Alekre 15613 Napisano Decembar 8 Integrisan, 8181 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da na Tigru imaš lepe stvari, Wilbers i Mivv. Ne samo što su lepe nego nisu jeftine. Stavi ti njega negde sa strane i uživaj. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 21564 Napisano Decembar 8 Integrisan, 6760 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Eh da je meni naci izduv za moj motor za te pare 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 2831 Napisano Decembar 8 Drug član, 1262 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Triumph Tiger 1050, Honda CBF 600, Suzuki AN 125, Automatik A3 S, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Jes skupe, realno. Što kaže jedan moj prijatelj, možda ti baš taj MIVV nekad proda motor. Ako ode na forumu za te pare biće mi drago. Na drugim sajtovima je veća cena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aspi 79 Napisano Utorak u 16:35 (promenjeno) U prolazu, 48 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Yamaha TDM 850 4tx, Triumph Tiger 1050 abs, Ducati Monster 600 Prijavi odgovor kao problematičan 20 hours ago, Zlatko LA said: Kako god, MIVV je već u oglase. Nije to moj fazon. Ne mogu da ga slušam ovako. No, problem numero uno na svim stranim forumima a poznato i kod nas su starter kablovi. Na mom su fabrički i nisu baš sjajni, biće zamenjeni verovatno za vikend kad dobijem vremena zbog posla. Za ovo veliko hvala čoveku koji je nesebično na poklon davao znanje, savete i kritike. Vreme će pokazati koliko zaista fali BJB zajednici. Sent from my iPhone using Tapatalk Starter kablovi i obavezno neki akumulator koji je min 200A+ udarne snage kad je hladan.I nema zime. Ja bas cekam te kablove da stignu. Promenio Utorak u 16:35 član Aspi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 2831 Napisano Utorak u 17:57 (promenjeno) Drug član, 1262 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Triumph Tiger 1050, Honda CBF 600, Suzuki AN 125, Automatik A3 S, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Lagano se skida maska, izduv takodje. Saaaaamo fabrički dolazi u obzir. Sent from my iPhone using Tapatalk Promenio Utorak u 17:58 član Zlatko LA 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 2831 Napisano Utorak u 18:00 Drug član, 1262 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Triumph Tiger 1050, Honda CBF 600, Suzuki AN 125, Automatik A3 S, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Aspi je napisao: Starter kablovi i obavezno neki akumulator koji je min 200A+ udarne snage kad je hladan.I nema zime. Ja bas cekam te kablove da stignu. Stavljen je nov pre nedelju dana, tako da sam miran. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 2831 Napisano Sreda u 19:29 Drug član, 1262 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Triumph Tiger 1050, Honda CBF 600, Suzuki AN 125, Automatik A3 S, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Otvaram paket, a unutra (pored kablova) i poklon kao za mene pravljen. Poslao Neša i nov prednji lančanik sa damper gumama za zub više od fabričkog. Tačno zna šta mi treba bez da mu kažem. Sent from my iPhone using Tapatalk 13 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 2831 Napisano Četvrtak u 19:43 Drug član, 1262 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Triumph Tiger 1050, Honda CBF 600, Suzuki AN 125, Automatik A3 S, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Jutros pre posla aj da prelistam šta kaže KP na pretragu ‘Triumph’. Sedište prošle godine radjeno kod Srdjana, 4000 din. Sinoć me zove čovek za MIVV, reko prodato. Kroz razgovor pomenemo vizire, radio kod Ivana i fabrički mu ne treba, kupujem i sedište i fabrički vizir. Ako neko bude bio zainteresovan za MRA koji mi je na motoru nek se javi, biće skroz drugarska cena. Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 2831 Napisano Četvrtak u 19:48 Drug član, 1262 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Triumph Tiger 1050, Honda CBF 600, Suzuki AN 125, Automatik A3 S, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan A da, postavio sam i fabrički nosač i kofer koje sam dobio uz motor. Čista egzotika ako mene pitate. Sent from my iPhone using Tapatalk 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aspi 79 Napisano Četvrtak u 20:48 (promenjeno) U prolazu, 48 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Yamaha TDM 850 4tx, Triumph Tiger 1050 abs, Ducati Monster 600 Prijavi odgovor kao problematičan Meni stigli danas kablovi tako da sutra se bacam na montazu. @Zlatko LA Jako mi se dopadaju njegovi fabricki koferi ali tesko se nalaze u dobrom stanju a bogme i fino kostaju. Ja kod mene imam hepco and becker ceo set.Cetralni je okay, ali ovi bocni od 42l su bas glomazni. Jeste da zena moze da potrpa pola ormana i dva psa u njih ali sto se tice provlacenja kroz saobracaj sa njima je bas pipavo. Promenio Četvrtak u 20:49 član Aspi 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 2831 Napisano Četvrtak u 20:58 Drug član, 1262 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Triumph Tiger 1050, Honda CBF 600, Suzuki AN 125, Automatik A3 S, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Postavi koju sliku ovde kad zavrsiš. Nego jesi li radio onaj njihov ‘12 minute tune’. Planiram to za vikend. