Zlatko LA 2742 Napisano pre 3 sati (promenjeno) Drug član, 1232 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Transalp 700, Suzuki AN 125, Automatik A3 S, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam redna 2, V2, redna 4. Na redu su redna 3, da vidimo i to čudo. Za početak samo dve slike jer je stigao bukvalno u noć. Za vikend se nadam da odradim to prvo pranje koje meni predstavlja najveće zadovoljstvo pa ću onda postaviti lepše slike. Na prvi pogled mnooogo mi se svidja, baš deluje masivno uživo. Sent from my SM-S901B using Tapatalk Promenio pre 3 sati član Zlatko LA 12 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 5691 Napisano pre 3 sati Drug član, 1387 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha Fazer FZ6 S2 ABS '08 Prijavi odgovor kao problematičan pre 9 minuta, Zlatko LA je napisao: Imao sam redna 2, V2, redna 4. Na redu su redna 3, da vidimo i to čudo. Za početak samo dve slike jer je stigao bukvalno u noć. Za vikend se nadam da odradim to prvo pranje koje meni predstavlja najveće zadovoljstvo pa ću onda postaviti lepše slike. Na prvi pogled mnooogo mi se svidja, baš deluje masivno uživo. Sent from my SM-S901B using Tapatalk Uzdravljeeeee tigrić! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3967 Napisano pre 3 sati Malinar u pokusaju, 1818 postova Lokacija: Kg Motocikl: piaggio x9 amalfi, triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Neka je sa srećom, tiger 1050 je ozbiljna mašinerija, svideće ti se sigurno. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 2402 Napisano pre 3 sati Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Cestitke kolega na novoj masini, bas ti zavidim na tako brzim kupovinama Kod mene je situacija potpuno konfuzna.. prodajem jedan motor jer mi je 'mnogo' da imam dva, a vec uveliko gledam treci. Po nekoliko puta na dan ubedim sebe da da mi treba jos jedan i isto toliko puta razuverim. To valjda ide sa godinama, vesele pedesete 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 2742 Napisano pre 2 sati (promenjeno) Drug član, 1232 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Transalp 700, Suzuki AN 125, Automatik A3 S, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Hvala najlepše kolege i koleginicO. Poznat je motor. Iz Paraćina, od Koleta koji mi je do sad uvozio motore, tacnije motopro.lk. Sve je na svom mestu, fabrika što se kaže. Nikakvih krpačina, farbanih delova itd, jedan od očuvanijih motora koji su ušli u moje dvorište, a složićete se da ih je bilo dosta. Svaki šraf na svom mestu, ima fabrički kofer, fabrički izduv plus MIVV, servisna knjiga, itd. Ulaganja ima, gume matore, prednja viljuška malo zaslinavila, redovan servis, ulje, antifriz i to je to za sada. MIVV ide na oglas komplet sa prihvatnom granom, dakle predvidjeno za ovaj model, i MRA kratak vizir (ako neko želi možemo da se zamenimo uz moju doplatu). Sve u svemu za početak baš mi se svidja. Ako sam od VW prešao na Volvo, zašto ne bih od Honde na Triumpha. Promenio pre 2 sati član Zlatko LA 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 15582 Napisano pre 1 sat Integrisan, 8173 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Tigar 1050 je izuzetna sprava. Nije provaljena i relativno je povoljan u odnosu šta se i za koliko prodaje. Još uvek je u većoj meri analogan i agregat mu se solidno drži. Uživaćeš na tom motoru, samo nek te služi zdravlje i Bog nek te čuva. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 21475 Napisano pre 15 minuta Integrisan, 6720 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam. Pisi utiske i napisi na kraju zakljucak - koja ti konfiguracija najvise odgovara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 2742 Napisano pre 12 minuta Drug član, 1232 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Transalp 700, Suzuki AN 125, Automatik A3 S, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno Alekre! Iskren da budem, ne znam da li je uvek želja za novom mašinom jača ili se još uvek nisam pronašao što se motora tiče. Ostaje da vidimo. Jel zna neko pravi li Ivan vizire šablonski ili mora motor kod njega? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 2742 Napisano pre 11 minuta Drug član, 1232 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Transalp 700, Suzuki AN 125, Automatik A3 S, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, Motorcyclist je napisao: Cestitam. Pisi utiske i napisi na kraju zakljucak - koja ti konfiguracija najvise odgovara Videćemo, nadam se da sam 'tu negde' što se potrage tiče. Voleo bih da ostavim jedan motor i da kažem sebi e to je taj. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...