vidakn 1773 Napisano April 1 Drug član, 1353 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Sad vidim, po opisu tu nemaš šta da petljaš, smorićeš se.Nov motor!Ali naći ćeš mu ti već neki andrak!Sent from my M2101K9G using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21600 Napisano April 1 Integrisan, 9423 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Pre 12 sati, sasafilip je napisao: dotegnem zadnje vesanje Cestitke, bas lep tigar... Sa desne strane, iza lonceta kocione tecnosti je M10 sraf (ide sa amortizera), na njemu stelujes sabijenost opruge (zavijas=tvrdje / odvijas=mekse) Kompresiju stelujes (brzinu sabijanja) sa donje leve strane amortizera, sraf za ravan srafciger bas iza opruge glavnog stendera kada je zatvoren. Ne zavijaj do kraja, bar pola kruga vrati u nazad od zavijenog. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3528 Napisano April 1 (promenjeno) Malinar u pokusaju, 1692 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Samo da se javi novi vlasnik, iako sam fan japanskih motora, dobar položaj za upravljačem i odlično stanje je presudilo... Promenio April 2 član milomir22 7 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21600 Napisano April 1 Integrisan, 9423 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je bilo na brzinu! Svaka cast... A sreli smo se sok da popijemo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21600 Napisano April 1 Integrisan, 9423 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Neka je sa srecom, uzivaj... (ti se bar vozis) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasafilip 6 Napisano April 1 U prolazu, 9 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Triumf Tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan pre 16 minuta, N.F.S. je napisao: Cestitke, bas lep tigar... Sa desne strane, iza lonceta kocione tecnosti je M10 sraf (ide sa amortizera), na njemu stelujes sabijenost opruge (zavijas=tvrdje / odvijas=mekse) Kompresiju stelujes (brzinu sabijanja) sa donje leve strane amortizera, sraf za ravan srafciger bas iza opruge glavnog stendera kada je zatvoren. Ne zavijaj do kraja, bar pola kruga vrati u nazad od zavijenog. Hvala ,nije los motor za 4700 ,al na menjac i dalje ne mogu da se naviknem .Da li moze da se podigne sama visina sedenja ? Ja sam pocetnik sa motorima ovo mi je drugi motor tako da dosta stvari ne znam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21600 Napisano April 1 Integrisan, 9423 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Menjac je takakv kakav je, ispod 3K obrtaja bas ne voli saltovanje ali ja se privikoh, malo nategnes nozicu pre stiskanja kvacila i ide kao kod Honde! Na dole a ako ides bas sporo dodas medju gasa, vrlo malo, i 500obrtaja je dovoljno. Vidi da ti nije motor spustan, sve ima kroz temu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 7947 Napisano April 1 Drug član, 2104 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan A ja bio u petak.....i sramota me bilo da pitam jel na prodaju.....kakav danak neiskustvu. 1 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21600 Napisano April 1 Integrisan, 9423 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Branko je reagovao instant! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3528 Napisano April 1 Malinar u pokusaju, 1692 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo je velika razlika u odnosu na bandita, za put kao stvoren, ogibljenje odlično, udobnost isto, za suvozača perfektan, već sam i to probao, ja lično najviše volim rad redna 4 klipa, ali i ovo je sasvim prihvatljivo. Ide sasvim dovoljno za touring motor, a ja teram i duge ture i grad. U suštini veliki napredak u vožnji, a stanje motora, ko je imao prilike da vidi, jasno mu je, najbliže moguće novom, kao da je 3 godine star , a ne 15. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 7947 Napisano April 1 Drug član, 2104 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan E pa @milomir22-e sa srećom,da se navozaš. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3528 Napisano April 1 Malinar u pokusaju, 1692 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala drug, evo vozikali ga brat i drugar, oduševljeni... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2551 Napisano April 1 Drug član, 1500 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Znaci @milomir22 je novi vlasnik??? Odlicno. Ostao u zajednici. Sa srecom i osmehom se vozio @N.F.S. Znaci ode i ova tema u zaborav Tmax nova igracka??? 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21600 Napisano April 1 Integrisan, 9423 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan 2 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vampa 3459 Napisano April 1 Drug član, 1101 postova Lokacija: Wien Motocikl: CRF 1000 Africa Twin sd06 Prijavi odgovor kao problematičan Sta jos uvek nista 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21600 Napisano April 1 Integrisan, 9423 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Odjavljen motor, na prikolici stize \ Jednom sam i 5 dana bez motora bio, izdrzi covek sve 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16480 Napisano April 1 Integrisan, 4933 postova Prijavi odgovor kao problematičan Tmax, NC, boze me sacuvaj nadam se da je neka Honda od 1000ccm.... Ili mozda neki KTM 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21600 Napisano April 1 Integrisan, 9423 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Dovesce mi drugar onu crvenu cbf1000 sutra, da imam u ovom teskom trenu... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vampa 3459 Napisano April 1 (promenjeno) Drug član, 1101 postova Lokacija: Wien Motocikl: CRF 1000 Africa Twin sd06 Prijavi odgovor kao problematičan E tu se stvar iz korena menja cekaj jel to onih 5 dana koje si na moru proveo gde bi svakako bio bez motora Promenio April 1 član Vampa 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21600 Napisano April 1 Integrisan, 9423 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Drugi sam dan seo na bus i vratio se porodici (na moru) motorom! znasmeznamte 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2551 Napisano April 1 Drug član, 1500 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan N.F.S na moru rentira skuter, dok se porodica kupa, on u hladovini budzi rentirani 2 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21600 Napisano April 1 Integrisan, 9423 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Eto me u Nisu sledeceg meseca da sediste radim, Nece mi Ivica vise verovati da su moji motori, pomislice da tudje dovozim 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DeusExMachina 241 Napisano April 1 Svrati ponekad, 315 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Tiger 800 Prijavi odgovor kao problematičan Steta sto tako brzo ode (za nas koji smo budno pratili temu naravno). Svasta nesto korisno u ovoj temi procitah. Na zalost nemamo mnogo tema vezanih za Triumph-e i ova je bila pravo osvezenje. Ali kako ih menjas naletece nadam se jos neki Tiger (npr 800 2015+ bi bio pun pogodak ). I naravno cestitke na novoj igracki. U zdravlju je pimpovao 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21600 Napisano April 2 Integrisan, 9423 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan E sada je cekanje lakse, na hondi sam, to je bitno 8 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasafilip 6 Napisano April 5 U prolazu, 9 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Triumf Tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan On 1. 4. 2024. at 14:06, N.F.S. je napisao: Cestitke, bas lep tigar... Sa desne strane, iza lonceta kocione tecnosti je M10 sraf (ide sa amortizera), na njemu stelujes sabijenost opruge (zavijas=tvrdje / odvijas=mekse) Kompresiju stelujes (brzinu sabijanja) sa donje leve strane amortizera, sraf za ravan srafciger bas iza opruge glavnog stendera kada je zatvoren. Ne zavijaj do kraja, bar pola kruga vrati u nazad od zavijenog. On 1. 4. 2024. at 14:30, N.F.S. je napisao: Menjac je takakv kakav je, ispod 3K obrtaja bas ne voli saltovanje ali ja se privikoh, malo nategnes nozicu pre stiskanja kvacila i ide kao kod Honde! Na dole a ako ides bas sporo dodas medju gasa, vrlo malo, i 500obrtaja je dovoljno. Vidi da ti nije motor spustan, sve ima kroz temu Da li na ovaj sraf ,se doteze ,ja sam probam sa njim al nece da pipne ni malo da ga pomerim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...