N.F.S. 21600 Napisano April 5 Integrisan, 9423 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Da, taj sraf, koliko vidim to je vec na max .. Pogledacu kasnije na velikom ekranu.Sent from my M2003J15SC using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano April 5 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Taj je sraf. Isto rjesenje je i na 800 XRT. Rjesenje je do bola glupo. Dosta ljudi se zali da ima sa time problem. Udje voda i pnda zapekne ili se ne osjeca klik kada se doteze ili otpusta. Kod mene se ne cuje kliknali sam skontao caku, odvrnem i zavrnem do kraja par puta i onda pocne da se cuje klik. Klik je vazan zbog toga sto se na osnovu njega odredjuje broj okretanja. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21600 Napisano April 5 Integrisan, 9423 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Na onom sto prodadoh taj je sklop kao nov Jasno se cuje klik i vide podeoci. Imas i stelovanje "povrata", napisah par postova iznad. Ovaj sraf sa slike je sa stelovanje napregnutosti opruge (SAG). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano April 5 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Znam, znam i za drugi sraf Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21600 Napisano April 5 Integrisan, 9423 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Kucao sam ovom drugaru iznad 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasafilip 6 Napisano April 5 U prolazu, 9 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Triumf Tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan pre 44 minuta, N.F.S. je napisao: Kucao sam ovom drugaru iznad Taj ide lagano ,nego ovaj nema sanse da li mozda ima pre zatezanja neki sraf da se popusti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 348 Napisano April 5 Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan On 3/6/2024 at 4:16 PM, N.F.S. said: Supruga ih je narucila, platila i evo upravo mi ih donela! Dvadeset godina kako zamnom cisti, delove dobavlja, donosi i pomaze! Pored svih obaveza kao majka i profesionalno, uz osmeh mio i iskren, meni dodaje alat pa i dok vicem kada mi nesto ne ide. I drugima zelim srecu ovakvu... Gume jos vruce od kalupa E ovo sto si napisao nema cenu... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DeusExMachina 241 Napisano April 5 Svrati ponekad, 315 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Tiger 800 Prijavi odgovor kao problematičan 28 minutes ago, sasafilip said: Taj ide lagano ,nego ovaj nema sanse da li mozda ima pre zatezanja neki sraf da se popusti Kod mene isto bio zapekao. Nije hteo da mrdne. Naprskaj malo WD40 pa probaj ponovo. Ja mog odglavih nekako. Meni se nalepnica koja je na srafu odlepila i izguzvala pa je jos dodatno otezavala odvrtanje. 1 hour ago, mali_veseljak said: Taj je sraf. Isto rjesenje je i na 800 XRT. Rjesenje je do bola glupo. Dosta ljudi se zali da ima sa time problem. Udje voda i pnda zapekne ili se ne osjeca klik kada se doteze ili otpusta. Kod mene se ne cuje kliknali sam skontao caku, odvrnem i zavrnem do kraja par puta i onda pocne da se cuje klik. Klik je vazan zbog toga sto se na osnovu njega odredjuje broj okretanja. Kod mene ista prica. Tek kad sam ga razradio poceo da klikce Kod mene je bio zategnut do kraja. Ja ga otpustih i oseca se razlika u udobnosti ali mi se cini da mi zadnji deo sada pliva po krivinama. Moracu da ga dotegnem i vidim da li se tripujem ili sam ga stvarno previse omeksao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano April 5 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Isti slucaj sa naljepnicom.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21600 Napisano April 5 Integrisan, 9423 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Auuuu posle tigra bas, bas se oseca manjak snage i amortizacije na hondici!!!Sent from my M2003J15SC using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3528 Napisano April 5 Malinar u pokusaju, 1692 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Drugar što vozi cbf 600 je ovih dana provozao triumph više puta, gleda da uveze neki 1050 iz CH, toliko mu se dopada kako se vozi, zaista ozbiljan motor za te pare... