Disko Nindža 10613 Napisano Octobar 9, 2015 Hronični Motociklopata, 7366 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Nije dugacak, samo se cini iz ovog ugla, inace ovaj auspuh je 5-6cm kraci od fabrickog, tako da sam u svakom slucaju napredovao sto se tice toga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kowalski 363 Napisano Februar 26, 2016 Doživotno lud i zbunjen !, 242 postova Lokacija: NBgd Vamos - U Romingu Tamos Motocikl: 1250 Triple Black...Vel.ki baš !!! Prijavi odgovor kao problematičan Ex, nekad bila moja .Rado je se sećam .Lepo smo se družili a i pazio sam je i mazio . Došla je dostojna zamena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Februar 26, 2016 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Jel ovaj klip pre, ili nakon prodaje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10613 Napisano Februar 26, 2016 Hronični Motociklopata, 7366 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Lepo lepo, unikatna kolor sema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dadony 13 Napisano Mart 25, 2016 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: (napokon) Suzuki Freewind XF 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi. Potreban mi je hladnjak za CBR-ku 600 2000 godište. Ima li šansi da se nađe kod nas i koliko bi koštao ako neko zna bio bih zahvalan na informacijama. Na e-bay se kreće oko 100-tinak evra. Evo i slike: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10613 Napisano Septembar 19, 2016 Hronični Motociklopata, 7366 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Nikako da postavim slike svoje najnovije budzevine na motoru na temu "nosac kofera" tako da vam sa ponosom prestavljam svoj nosac Top Case iliti srednjeg kofera.U izradi smo ucestvovali ja i cale, ja sam dizajnirao i osmislio nosac, iseckao i savio sve delove, a cale je to sve lepo zavario, posto sam ja nikakav varilac za razliku od caleta koji je profi Nosac je testiran na nekoliko tura, duzih i kracih, kofer od 46 litara na njemu je uvek bio pretovaren bar troduplo i sve bez ikakvih problema Evo par fotki: 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aslservis 93 Napisano Septembar 19, 2016 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: subotica Motocikl: Kawasaki zx6r 2007 Prijavi odgovor kao problematičan extra cuci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10613 Napisano Septembar 19, 2016 Hronični Motociklopata, 7366 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Na CBR-u ruzno izgleda kad je nosac kofera spolja pa sam gledao sam da uradim konstrukciju iznutra, da se drzi na postojecim sarafima za rukohvat sa dodatnim drzanjem na sarafima za sediste, lepo se uklopilo u liniju repa, mnogo lepse nego standardni Givi, koji je i yebeno skup, a mene je ovo izislo jedva 600-700 din cev i sprej-farba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Opi 7 Napisano Octobar 22, 2016 U prolazu, 39 postova Lokacija: Beograd, Karaburma Motocikl: Honda CBR 600 RR 2004 Prijavi odgovor kao problematičan jel zna neko kako se zove ono svetlo na hondi CBR 600 rr 2004 sto je izmedju dva velika svetla, trougaona mu je plastika i kao pozicija svetli... treba mi cela plastika za to svetlo ako negde moze da se nadje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DućaTemerin 66 Napisano Novembar 7, 2016 U prolazu, 83 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan jel zna neko kako se zove ono svetlo na hondi CBR 600 rr 2004 sto je izmedju dva velika svetla, trougaona mu je plastika i kao pozicija svetli... treba mi cela plastika za to svetlo ako negde moze da se nadje... Third eye? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spajk 828 Napisano Novembar 8, 2016 Vikend motociklista, 676 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda pantheon 125.. Prijavi odgovor kao problematičan jel zna neko kako se zove ono svetlo na hondi CBR 600 rr 2004 sto je izmedju dva velika svetla, trougaona mu je plastika i kao pozicija svetli... treba mi cela plastika za to svetlo ako negde moze da se nadje... Kod Brke u Mladenovcu ima dosta delova za cbr raznih godista..ja sam kupio ventilator i cena je bila korektna... https://www.facebook.com/nemanjabrkic?fref=ts Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savke 643 Napisano Novembar 11, 2016 Svrati ponekad, 404 postova Lokacija: Novi Becej Motocikl: Honda CBR 900rr Prijavi odgovor kao problematičan Od letos i ja vozim CBR-ku...'96 godiste sa kilometrazom nesto tek iznad 20000 sto je i prava kilometraza jer sam je kupio od prijatelja. P.S. Sada tek vidim da je tema za modele 600ccm...ako je off neka admini pociste moj post 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10613 Napisano Novembar 11, 2016 Hronični Motociklopata, 7366 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Nije frka, mnogi od nas bi vRLo rado posedovali 900-tku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srki Coyote 136 Napisano Novembar 17, 2016 MC Coyote, 273 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda CBR1000 F Prijavi odgovor kao problematičan Da se i ja pohvalim sa makinom. Moja je 94-o godiste F2. Osvezena za sada sam zadovoljan. Pozdrav za ekipu. Послато са SM-J500F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10613 Napisano Novembar 17, 2016 Hronični Motociklopata, 7366 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Lepotica Nastro Azzurro Rossi replika daj jos koju sliku, iz malo boljeg uglaako dobro vidim, tebi je prednji far od F3? