suchpro 56 Napisano Januar 6 (promenjeno) U prolazu, 37 postova Lokacija: Beograd Motocikl: SYM MAXSYM 508 TL Prijavi odgovor kao problematičan Pre neki dan skrolujem instagramom i naleti mi sledeca reklama od Skuter Beograd: Skuteri Beograd 063481185 (@skuteribeograd) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 94 likes, 11 comments - skuteribeograd on December 30, 2023: "PEDA XDV 300 PREMIJERNO MODEL ZA 2024... Izgleda da i PEDA ulazi u igru ADV skutera. Prednji obrnuti amortizeri, zadnji gasni amortizeri, 26KS, Keyless, Full LED. Ocekivana cena izmedju 3500-4000€. Ovo je prakticno u cenovnom rangu SYM ADX-a od 125cc i sa duplo vise snage. Medjutim ako je verovati slikama, cini mi se da je gabaritno manji, prema specifikaciji ima tockove od 13” a na slikama izgledaju dosta vece od 13” pa je ili slika losa ili je skuter manji . Na prvu lootu izgleda poprilicno dobro, pitanje je samo kako je sklopljeno i kako izgleda uzivo. Ocekuju prvi model u Martu, kada ce moci uzivo i da se vidi. Promenio Januar 6 član suchpro 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2527 Napisano Januar 6 Drug član, 1083 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pijađo motor 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11050 Napisano Januar 7 Ne silazi, 2205 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan " Model ima kubikazu od 278cc, snagu od 26ks, rezervoar je kapaciteta 13.5l, a idealna potrosnja je samo 1.5l na 100km. "? Ovo deluje bajkovito. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3563 Napisano Januar 7 Malinar u pokusaju, 1702 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan U suštini nemam problem sa kinezima, ali iz nekog predjašnjeg iskustva drugara / poznanika sa njihovim skuterima, ovaj brend bih zaobišao u širokom luku. Mislim da im je kvalitet materijala, makar ono što sam ja imao prilike da vidim kako na polovnim, tako i na novim skuterima (legure metala, plastike, instalacija,...) na najnižem mogućem nivou i skeptik sam da li se na tom polju nešto promenilo, a 4 hiljade evra nije mala svota, iako ovaj skuter zaista fino deluje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4775 Napisano Januar 7 Drug član, 3649 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Pa, bilo je već najava, kinezi su sad vlasnici Piaggio HPE licence, a ADV je segamega popularan fazon, biće poplava sličnih modela, kao Lexmoto... Peda ionako samo lepi nalepnice na kineske proizvode. Možda krenu da sad prodaju i malo višu klasu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2588 Napisano Januar 7 (promenjeno) Drug član, 1511 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Longija 300 ADV-XDV Promenio Januar 7 član MaxiS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4775 Napisano Januar 7 (promenjeno) Drug član, 3649 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ili Daytona Virtus što prodaju po Grčkoj. Sve je to isto, sa drugačijim nalepnicama. Promenio Januar 7 član boza_kg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4775 Napisano Januar 7 Drug član, 3649 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan QJMOTOR ATR 125 ABS TCS WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM QJMOTOR ATR 125 ABS TCS, 2024. godište, Scooter, Novi Sad. Cena 2.990 € - Motori - Polovni... Ovaj sam video uživo. Sličan fazor, 125cc 14/13" točkovi... ali uopšte nije mali. Dosta su komotni i komforni ovakvi modeli, pa verujem da će i ova Peda biti takva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Imeiprezime 475 Napisano Januar 7 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Ralja Motocikl: Sym Jet X 125 Prijavi odgovor kao problematičan Kinezi dobijaju na kvalitetu iz godine u godinu,sasvim sam siguran da će za kratko vreme preuzeti primat na svim bitnijim tržištima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4775 Napisano Januar 7 Drug član, 3649 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Naravno. Isto tako kineska Aprilia, je 60% skuplja od QJ ili Voge. Sve manje ima smisla bacati parice. Aprilia SR GT 125 WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Aprilia SR GT 125, 2023. godište, Scooter, Beograd. Cena 4.750 € - Motori - Polovni Automobili Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milan555 1 Napisano Avgust 21 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, kupili smo 3 XDV u Beogradu na Cukarici, prezadovoljni smo. Ja sam presao 5000km, drugi drugar 2800km, a treci vozi Volt sa njim i ima oko 11000km. Bez ikakvih problema sva 3 skutera, jako su ljubazni na redovnim servisima. Pogledao sam dok su kontrolisali prenos stvarno pise Piaggio svuda. Potrosnja realna oko 2.5l. Ubrzava zaista odlicno svasta sam vozio od skutera, vesanje je korektno i podvozan je za grad. Nadam se da sam nekog resio nedoumice, ja sam pogledao i dok sam se razmisljao prodali 2 dana prodali su 10 komada, mogu samo reci da nisam pogresio i ko kaze da su losi mozda je to bilo u nekom drugom periodu pre 10 15 godina. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...