Zeka75 105 Napisano Decembar 27, 2023 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: BMW R1200GS Rallye Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Tedybear je napisao: Na mobile.de su GSi pod enduro, a Traceri pod Sportturer . Nisu baš ista kategorija, kako kaže i DjoleLo. Kao neko ko vozi vec treci GS, mogu reci da je GS enduro koliko sam i ja Valentino Rossi 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tedybear 875 Napisano Decembar 27, 2023 Svrati ponekad, 267 postova Lokacija: Bled, SLO Motocikl: Stelvio. Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Zeka75 je napisao: Kao neko ko vozi vec treci GS, mogu reci da je GS enduro koliko sam i ja Valentino Rossi Pitaj onda Švabe, zašto ima naziv Gelande Strasse (GS) što znači bezpuća. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjoleLO 1886 Napisano Decembar 27, 2023 Zainteresovan, 635 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Super duke GT Prijavi odgovor kao problematičan Oni su do skora XR svrstavali u ADV klasu, a od pre par meseci prebacili u sport. XR je nesto izmedju RR i GS. Stari model (K49) je blizi RR, novi model (K69) je blizi GS 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka75 105 Napisano Decembar 27, 2023 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: BMW R1200GS Rallye Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, Tedybear je napisao: Pitaj onda Švabe, zašto ima naziv Gelande Strasse (GS) što znači bezpuća. Ma jok, neka pitaju švabe mene kako se diže iz kanala u blatu njihov enduro motor od 300 kila rado ću da im se naobjašnjavam… 3 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
No limit 76 Napisano Decembar 27, 2023 U prolazu, 75 postova Lokacija: Bec Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, DjoleLO je napisao: Ja sam isao na visednevne ture po Alpima npr. i nikakav problem. Upravljac je sirok kao na GS. Ako ga poredis sa GS, onda je neudobniji u smislu kraceg hoda ogibljenja i jaceg odziva na gas, ali sediste i visina nisu problem. Ja sam 187 i ok mi je polozaj. Imam MRA vario, tako da ni vetar nije neki problem. Sa Tracerom ne moze da se poredi, pogotovo sto Traceri su poznati po losem ogibljenju i to svaki vozac Tracera menja ako zeli duze da ga vozi. Prednje opruge su kod Tracera npr. 6.7, sto je u prevodu za coveka oko 65-70kg ... Kao sto je napisao Premie, Tracer i XR nisu za poredjenje, a i udobnost je manje/vise individualna stvar. Jeste taj fazon, ali nije ista klasa ni po cemu. E ovo mi je dobar odgovor:) Da da,to sto kazes za Tracera sam cuo. I jeste nekako malen sav... Ja sam 182 ,98kg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
No limit 76 Napisano Decembar 27, 2023 U prolazu, 75 postova Lokacija: Bec Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, Tedybear je napisao: Na mobile.de su GSi pod enduro, a Traceri pod Sportturer . Nisu baš ista kategorija, kako kaže i DjoleLo. Ja sam ovde pricao o XR-u ne o GS-u brate. XR jeste u istoj kategoriji kao I TRACER Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
No limit 76 Napisano Decembar 28, 2023 U prolazu, 75 postova Lokacija: Bec Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, Zeka75 je napisao: Ma jok, neka pitaju švabe mene kako se diže iz kanala u blatu njihov enduro motor od 300 kila rado ću da im se naobjašnjavam… E zato je meni poceo I TENERE 7 (World raid,Explorer I Rally) da bude IZUZETNO ZANIMLJIV u zadnji vreme pa je I to u VELIKOM RAZMATRANJU. Ja 98% vozim samo asfalt,ali od malena volim zemlju,sume I reke te ako se opredelim za Tenere 7 malo cu da idem na obuke ozbiljnije OFF ROAD voznje jer mi jebplan da napadam MONGOLIJU,MAGADAN.....BAJKAL....A POSLE BOZE ZDRAVLJA NEPAL 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjoleLO 1886 Napisano Decembar 28, 2023 Zainteresovan, 635 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Super duke GT Prijavi odgovor kao problematičan Brate, sa XR predje na Tenere... Od RR sa uspravnim sedenjem, do Mongolije i peska... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
No limit 76 Napisano Decembar 29, 2023 U prolazu, 75 postova Lokacija: Bec Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan On 28. 12. 2023. at 6:40, DjoleLO je napisao: Brate, sa XR predje na Tenere... Od RR sa uspravnim sedenjem, do Mongolije i peska... Pa dobro....Volim I asfalt a privlace me I allround masine.... Ko da kazes e moram samo da volim tanke plave visoke.....al volim i jace guzate I crnke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjoleLO 1886 Napisano Decembar 29, 2023 Zainteresovan, 635 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Super duke GT Prijavi odgovor kao problematičan Jbg, ne moze k**ac u dupe i dusa u raj... Odlucis za sta hoces, koji je budzet, pa onda ides na konkretan model. 2 5 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
No limit 76 Napisano Januar 4 U prolazu, 75 postova Lokacija: Bec Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan On 29. 12. 2023. at 23:36, DjoleLO je napisao: Jbg, ne moze k**ac u dupe i dusa u raj... Odlucis za sta hoces, koji je budzet, pa onda ides na konkretan model. Poprilicno sam odlucen ...Cisto diskutujemo o vise varijanti I poredimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
semza 59 Napisano Januar 14 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: SOMBOR VOJVODINA Motocikl: cb600 Hornet Prijavi odgovor kao problematičan Vozio Tracera dve-tri godine,sad vozim XR skoro pa dve sezone,iskreno,dobar i jedan i drugi ako nemaju kvarova 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...