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srki Coyote 136 Napisano Novembar 18, 2016 MC Coyote, 273 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda CBR1000 F Prijavi odgovor kao problematičan Lepotica Nastro Azzurro Rossi replika daj jos koju sliku, iz malo boljeg ugla ako dobro vidim, tebi je prednji far od F3? Cim je budem jos slikao. Jeste far je od F3. Bila je polupana prednja maska pa je prethodni vlasnik sredio. Ovakvu sam je uzeo, lepa nema sta. Pozdrav Послато са SM-J500F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srki Coyote 136 Napisano Novembar 22, 2016 MC Coyote, 273 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda CBR1000 F Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos koja Послато са SM-J500F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10613 Napisano Novembar 22, 2016 Hronični Motociklopata, 7366 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Lepo lepo, samo ne kontam zasto si iznad fara stavio logo "H" koji je od Honda automobila, Honda motori imaju svoj logo a to je krilo, +definitivno moras da mu udaris negde broj "46" ipak je to kolor sema-replika Rossijeve masine.Koja ti je sirina zadnje gume? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srki Coyote 136 Napisano Novembar 23, 2016 MC Coyote, 273 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda CBR1000 F Prijavi odgovor kao problematičan Ovakvu sam je uzeo a prethodni vlasnik se igrao sa bojom i nalepnicama. 160 zadnja. Послато са SM-J500F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AleksandarCBR600f4i 0 Napisano Novembar 24, 2016 U prolazu, 4 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Honda CBR 600f4i Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, nov sam na forumu i zeleo bih da se prikljucim velikoj CBR familiji.Moja masina je CBR 600f4i 2002. Fabrika Nista nije radjeno na masini, zmigavci fabricki ,kao i auspuh,tj.kao i sve ostalo na njoj.Prezadovoljan sam,ide kao nevreme,lepo radi,fino saradjuje,ma sve pozitivno o motoru.P.S jedino retrovizori nisu https://scontent.fbeg1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/fr/cp0/e15/q65/14203216_10207608005135034_1073490815377664248_n.jpg?efg=eyJpIjoidCJ9&oh=039bbca81295ad94b651db76f7fece9c&oe=58CF968Chttps://scontent.fbeg1-1.fna.fbcdn.net/t31.0-8/fr/cp0/e15/q65/14409548_10207695840890873_5622912976101440052_o.jpg?efg=eyJpIjoidCJ9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10613 Napisano Novembar 24, 2016 Hronični Motociklopata, 7366 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Meni ovi tvoji retrovizori izgledaju isti ko fabricki, ali jedna stvar se uvek menja fabrickom motoru, a to je auspuh I moj F2 je fabrika, ali auspuh sam mu promenio, da se cuje kako treba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AleksandarCBR600f4i 0 Napisano Novembar 25, 2016 U prolazu, 4 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Honda CBR 600f4i Prijavi odgovor kao problematičan Meni ovi tvoji retrovizori izgledaju isti ko fabricki, ali jedna stvar se uvek menja fabrickom motoru, a to je auspuh I moj F2 je fabrika, ali auspuh sam mu promenio, da se cuje kako treba Imam to u planu ,ali ne zuri mi se zelja mi je onaj sto ide uz rep Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spajk 828 Napisano Novembar 30, 2016 Vikend motociklista, 676 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda pantheon 125.. Prijavi odgovor kao problematičan Srki Coyote vidjen si danas pre 8 na -2 ...u bul.desp.stefana,otisao si na most..hladno je za motor..svaka cast.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srki Coyote 136 Napisano Novembar 30, 2016 MC Coyote, 273 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda CBR1000 F Prijavi odgovor kao problematičan Jesmo li bajkeri ili... Послато са SM-J500F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10613 Napisano Novembar 30, 2016 Hronični Motociklopata, 7366 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Sto se mene tice, sezona 2016 je gotova, motor opran i pravac soba 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...