimo ovo! Obicno prvo idem sa G6 perfect pa G10... Ovde nije potrebno, preskacem i idem odmah ovom pastom za finis! Nece moci da se gleda u tigra od refleksije... 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneZ 150 Napisano Februar 5, 2024 Svrati ponekad, 163 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan On 4. 2. 2024. at 8:17, N.F.S. je napisao: Ako se ne snadjes skini kabl i posalji ga meni. Kupim u Kg papucicu za taj kabl, zamenim i posaljem ti nazad. Ne kosta te nista (sem postarina). Videću da li ima neko kod mene da se time ozbiljnije bavi, ako se ne snađem javljam se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1961 Napisano Februar 5, 2024 (promenjeno) Drug član, 1057 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Nešo, jel si koristio ultrafinu 3M (plavi čep)? Kod mene uvek lepo odradi posao. Uzmem 200g i imam je neko vreme, završi se dosta toga. Najlepši je osećaj kad krpom brišeš ostatke paste. Promenio Februar 5, 2024 član Zlatko LA 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22202 Napisano Februar 5, 2024 Integrisan, 9557 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Naravno, 3M koristim i dalje... Probaj ljubicasti cep, malo je abrazivnija od plavog ali lakse dodjes do sjaja Farecla narucujem poslednjih godina, ovu G10 (ne proizvodi se valjda vise) sam se bas pomucio da nabavim. G6 obicno koristim pre nje sa ekscentricnom polirkom (ne rotacionom, manje posla ostavi za G10). Rezultat, ako se odradi kako treba, vrhunski! Bas mrzim poliranje gde se vidi da je polirano Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1961 Napisano Februar 5, 2024 Drug član, 1057 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Risevi i tragovi ne dolaze u obzir, razumemo se. Provučeš prstom, 'skvrrr skvrrr', to je to. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12920 Napisano Februar 5, 2024 Ne silazi, 7415 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Jesi radio dekontaminaciju? Glina prvo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22202 Napisano Februar 5, 2024 Integrisan, 9557 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ako mene pitas Alekre, ne. Operem samo lepo pre poliranja, osusim i trakom zastitim ono sto ne poliram. Video sam da se prodaje pava glina ali smatram da mi nije potrebna. Kakva su tvoja iskustva? Razmisljam samo cime cu posle politure "zatvoriti" boju, vrv nekim tvrdim voskom i to je to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22202 Napisano Februar 5, 2024 Integrisan, 9557 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se svima zbog gresaka u kucanju, tastatura me zeza,ispravim cim vidim/primetim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22202 Napisano Februar 5, 2024 Integrisan, 9557 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan E nasao sam i sediste koje mi se svidja! Kako vam se cini? Je li radio neko prepravku, naslon nazad je (meni) daleko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12920 Napisano Februar 5, 2024 Ne silazi, 7415 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Predpranje, pa onda aktivna pena. Koristim samo Primus jer je ona jedina koja ima sertifikat za motocikle. Neke aktivne pene su agresivne. Posle toga glina i vidi se da pokupi još kontaminacije. Za zatvaranje, koristim Collinite 845 vosak za izolatore. On nema onako efekat dubine kao karnauba npr. ali mi znatno duže traje od npr. K2 voska. Sa njim sam isto bio zadovoljan. Možeš i keramiku. Ja sam zimus ceo TDM zaštitio keramikom. Tj. drugar jer se profi bavi time. Ona ne dozvoljava greške kao vosak pa bolje da se ne učim na motoru. 1 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22202 Napisano Februar 6, 2024 Integrisan, 9557 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Digitalno stelovanje ali su dascice analogne! Bolje od ovoga nece da moze 7 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1880 Napisano Februar 6, 2024 Drug član, 2867 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Zar srednji cilindar ne ide drugačije od spoljnih? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22202 Napisano Februar 6, 2024 Integrisan, 9557 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ne. Ni na jednom motoru se vakuumi ne steluju razlicito (bar koliko je meni poznato) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1880 Napisano Februar 6, 2024 Drug član, 2867 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Meni nešto ostalo da mu se srednji cilindar šteluje drugačije zato što je topliji. A možda i grešim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22202 Napisano Februar 6, 2024 Integrisan, 9557 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan To se nekada Jevto na uljarama dodavala jaca smesa cilindrima u sredini... Vakumi se steluju na iste vrednosti. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22202 Napisano Februar 6, 2024 Integrisan, 9557 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Auuuuu, flesnem danas mapu koju je covek kao optimizovao na dyno masini, sve odradjeno (kaze) profi, dodato gorivo kroz ceo opseg, pomereno paljenje, pojacan AFR u srednjim obrtajima... Jaooooo, motor NE VOZIV, trza, cima... Kao da dodajem i pustam gas, ugasio mi se pri kretanju. Mapa je odgovarajuca, VIN ok, motor kao i moj, potpuno fabricki! Trci kod Paljevine za kablove, vracaj 20548 fabricku mapu... Mmmmmm ponovo uzivanje, vuce kao voz a bez da cimne i secne! Ne preporucujem mapu pod imenom "Dave73 V2" kojom su na stranom forumu odusevljeni, da sam motor probao sa ovom mapom NIKADA ga kupio ne bih! Katastrofa... Evo jedna danasnja fotka (sa tom krs mapom vozeno) 3 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6792 Napisano Februar 6, 2024 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Nisam pratio od početka...ali što se mapa tiče, mora da postoji i deo koji se odnosi na "hardware"...pa zatim to peglaš softverski. Verujem da je, pošto pominješ dodavanje goriva, takva jedna mapa za maksimalan (ili bitno povišen) protok vazduha kroz motor. To otprilike znači, možda i eliminisan kat....slobodne cevi i top, kutija vazduha otvorena i neki slobodniji filter vazduha (KN, BMC i sl.). Onda se to sigurno ponaša drugačije....uz veću potrošnju, naravno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22202 Napisano Februar 6, 2024 Integrisan, 9557 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan BMC filter je u kutiji, propisno nauljen.. Mapa je za "Stock" motor ( sa katalizatorom, kutija vazduha nije otvarana, auspuh fabricki... ) Ponasanje motora je katastrofalno ( sa mapom iz posta iznad, prethodne adaptacije obrisane! )Sent from my M2003J15SC using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22202 Napisano Februar 7, 2024 Integrisan, 9557 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan ... e za danas sam planirao nesto lepo! Skidam sraf po sraf i poliram, posebno uzivam u tome... Prva je slika sraf skinut sa blatobrana, druga, plava kreda na coji, treca ogledalo (na suncu bas i ne izgleda tako), poslednja fotka je zavijen/ razlika (donji sraf na blatobranu je poliran). Nisu losi ni ovako ali kada ih sve usijam bice top! 9 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6792 Napisano Februar 7, 2024 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da tebi treba jedan specijalistički pregled. 2 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...