Jump to content

Moto Zajednica

PEDA XDV 300

Recommended Posts

• U prolazu, 37 postova
  • Motocikl: SYM MAXSYM 508 TL

Pre neki dan skrolujem instagramom i naleti mi sledeca reklama od Skuter Beograd: 

WWW.INSTAGRAM.COM

94 likes, 11 comments - skuteribeograd on December 30, 2023: "PEDA XDV 300 ❤️ 🚨 PREMIJERNO MODEL ZA 2024...

Izgleda da i PEDA ulazi u igru ADV skutera.

Prednji obrnuti amortizeri, zadnji gasni amortizeri, 26KS, Keyless, Full LED. 

Ocekivana cena izmedju 3500-4000€.

Ovo je prakticno u cenovnom rangu SYM ADX-a od 125cc i sa duplo vise snage. Medjutim ako je verovati slikama, cini mi se da je gabaritno manji, prema specifikaciji ima tockove od 13” a na slikama izgledaju dosta vece od 13” pa je ili slika losa ili je skuter manji :).

Na prvu lootu izgleda poprilicno dobro, pitanje je samo kako je sklopljeno i kako izgleda uzivo.  Ocekuju prvi model u Martu, kada ce moci uzivo i da se vidi.

Promenio član suchpro
  • Sviđa mi se 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Ne silazi, 2205 postova
  • Motocikl: Benelli

" Model ima kubikazu od 278cc, snagu od 26ks, rezervoar je kapaciteta 13.5l, a idealna potrosnja je samo 1.5l na 100km. "?

Ovo deluje bajkovito.

• Malinar u pokusaju, 1702 postova
  • Motocikl: triumph tiger 1050

U suštini nemam problem sa kinezima, ali iz nekog predjašnjeg iskustva drugara / poznanika sa njihovim skuterima, ovaj brend bih zaobišao u širokom luku. Mislim da im je kvalitet materijala, makar ono što sam ja imao prilike da vidim kako na polovnim, tako i na novim skuterima (legure metala, plastike, instalacija,...) na najnižem mogućem nivou i skeptik sam da li se na tom polju nešto promenilo, a 4 hiljade evra nije mala svota, iako ovaj skuter zaista fino deluje...

• Drug član, 3649 postova
  • Motocikl: Kymco Agility+ 300

Pa, bilo je već najava, kinezi su sad vlasnici Piaggio HPE licence, a ADV je segamega popularan fazon, biće poplava sličnih modela, kao Lexmoto... Peda ionako samo lepi nalepnice na kineske proizvode. Možda krenu da sad prodaju i malo višu klasu...

Ili Daytona Virtus što prodaju po Grčkoj. Sve je to isto, sa drugačijim nalepnicama.

Virtus300_grey_carrier_vc.jpg

Promenio član boza_kg

WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM

QJMOTOR ATR 125 ABS TCS, 2024. godište, Scooter, Novi Sad. Cena 2.990 € - Motori - Polovni...

Ovaj sam video uživo. Sličan fazor, 125cc 14/13" točkovi... ali uopšte nije mali. Dosta su komotni i komforni ovakvi modeli, pa verujem da će i ova Peda biti takva.

• Zainteresovan, 564 postova
  • Motocikl: Sym Jet X 125

Kinezi dobijaju na kvalitetu iz godine u godinu,sasvim sam siguran da će za kratko vreme preuzeti primat na svim bitnijim tržištima.

Naravno. Isto tako kineska Aprilia, je 60% skuplja od QJ ili Voge. Sve manje ima smisla bacati parice.

WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM

Aprilia SR GT 125, 2023. godište, Scooter, Beograd. Cena 4.750 € - Motori - Polovni Automobili

• U prolazu, 6 postova

Pozdrav, kupili smo 3 XDV u Beogradu na Cukarici, prezadovoljni smo. Ja sam presao 5000km, drugi drugar 2800km, a treci vozi Volt sa njim i ima oko 11000km. Bez ikakvih problema sva 3 skutera, jako su ljubazni na redovnim servisima. Pogledao sam dok su kontrolisali prenos stvarno pise Piaggio svuda. Potrosnja realna oko 2.5l. Ubrzava zaista odlicno svasta sam vozio od skutera, vesanje je korektno i podvozan je za grad. Nadam se da sam nekog resio nedoumice, ja sam pogledao i dok sam se razmisljao prodali 2 dana prodali su 10 komada, mogu samo reci da nisam pogresio i ko kaze da su losi mozda je to bilo u nekom drugom periodu pre 10 15 godina.

• Podržavam 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja