Jump to content

Moto Zajednica

Shubert Concept 2

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 118 postova
  • Motocikl: TDM 900

Kako doci do ove kacige?

Polako gledam da kompletiram opremu meni i devojci, spremamo se za avanturu po Evropi ;)

Ona nosi jako mali broj kacige i bio je problem naci joj kacigu koja joj odgovara.

Ima li gde kod nas da se proba ova?

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 74 postova

Kako doci do ove kacige?

Polako gledam da kompletiram opremu meni i devojci, spremamo se za avanturu po Evropi ;)

Ona nosi jako mali broj kacige i bio je problem naci joj kacigu koja joj odgovara.

Ima li gde kod nas da se proba ova?

Ima akcija za C2 i u louisu i u polo

http://www.louis.de/_106faa998a05854bc053fba12306efd527/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&grwgr=150&wgr=836&list_total=2&anzeige=3&page=0&artnr_gr=203030

http://www.polo-motorrad.de/shop/Helme-Brillen-Klapphelme-C2/product/140461/group/1084/dmc_mb3_search_pi1.num/48/dmc_mb3_search_pi1.searchstring/schubert/dmc_mb3_search_pi1.page/1/Produktdetail.productdetails.0.html

• Drug član, 2143 postova

Ja sam hteo da kupim Schubert postavio sam isto pitanje na forumu , ali u to vreme izgleda da niko nije imao Schubert da mi pozajmi da probam velicinu.

Kupio sam NOLAN N-102 Com koju sam mogao da probam u Teletrade-u, i koja se pokvarila posle nekoliko meseci (sistem za zatvaranje) i onda je nastalo natezanje da bi mi na kraju umesto nove kacige dali novu skoljku u koju su prepakovali moje sundjere.

Sad imas i noviji model C-3, u svakom slucaju kupi Schubert i neces pogresiti - svakako je Nemacki kvalitet prvi, ali obavezno probaj kacigu pre kupovine, razni proizvodjachi imamu razlicite oblike i velicine kalupa.

Srecno,

;)

Ja sam hteo da kupim Schubert postavio sam isto pitanje na forumu , ali u to vreme izgleda da niko nije imao Schubert da mi pozajmi da probam velicinu.

Kupio sam NOLAN N-102 Com koju sam mogao da probam u Teletrade-u, i koja se pokvarila posle nekoliko meseci (sistem za zatvaranje) i onda je nastalo natezanje da bi mi na kraju umesto nove kacige dali novu skoljku u koju su prepakovali moje sundjere.

Sad imas i noviji model C-3, u svakom slucaju kupi Schubert i neces pogresiti - svakako je Nemacki kvalitet prvi, ali obavezno probaj kacigu pre kupovine, razni proizvodjachi imamu razlicite oblike i velicine kalupa.

Srecno,

;)

Ja nosim Nolan N-102 i zadovoljan sam sa njom( valjda bila dobra serija proizvodnje)

Schubert planiram da uzmem za devojcici, i zato moram da nadjem gde da je proba... ???

Hteli smo da uzmemo isto nolanku ali kad sam video koliko ima slucajeva kao tvoj, odustali smo... >:(

• Drug član, 2143 postova

Srecno,

;)

Ja nosim Nolan N-102 i zadovoljan sam sa njom( valjda bila dobra serija proizvodnje)

Schubert planiram da uzmem za devojcici, i zato moram da nadjem gde da je proba... ???

Hteli smo da uzmemo isto nolanku ali kad sam video koliko ima slucajeva kao tvoj, odustali smo... >:(

Saxi je imao poseban dozovljaj sa NOLAN-om...Imas poesbnu temu o tome.

;)

• nocni cuvar, 2583 postova
  • Motocikl: Yamaha nouvo elegance

Bilo bi lepo da ti devojka testira kacigu , mislim na nekoj voznji ne samo velicinu u radnji . Sve flip up kacige imaju manu sto su malo teze i  na duzem putu moguce da ce imati  problema sa vratom . Imam par drugara koji su posle prve duze ture menjali kacigu bas zbog toga . Ipak  500 gr manje dosta znaci .

• Svrati ponekad, 365 postova
  • Motocikl: Ferdinand

Kacigu obavezno probati i to malo duže. Probala sam Salvicinu i stvarno je jako dobra.

Kod nas je to malo veći problem, jer flip up sa sunčanim vizirom ima jako malo. Šta god da sam probala sve mi je bilo ili jako veliko ili preusko.

Kupili smo Caberga u Budimpešti. Ako se odlučite kupovati u Budimpešti možemo Vam postovati mesta gde smo mi tražili kacige.

Schuberth ima zastupništvo u hrvatskoj pogledaj na www. motooprema.hr

Raspitaj prvo obavezno da ne bude kao što smo mi tražili, na netu svega a u radnji ništa.

Kacigu obavezno probati i to malo duže. Probala sam Salvicinu i stvarno je jako dobra.

Kod nas je to malo veći problem, jer flip up sa sunčanim vizirom ima jako malo. Šta god da sam probala sve mi je bilo ili jako veliko ili preusko.

Kupili smo Caberga u Budimpešti. Ako se odlučite kupovati u Budimpešti možemo Vam postovati mesta gde smo mi tražili kacige.

Schuberth ima zastupništvo u hrvatskoj pogledaj na www. motooprema.hr

Raspitaj prvo obavezno da ne bude kao što smo mi tražili, na netu svega a u radnji ništa.

Hvala na adresi  :)

Imaju predstavnistvo u Dubrovniku, taman ja sam poslom u Kotoru, tako da cu tamo da se raspitam, cim mi dodje devojcica ;D

:) :) :) :)

• Çelebi, 2415 postova
  • Motocikl: Imam

I Schubert se pravi u PRC, bila je emisija na Discoveriju, HOW IT`S MADE.

Ovaajjj, slučajno znam da se pravi u Evropi. Ne pravi se u PRC i zato košta više nego da se pravi tamo. Što se tiče How it's made, emisija se radi u saradnji sa više kanadskih i američkih institucija i nekoliko evropskih ali ne i sa PRC. Druga evropska kaciga je Shiro koja se pravi u Španiji. I to slučajno znam iako nije bila u How it's made.

• Svrati ponekad, 418 postova
  • Motocikl: Ducati

Probao sam ovakvu kacigu u budimpešti i utisak je da je dobro napravljena i jako dobro zvučno izolovana. Malo steže vrat pošto ima predimenzioniran tapacirung ispod brade i oko vrata ali to je zbog zvučne izolacije. Posle te probe sam hteo da je kupim pa sam malo gledao po netu i puno ljudi se žali na vizir kome puca mehanizam za fixiranje i da nov vizir puno košta. Tako da sam kupio Nolan 102 i zadovoljan sam.

• Svrati ponekad, 418 postova
  • Motocikl: Ducati

imao i nosio shuberth kacigu , sve naj boje o istoj. u predjenju sa NOLANKOM , SHUBERTH je mnogo bolji .

Schuberth kaciga na prodaju , slika sve govori , cena je

90 eura ili zamena za NOLANKU uz moju doplatu

A šta je ovo  ???

• Svrati ponekad, 423 postova
  • Motocikl: Yamaha FZS 1000 , Beverly 250 ie

Ja sam zeni uzeo jesenas Schuberth Profil i isli smo na malo duzu voznju i sve pohvale. Zvucna izolacija vrhunska, ima stitnik za vrat i ispod brade tako da ni strujanje hladnog vazduha nije moguce jednom reci prezadovoljni.

