Pevac 273 Napisano Decembar 17, 2018 Zainteresovan, 513 postova Lokacija: Donje Konjuvce Motocikl: Caponord 1000 ETV Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pevac 273 Napisano Decembar 17, 2018 Zainteresovan, 513 postova Lokacija: Donje Konjuvce Motocikl: Caponord 1000 ETV Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, blackbeast je napisao: Juce sam ga upalio malo da odradi, posto nisam palio 2-3 sedmice. Nisam istjerivao napolje nego onako, u garazi sa otvorenim vratima. Dok sam ocistio snijeg sa terase, nekih 15-20 min, motor se zagrijao i cak i ventilator upalio. Nego, jel vozio iko po ovom snijegu?! Znam, gume nisu za to, ali bih volio nekog krosa provozati, sa "zimskim" gumama. I ja ga tako upalio da odradi,kad sada po ovom snegu reko ajd da se zezam malo da vozim kad ono trt,prazan aku,napunio ,okrenuo jedan krug,skinuo aku i neka ceka prolece Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pismiga 20 Napisano Decembar 18, 2018 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: Negotin Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Nazalost moja bivsa CBR-ka,samo da se pohvalim sta sam posedovao . Ovakva na forumu ne postoji ,fabrika ... 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mladen990 163 Napisano Januar 6, 2019 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Aprilia SL1000 Falco Prijavi odgovor kao problematičan Cbr 600rr iz 2003-2004 ja najlepsi sportski motor ikad napravljen...moje skromno misljenje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7450 Napisano Januar 6, 2019 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Meni je ducati, iako nisam ljubitelj ducatija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Thaedass 827 Napisano Januar 6, 2019 Xtreme, 392 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan 8 hours ago, Mladen990 said: Cbr 600rr iz 2003-2004 ja najlepsi sportski motor za devojke ikad napravljen...moje skromno misljenje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mladen990 163 Napisano Januar 6, 2019 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Aprilia SL1000 Falco Prijavi odgovor kao problematičan @Thaedass ne znam kolega kakav problem imas sa devojkama, mozda volis decake, ali ja nemam nista protiv da mi devojka glanca zadnje sediste honde svojim oblinama. @hard_rock u pravu si kolega, mozda je 1299 superleggera najlepsi sportski motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10666 Napisano Januar 6, 2019 Hronični Motociklopata, 7399 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan CBR 600 RR je pojam lepote za ruznjikavog Panigaleta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Thaedass 827 Napisano Januar 7, 2019 Xtreme, 392 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan 16 hours ago, Mladen990 said: @Thaedass ne znam kolega kakav problem imas sa devojkama, mozda volis decake, ali ja nemam nista protiv da mi devojka glanca zadnje sediste honde svojim oblinama. Nikakav problem nemam ako vec moram da se izjasnjavam.. PC37&PC40 uz RJ11&RJ15 su najpopularniji sportaci kod devojaka odatle i potice opaska 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mladen990 163 Napisano Januar 7, 2019 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Aprilia SL1000 Falco Prijavi odgovor kao problematičan @Thaedass pojma nemam o cemu ti pricas kolega, mislim da si debelo promasio temu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackbeast 82 Napisano Januar 15, 2019 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Republika Srpska Motocikl: Honda CBR 600 F2 Prijavi odgovor kao problematičan Juce zamijenjen spaner faznog lanca. Stavio sam rucni, koji sam narucio sa alija. Radi. Lanac ne zvrci. Izasao me oko 25 eura, a novi hidraulicni (ne znam zasto se zove hidraulicni kad nema nikakve hidraulike u njemu nego obicna opruga, ali ajde...) je oko 80 eura. Takodje sam zamijenio i rucice kocnice i kvacila, isto sa alija (mislim da su bile ispod 20 eura, na nekom snizenju), jer sam savio pa posle slomio rucicu od kocnice, kad mi je motor pao u mjestu dok sam ga prao... Ne pitajte kako mi je to poslo za rukom. Uglavnom, jos mi je ostalo da na proljece odvezem motor do majstora na ciscenje i stelovanje karburatora i to je to. Motor spreman za nove kilometre. Vidjecu jos kako ce se ponasati ovaj rucni spaner, ali za sad, radi. Dotegao sam ga rukom, nisam dalje kljucem, jer nije bilo potrebe. Mada, kad sam skinuo hidraulicni, on radi kad ga pritisnem rukom. Ne vidim u cemu je problem. Mozda je jedino istrosen, ali opruga funkcionise. Necu ga bacati, nek ostane za rezervu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovica B 128 Napisano Februar 11, 2019 Akvarista u pokusaju, 142 postova Lokacija: Rumenka Motocikl: Suzi nudista SV650 '09 Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko ima iskustva sa ovim plocicama? 