M a R k o 382 Napisano Decembar 10, 2023 (promenjeno) Drug član, 1457 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Schuberth E1 Cut - KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Kaciga je koriscena 20 dana na jednoj voznji. Bez ostecenja, kao nova. Velicina S. Placena... 064/212 44 37 Promenio Decembar 10, 2023 član M a R k o Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 382 Napisano Decembar 23, 2023 Drug član, 1457 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 382 Napisano Januar 5 Drug član, 1457 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno,moguca zamena za moto cizme Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 382 Napisano Januar 28 Drug član, 1457 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Akutuelno,popust za clanove foruma Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćomi- 446 Napisano Januar 28 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Posto ja nosim M velicinu kacige, sta mislis kolega o ovoj S velicini kacige? Jesu li velike razlike? Da li su kalupi univerzalni ili je ovaj veci/manji? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 572 Napisano Januar 29 Drug član, 1696 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Posto ja nosim M velicinu kacige, sta mislis kolega o ovoj S velicini kacige? Jesu li velike razlike? Da li su kalupi univerzalni ili je ovaj veci/manji? Ja nosim M isključivo i to Nolan, XLite, Scorpion, HJC... ali ovaj Schubert u S veličini mi savršeno paše. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4750 Napisano Januar 30 Ne silazi, 5547 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ja, opet, nosio sam Nolan L, i nakon toga baš E1 isto L. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zdjelarm 164 Napisano Januar 30 Zdjelarm, 146 postova Lokacija: Vračar Motocikl: Honda Africa Crf 1000 adv Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da je najrealnije da vlasnik shuberta proda i bmw i predje na hondu i sve velicine ce mu leci. Ne vredi vise ovako i nije do kacige. Zao mi je da te gledam Mare 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 382 Napisano Februar 29 Drug član, 1457 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno,cena za forum 250e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
opsidiannight 174 Napisano Mart 1 Svrati ponekad, 165 postova Motocikl: Himalajac Prijavi odgovor kao problematičan Koji je obim glave vlasnika? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zdjelarm 164 Napisano Mart 1 Zdjelarm, 146 postova Lokacija: Vračar Motocikl: Honda Africa Crf 1000 adv Prijavi odgovor kao problematičan Kolega Saxi je patentirao model univerzalne veličine. Tako uz brufen 400, 600, 800 može se koristiti bilo koja veličina za bilo koji obim, oblik glave tako da je nebitno koji je obim glave vlasnika kacige, bitno je da je dečko pošten i uredan, a jeste!!! 2 7 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 382 Napisano Mart 7 Drug član, 1457 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan On 1. 3. 2024. at 10:34, opsidiannight je napisao: Koji je obim glave vlasnika? 58-60 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 382 Napisano Mart 17 (promenjeno) Drug član, 1457 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Prolecna akcija,200e!!! S vel,56-58. Promenio Mart 17 član M a R k o 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 382 Napisano Maj 21 Drug član, 1457 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Kaciga i dalje na prodaju,moguca zamena za drugu kacigu M velicina Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 382 Napisano Jun 27 Drug član, 1457 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 382 Napisano Jul 20 Drug član, 1457 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Za forum popust,aktuelno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...