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aspi 79 Napisano Četvrtak u 21:12 U prolazu, 48 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Yamaha TDM 850 4tx, Triumph Tiger 1050 abs, Ducati Monster 600 Prijavi odgovor kao problematičan 4 minutes ago, Zlatko LA said: Postavi koju sliku ovde kad zavrsiš. Nego jesi li radio onaj njihov ‘12 minute tune’. Planiram to za vikend. Jesam, kad sam ga kupio i sve zamenuo onda sam odradio. Cak moze i da se to odradi preko TuneECU, doduse ja sam samo stelovao klapne gasa i proveravao mapu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 2831 Napisano Četvrtak u 21:18 Drug član, 1262 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Triumph Tiger 1050, Honda CBF 600, Suzuki AN 125, Automatik A3 S, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Ruku na srce, nikad nisam to radio ali bih baš voleo da naučim. Ne volim mnogo da eksperimentišem ali osnovne stvari su poželjne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aspi 79 Napisano Petak u 11:04 (promenjeno) U prolazu, 48 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Yamaha TDM 850 4tx, Triumph Tiger 1050 abs, Ducati Monster 600 Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam zamenio kablove. Nista preterano komplikovano, ali mora lagano. Cirka trajalo 1h sa pauzicama. Dobra stvar je sto ne mora da se skida rezervoar. Evo par slika i objasnjenja na sta treba samo obratiti paznju. Bilo bi pozeljno da se ima ovaj mali set,za laksi prilaz srafovima, 10mm. Bitna stvar ovde je da se ne zaboravi da se sa starog kabla skine ova gumena zastita i prebaci na nov. Sa druge strane je potrebno skinuti ovo crevo da bi mogli doci lakse do srafa. Bitno je da svi kablovi koji dolaze odozgo moraju ostati tu i da ih ne zaboravimo vratiti nazad kad budemo stavljali nove kablove, ovo je zemlja inace. Ovako to izgleda kad se isvuce napolje, stari kabl. Ja sam izolir trakom isto spojio kao sto je na starom kablu kad sam ubacivao nove. Kako izgleda nakon motaze, opet da naglasim da se ne zaboravi gumena zastita pri motazi novog kabla. Vracena zemlja i crevo. E sad, na ovoj slici se vidi kuda kabl treba da prodje da bi dosao na minus na akumulatoru. Meni je falilo tipa 3mm da to bude kako treba i da ne bude previse zategnut. Tako da sam ja ovaj prorez malo jos izdubio na dole da ima prostora kad legne akululator na svoje mesto a kabl moze da ga prati kako treba. Ovako to izgleda na kraju. I prvo paljenje posle montaze, motor skroz hladan naravno. Promenio Petak u 11:11 član Aspi 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 2831 Napisano Petak u 13:39 (promenjeno) Drug član, 1262 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Triumph Tiger 1050, Honda CBF 600, Suzuki AN 125, Automatik A3 S, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan 100 i kusur a i dalje me žele, samo šapuće. To i mene čeka za vikend. Reci mi koliko izadje u kešu ova zajebancija? Promenio Petak u 13:40 član Zlatko LA 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aspi 79 Napisano Petak u 14:50 U prolazu, 48 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Yamaha TDM 850 4tx, Triumph Tiger 1050 abs, Ducati Monster 600 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Zlatko LA said: 100 i kusur a i dalje me žele, samo šapuće. To i mene čeka za vikend. Reci mi koliko izadje u kešu ova zajebancija? Iskreno, nisam skontao na sta mislis tacno kolko izadje. Ako mislis na kablove, oni su kostali oko 100e sa shippingom na ebay-u. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aspi 79 Napisano Petak u 15:35 U prolazu, 48 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Yamaha TDM 850 4tx, Triumph Tiger 1050 abs, Ducati Monster 600 Prijavi odgovor kao problematičan A malo sam se i igrao danas. Spreman sam za moto dedamrazijadu. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
prezime ime 275 Napisano Petak u 16:51 U prolazu, 65 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko predivan motor! Kakva sprava! Bravo kolege, i za izbor i za odrzavanje i za deljenje svega toga sa nama! Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 2831 Napisano Petak u 18:05 Drug član, 1262 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Triumph Tiger 1050, Honda CBF 600, Suzuki AN 125, Automatik A3 S, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Bela boja je mozda i najlepsa na Tigru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 2831 Napisano juče u 15:33 Drug član, 1262 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Triumph Tiger 1050, Honda CBF 600, Suzuki AN 125, Automatik A3 S, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Postavio sam polugu menjača da onaj šraf koji se šrafi za osovinu bude uspravan, dakle da sama poluga bude maaalo niža, učinak 100% bolji. Meni je sada menjač top, ili ja nisam previše zahtevan. Na svim motorima do sada sam to spuštao, izgleda da sam navikao na nisku polugu. Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 2831 Napisano juče u 15:35 Drug član, 1262 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Triumph Tiger 1050, Honda CBF 600, Suzuki AN 125, Automatik A3 S, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Sent from my iPhone using Tapatalk 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 8472 Napisano juče u 15:58 Drug član, 2867 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Uh kako lepe fotografije! P.s: Najlepša je zlatna, pa onda bela Tvoj je na trećem mestu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 2831 Napisano juče u 16:45 Drug član, 1262 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Triumph Tiger 1050, Honda CBF 600, Suzuki AN 125, Automatik A3 S, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Lepe fotografije i još lepša priroda, mislio sam da ću te šumske puteve sa Transalpom da vozim, kad sam ga prvi put lepo proterao kroz blato shvatio sam da ne mogu da imam takvu vrstu motora za to, jer ja izgubim 2 sata posle vožnje da ga vratim u prvobitno stanje, a plus je veliki i ne može da ide baš svuda a da ga grane ne šibaju. Tako da kad se prilika i finansije poklope gotovo sigurno ću nabaviti motor za blagi off, manji i koji će biti lep dok ima blato na sebi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 2831 Napisano pre 10 sati Drug član, 1262 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Triumph Tiger 1050, Honda CBF 600, Suzuki AN 125, Automatik A3 S, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Druga prica sto se samog verglanja tice, medju top 3 stavke koje se treba uraditi ovom motoru. @Aspi druze moj hvala sto si ovo radio pre mene i detaljno opisao, nemam sta da dodam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...