N.F.S. 21747 Napisano April 24 Integrisan, 9462 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Puuuno hvala kolegi odavde na ponudi, motor nakrcan opremom, lepa prica i oko doplate, tek registrovan... Nekome "normalnom" je takvo nesto vise nego dovoljno... Ja sam nakrivo nasadjen sto se motora tice, sve da mi se svidi pa vidim da fali sraf na plastici pod sedistem npr.! Okrecem se i ne gledam , nije do motora, do mene je. Motor koji bih prihvatio u zamenu mora biti slicnog stanja ovog koji nudim, i na oko i u radu. Hvala jos jednom . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21747 Napisano April 24 Integrisan, 9462 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Znaci ponuda je aktivna i dalje, "sport" model bih zeleo pre nego Tiger SE. P.S. Hvala i drugarima koji mi kroz poruke salju link do oglasa Tigra Sport na PA, video sam ga (na slikama) i iskljucio kao potencijalnu kupovinu, i ako deluje kao nov, farovi su od prvog modela, dosta losiji od ovih koji tu trebaju biti a i niko to menjao ne bi ako motor nije imao lom napred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aspi 36 Napisano April 28 U prolazu, 26 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Yamaha TDM 850 4tx, Triumph Tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedna umetnicka od prve duze voznje posle kompletnog servisa. Osim malo slabije zastite od vetra (sto ce uskoro da bude reseno) samo reci hvale za Tigra. Ostalo mi je jos da nabavim produzetak prednjeg blatobrana i crash bar i to bi bilo to,samo da lickam i da vozam. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15832 Napisano April 28 Integrisan, 9289 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Sretoh danas Tigra zlaćanog samo što sam se isključio sa Avalskog preč'com ka Sopotu. Pozdravili se u mimoilaženju, pozz za kolegu ako ga ima na forumu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3563 Napisano April 28 Malinar u pokusaju, 1702 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Taj sam, silazio sam iz pravca Sopota gde su oni paralelni putevi, prepoznao sam ti NC... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneZ 150 Napisano April 29 Svrati ponekad, 163 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav sa mora.Sent from my PGT-N19 using Tapatalk 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15832 Napisano April 29 Integrisan, 9289 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, milomir22 je napisao: Taj sam, silazio sam iz pravca Sopota gde su oni paralelni putevi, prepoznao sam ti NC... Pretpostavio sam da si ti 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21747 Napisano Maj 1 Integrisan, 9462 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Milomire, sija li macka ovako? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8026 Napisano Maj 1 Drug član, 2115 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Čisto sumnjam. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3563 Napisano Maj 1 Malinar u pokusaju, 1702 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Uh, teška posla, mačka se ne gasi. Uhvati nas kiša na granici Crne Gore sa Bosnom, kod Šćepan Polja. Ali, mnogo češće se kupa od Suzukija. 10 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21747 Napisano Maj 1 Integrisan, 9462 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Baaaas mi je drago sto se vozis! Za to i sluzi, a ne ja da je vozim do "Tempa" i "Rode"... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3563 Napisano Maj 1 Malinar u pokusaju, 1702 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Da, da, baš je dugoprugaš, udoban, povozan, jak. Iskreno, iako obožavam 4 klipa i bandit mi je legao kao motor, sa ovim ću se baš odmoriti. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malucko 79 Napisano Maj 1 U prolazu, 45 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha MT09 2023 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i iz moje predugacke voznje do starbucks-a. Nista, morace do mora i ovaj. 6 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21747 Napisano Maj 5 Integrisan, 9462 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Vracamo sa klinac i ja sa jezera a iza nas poznati zvuk! Narandzasti Tigar, dvoje na motoru Kaze klinac, evo ga onaj motor sto volis tataaaa. (Ne rekoh mu da je to bas taj!!!) Zvuk i pojava, bas motorcina ( vidim cist je i sija, barvo Milomire!) 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3563 Napisano Maj 5 Malinar u pokusaju, 1702 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Hehe, malo smo se provozali, trudim se da ostane makar približno čist kao dok je bio kod tebe, a i nekako mi je žao da zapustim motor u ovakvom stanju. Imam dostupan karcher koji je brat kupio da pere svoj motor, tako da razlog više da ne budem lenj. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21747 Napisano Maj 6 Integrisan, 9462 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Sretoh upravo u Kg momka na sivo crnom SE modelu, na sred puta smo par reci razmenili i ja odoh da ne kocimo saobracaj, vratio sam se u krug da ga nadjem ali bez uspeha, kafu da pijemo i pogledam njegovu masinu. Ako je "odavde" neka se javi covek Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3563 Napisano Maj 6 Malinar u pokusaju, 1702 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan U povratku sa Kopaonika, od Kraljeva ka Kragujevcu, opustio sam malo ruku, zaista lepo leži na putu. Ostalo je nekih 3 mm do ruba još da se ispegla. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21747 Napisano Maj 6 Integrisan, 9462 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Tek mi sada ode prva rata za te gume Sent from my M2003J15SC using Tapatalk 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21747 Napisano Maj 6 Integrisan, 9462 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Inace, za tvoju voznju rekao bih da se treba malo "stvrdnuti", ako budes zeleo dodji, ne kosta te nista... Prestelujem malo.Sent from my M2003J15SC using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21747 Napisano Maj 7 Integrisan, 9462 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Lancanik prednji za Tigra 1050, zub vise od fabrickog, ko hoce da obori obrtaje (i potrosnju!) pravi izbor. Nisam ga vozio vise od 50 km, model sa gumom (takozvani "tihi" lancanik). 10evica. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasafilip 6 Napisano Maj 7 U prolazu, 9 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Triumf Tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, N.F.S. je napisao: Lancanik prednji za Tigra 1050, zub vise od fabrickog, ko hoce da obori obrtaje (i potrosnju!) pravi izbor. Nisam ga vozio vise od 50 km, model sa gumom (takozvani "tihi" lancanik). 10evica. Meni su za zamenu ,lanac i lancanici ,zanima me da li ima isto ubrzanje i brzinu kao sa fabrickim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21747 Napisano Maj 7 Integrisan, 9462 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Nisam osetio pad snage, kupio sam 17/18/ i 19 zuba lancanike... Sa 17 poskakuje na tocak i drasticno "laze" brzinu, sa 19 zuba prikazuje realno bez ikakvih izmena u ECU (poredio sa GPS). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21747 Napisano Jun 1 Integrisan, 9462 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21747 Napisano Jun 1 Integrisan, 9462 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ga uzeo inace 1050 je za mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3563 Napisano Jun 1 Malinar u pokusaju, 1702 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Da nije explorer na prodaju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...