Ja sam zeni uzeo jesenas Schuberth Profil i isli smo na malo duzu voznju i sve pohvale. Zvucna izolacija vrhunska, ima stitnik za vrat i ispod brade tako da ni strujanje hladnog vazduha nije moguce jednom reci prezadovoljni.

ne mogu da nadjem koja je to kaciga

Daj neku sliku

• ЗЕЉКАМП, 1820 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS Adventure

Prvo neka devojka proba velicinu. Posto si rekao da nosi mali broj, evo ti link od kacige (size S 54). mislim da jeftiniju novu ne mozes naci, jos da imas nekog preko da ti posalje... Sto se tice kupovine preko ebay, kontaktiraj me pa cu ti objasniti kako to kod mene za sada funkcionise. U sustini je potrebno samo da imas nekog preko na ciju bi adresu kaciga stigla i da ti je posle posalje u Srbiju (bus recimo). Tako izbegavas carinu, porez i ostale namete.  ;)

http://cgi.ebay.de/Schuberth-C2-KLapphelm-54-55-S-weiss-Neu-von-Haendler_W0QQitemZ380089556986QQcmdZViewItemQQptZHelme?hash=item380089556986&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=66%3A2|65%3A2|39%3A1|240%3A1318

jos jedan....

http://cgi.ebay.co.uk/SCHUBERTH-C2-HELMET-BLACK_W0QQitemZ270335763822QQcmdZViewItemQQptZUK_Motorcycle_Helmets?hash=item270335763822&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1689|66%3A2|65%3A12|39%3A1|240%3A1318

• U prolazu, 11 postova

imao i nosio shuberth kacigu , sve naj boje o istoj. u predjenju sa NOLANKOM , SHUBERTH je mnogo bolji .

Schuberth kaciga na prodaju , slika sve govori , cena je

90 eura ili zamena za NOLANKU uz moju doplatu

A šta je ovo  ???

dobio 2 sark r 800  nove a imao 4 kacige + 2 sarka + zenina nolan sto je mnogo mnogoje ........

• Çelebi, 2415 postova

Od maja nosim schuberth concept i trebalo mi je vremena da se naviknem na tisinu u njoj. To mi je prvi schuberth i zadovoljan sam pogotovu sto sam ga pazario kod louisa na snizenju. Dobro diKtuje oko vrata, lagana je, ne vuce glavu kad se okrenes ustranu, jedino je ne mozes voziti otvorenu brze a, ag 60km/h jer tada vuce unazad, ali nije ni predvidjeno da se tako vozi. Posle nolana, agv-a... sasvim je dobra i vrlo udobna. Odlocno se provetrava i sve iz nje se vadi i pere. Moze se namestiti provetravanje da ne magli pri veoma malim brzinama (gradska voznja).

• Zainteresovan, 719 postova
  • Motocikl: KTM ima

Shubert je do jaja, ali to ( Concept 2)  nije kaciga za "avanturu po Evropi", otpasce joj glava, a i ta koncepcija nije za takav put.

• Çelebi, 2415 postova

Shubert je do jaja, ali to ( Concept 2)  nije kaciga za "avanturu po Evropi", otpasce joj glava, a i ta koncepcija nije za takav put.

A što bi joj otpala glava? Nisam baš ukapirao. Mislim, možda ne znam sve što treba da znam o concept 2.

• Zainteresovan, 719 postova
  • Motocikl: KTM ima

A što bi joj otpala glava? Nisam baš ukapirao. Mislim, možda ne znam sve što treba da znam o concept 2.

Nikakva posebna mudrolija nije u pitanju. Jednostavno, to je suvise teska kaciga za tako dalek put (pogotovo za zene), a teska je zbog sistema za podizanje vilice koji joj pri tom uopste ne treba za tu priliku. Zato ce da joj otpadne glava ili ce da ima vrat k'o Tajson. Posto vec nosis C2, trebalo bi da mu ti prvi ukazes na to.

sada sam u rebus ??? ???

Sad i ja razmisljam da ce joj C2 biti preteska... ???

ja licno volim rasklopne kacige i meni moja n102 ne predstavlja problem

Ali moguce je da ce Ani da bude preteska....

Opet sam na pocetku :-\

Hocu da joj uzmem kvalitetnu kacigu

pomagajte.......

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja