SADAN 862 Napisano Decembar 10, 2023 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Mataruska Banja-Klina Metohija Motocikl: MZ ETZ150,Suzuki Bandit 650N Prijavi odgovor kao problematičan Da se prijavim i pohvalim novim ljubimcem.Bandit 650 2010god. 12 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22099 Napisano Decembar 10, 2023 Integrisan, 9520 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Prelep primerak Sadane! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wragg 1067 Napisano Decembar 10, 2023 Zainteresovan, 526 postova Lokacija: Stuttgart Motocikl: M1800R, Integra 750 Prijavi odgovor kao problematičan Aaa, vidi ga, mali brat od mog Banditosa! Znao sam da postoji u ovoj izvedbi i Bandit 650, ali ga jos nisam vidio. Cestitam, lijepo izgleda 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 2872 Napisano Decembar 11, 2023 Drug član, 694 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan Lutka leeeep . U zdravlju da te služi i sa osmehom vraća . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SADAN 862 Napisano Decembar 11, 2023 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Mataruska Banja-Klina Metohija Motocikl: MZ ETZ150,Suzuki Bandit 650N Prijavi odgovor kao problematičan Hvala buraz,zajedno da uzivamo u voznjama 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SADAN 862 Napisano Januar 13 (promenjeno) Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Mataruska Banja-Klina Metohija Motocikl: MZ ETZ150,Suzuki Bandit 650N Prijavi odgovor kao problematičan Obradovah sebe al i Bandita,zahvaljujuci drugaru i kolegi marettoo Promenio Januar 13 član SADAN 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wragg 1067 Napisano Januar 13 Zainteresovan, 526 postova Lokacija: Stuttgart Motocikl: M1800R, Integra 750 Prijavi odgovor kao problematičan Na mog Bandita je to stavio bivsi vlasnik pa se vremenom dosta duboko urezalo u tu plastiku ispod instrument table. Plastiku sam narucio i stavio novu jer je bas ruzno izgledalo, a taj vizir sam odmah bacio da mi ne padne na pamet opet ga staviti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SADAN 862 Napisano Januar 13 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Mataruska Banja-Klina Metohija Motocikl: MZ ETZ150,Suzuki Bandit 650N Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno neznam o kojoj plastici mislis,ovaj vizir nema dodira sa nijednom plastikom drzac ide direktno na vile Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wragg 1067 Napisano Januar 13 Zainteresovan, 526 postova Lokacija: Stuttgart Motocikl: M1800R, Integra 750 Prijavi odgovor kao problematičan Da, oprosti, tek sada vidim da ovo nije Puig kakav je bio kod mene. Ovaj je bio kod mene i napravio dosta duboke brazde na ovoj plastici ispod. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SADAN 862 Napisano Januar 18 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Mataruska Banja-Klina Metohija Motocikl: MZ ETZ150,Suzuki Bandit 650N Prijavi odgovor kao problematičan Bandit dobio i nove rucice 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SADAN 862 Napisano Februar 8 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Mataruska Banja-Klina Metohija Motocikl: MZ ETZ150,Suzuki Bandit 650N Prijavi odgovor kao problematičan Bandit video sneg 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
88Dejan 11 Napisano Februar 29 U prolazu, 17 postova Lokacija: SRB/DE Motocikl: Suzuki bandit 650s Prijavi odgovor kao problematičan Prelepo izgleda, kakav je za visinu oko 174cm? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 10030 Napisano Februar 29 Drug član, 1496 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Za tu visinu vozača je savršen! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
88Dejan 11 Napisano Februar 29 U prolazu, 17 postova Lokacija: SRB/DE Motocikl: Suzuki bandit 650s Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, bajker71 je napisao: Za tu visinu vozača je savršen! Super ja sam još u potražnji, prvenstveno gledam gsr 600 i kawasaki er6n ali mi se bas i ovaj svidja, jedino što je najteži od svih (cini mi se 230kg) ali sedište je niže i opet 4 cilindra 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 10030 Napisano Februar 29 Drug član, 1496 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Zavisi za šta ti treba motor. Ako je više za grad onda je lakši motocikl bolja opcija iz više razloga. Bandit je težak, sa veoma niskom siluetom i dobar je za peglanje van grada. Stabilan je jako, vetar ga ne zanosi po putu, udoban je i veoma pouzdan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10515 Napisano Februar 29 Hronični Motociklopata, 7330 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Meni je Bandit sasvim dobar i za po gradu, možda jer sam 188cm, ali svakako okretniji je nego što se čini, čim kreneš krije težinu ko zmija noge. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
88Dejan 11 Napisano Februar 29 U prolazu, 17 postova Lokacija: SRB/DE Motocikl: Suzuki bandit 650s Prijavi odgovor kao problematičan Više za grad tj neke kraće relacije tipa 100-150km i ponekad povremeno malo duža tura, opet zbog mojih proporcija mislim da bi mi najviše odgovarao er6n, e sad bandit kao najteži kontam da je najbolji za duže i ozb ture. Me znam kakav je vek trajanja tih agregata sa 2 cilindra u odnosu na 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SADAN 862 Napisano Mart 21 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Mataruska Banja-Klina Metohija Motocikl: MZ ETZ150,Suzuki Bandit 650N Prijavi odgovor kao problematičan Stigli novi ,,opanci,, 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2646 Napisano Mart 21 Drug član, 1518 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko kosta set? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SADAN 862 Napisano Mart 21 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Mataruska Banja-Klina Metohija Motocikl: MZ ETZ150,Suzuki Bandit 650N Prijavi odgovor kao problematičan pre 13 minuta, MaxiS je napisao: Koliko kosta set? 240eura 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...