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21600 Napisano April 5 Integrisan, 9423 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Motorcina, za moje potrebe trenutno previse jbg... Moja je voznja do grada, zavrsim obaveze i tako. Doooosta ozbiljnija prica od nc750.Sent from my M2003J15SC using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasafilip 6 Napisano April 5 U prolazu, 9 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Triumf Tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je Tigar bukvalno prvi motor ,pre njega sam imao KLE 500 sa kojim sam presao oko 1000 km uglavnom po makadamu i sumi ,pre toga nisam nikada vozio ni skuter niti bilo sta od motora .Za mene je Tigar bio raketa kad sam poceo da vozim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aspi 36 Napisano April 7 U prolazu, 26 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Yamaha TDM 850 4tx, Triumph Tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Kapa do poda @N.F.S.! Procitao sam temu 3 puta. Posto razmisljam o Tigru 1050 vec duze vreme i ako bog da junacke srece da se ponovim sledeci mesec. Ovo sto si sve radio i pisao meni dodje kao biblija.I da se zahvalim za rad i trud, ovo je ono sto je meni trebalo da prevagnem totalno ka ovom modelu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21600 Napisano April 7 Integrisan, 9423 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Puno hvala, gresku do neba sam ovom prodajom napravio, treci dan o njemu pricam pa evo i ovog trena sa @srbenda sedim i o tigru pricam.Bas bas mi se svidja taj model, srecu u kupovini zelim, tu sam ako zatrebam sta, odradio sam i mapu tako finu i kultivisanu, reci ce @milomir22 utiske kada ih prikupi.Jedini minus je menjac u gradu, na otvorenom je kao Hondin.Sent from my M2003J15SC using Tapatalk 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malucko 79 Napisano April 7 U prolazu, 45 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha MT09 2023 Prijavi odgovor kao problematičan @N.F.S. Mogu ja da ti pomognem sa tom sentimentalnoscu, samo reci i evo ga na prikolici 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3528 Napisano April 7 (promenjeno) Malinar u pokusaju, 1692 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam prvi put provozao motor van grada, iako sam već 6 dana vlasnik, od obaveza nisam stigao ranije da vozim. 560 km u danu me nije umorilo, terali smo Dunavsku magistralu, zaista prelep put za vožnju i šta je najzanimljivije, iako sam prvi put terao triumph van grada, imao sam osećaj kao da vozim ovaj motor 10 godina. Veoma udoban, i poprilično brz motor koji troši 5.75 l/100 km van grada. Na ovom čudu ispratim nove gs-ove bez problema. Moraću malo više da se cimam oko pranja, šteta da bude sav musav od mušica kad je već u ovom stanju. Promenio April 7 član milomir22 10 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10442 Napisano April 7 Hronični Motociklopata, 7309 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Očisti to što pre, šlogiraće nam se NFS kad vidi sliku 3 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21600 Napisano April 8 Integrisan, 9423 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan @N.F.S. Mogu ja da ti pomognem sa tom sentimentalnoscu, samo reci i evo ga na prikolici Ako si ozbiljan pisi poruku na PP! HvalaSent from my M2003J15SC using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21600 Napisano April 8 Integrisan, 9423 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, milomir22 je napisao: motor koji troši 5.75 l/100 km Vracamo se juce iz sela Marina i ja, pustim u sestoj gas na NC-u i pri brzini od oko 65kmh board pokaza 1.6L trenutnu potrosnju Dodam gasa, podignemo tempo ( al" smo ga podigli ) na 80kmh i potrosnja bi 2.8L 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wragg 1067 Napisano April 8 Zainteresovan, 526 postova Lokacija: Stuttgart Motocikl: M1800R, Integra 750 Prijavi odgovor kao problematičan Samo se tjesi... 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21600 Napisano April 8 Integrisan, 9423 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Cek, cek.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21600 Napisano April 8 Integrisan, 9423 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Komunikacija trenutna, razgovaramo SE Marina i ja... Sleng i padezi su interna sala, ton saljiv ali tema izuzetno ozbiljna 4 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wragg 1067 Napisano April 8 Zainteresovan, 526 postova Lokacija: Stuttgart Motocikl: M1800R, Integra 750 Prijavi odgovor kao problematičan Sve jasno. Al ne brigaj, nisam jednom tako pozalio pa evo me jos ziv Bit ce motora, i boljih i losijih. Samo Boze zdravlja 2 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21600 Napisano April 8 Integrisan, 9423 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ma naravno drug, salim se ja! Stvar je u pitanju, sve sto moze novcem da se kupi nije problem!!! 3 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...