6 PCS Motorcycle Rear Front Brake Pads For HONDA CBR 600 F4 F4i Sport CBR 929 RR FIREBLADE CBR900 RR VTR 1000 SP 1 (SP45)-in Brake Disks from Automobiles & Motorcycles on Aliexpress.com | Alibaba Group WWW.ALIEXPRESS.COM Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 14550 Napisano Februar 11, 2019 Ne silazi, 6132 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 6.1.2019. at 13:33, Mladen990 je napisao: Cbr 600rr iz 2003-2004 ja najlepsi sportski motor ikad napravljen...moje skromno misljenje Ova na slikama je 2005-2006 najuocivljija razlika su USD vile. Realno Honda je 2003 sa 600RR i 954 imala najlepse i najsavremenije motore. Kada pogledam konkurenciju iz 2003 izgledaju bar jednu generaciju starije 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13315 Napisano Februar 11, 2019 Ne silazi, 7513 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan 954 možda postane i klasik za desetak godina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6801 Napisano Februar 11, 2019 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Teško. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćefa bajker 103 Napisano Februar 26, 2019 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kymco Agility City 125,Agility City 200,SuZuki Boulevard M90, Honda NC 700 s Prijavi odgovor kao problematičan On 2/11/2019 at 8:30 PM, Alekre said: 954 možda postane i klasik za desetak godina. Koliko sam čuo,nije baš pogođen model i ima nekih problema...što nije karakteristično za Hondu,ali dešava se... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17694 Napisano Mart 10, 2019 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan Moram da podelim. Uslikah jednu prelepu danas. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackbeast 82 Napisano Mart 25, 2019 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Republika Srpska Motocikl: Honda CBR 600 F2 Prijavi odgovor kao problematičan Pitanje za vas koji ste umjesto fabrickog hidraulicnog stavili rucni spaner faznog lanca, da li ste imali problema? Kao sto sam gore vec pisao, stavio sam rucni, kad je ovaj otisao i lanac poceo da zvrci. Sve je bilo dobro prvih 100-150 km. Nakon toga, poceo je, kad se motor zagrije, da se cuje neki drugaciji zvuk, bas sa te strane gdje je spaner. Da li je moguce da sam ga pretegao?! Samo sam ga rukom zategao dokle je islo, nisam dalje kljucem. Neki dan sam probao da otpustim za pola kruga i i dalje se cuje. U mjestu nema nikakvog zvuka, medjutim, cim se vozi, preko 3000 obrtaja se cuje. Da probam jos da ga otpustim?! Ili da ipak ponovim trosak i kupim opet hidraulicni? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10666 Napisano Mart 25, 2019 Hronični Motociklopata, 7399 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Moguce da ti je i lanac za zamenu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1752 Napisano Mart 29, 2019 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan On 18.12.2018. at 9:07, pismiga je napisao: Nazalost moja bivsa CBR-ka,samo da se pohvalim sta sam posedovao . Ovakva na forumu ne postoji ,fabrika ... Eh jos da je 750ccm, bila bi prava... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackbeast 82 Napisano April 8, 2019 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Republika Srpska Motocikl: Honda CBR 600 F2 Prijavi odgovor kao problematičan Mali update po pitanju stanja mog motora. Karburatori ocisceni i podeseni. Totalno sad drugi motor. Ljepse i bolje vuce, ne trza, ne puca... Vjerujem da ce se potrosnja spustiti ispod 4,9 L/100km, koliko je bila kad sam tek uzeo motor. Posle je otisla na 6,5 - 7 L/100km. Karburatori nisu vjerovatno nikada ni cisceni. Unutra je bilo crvenog "blata"... Talog, vjerovatno i od rdje i ko zna cega sve. Bas, bas prljavi. Sto se tice spanera, ipak moram naruciti originalni hidraulicni. Ovaj nije los, radi posao, posto smo ga sad zategli po propisima. Lanac je dobar, klizaci isto tako. Medjutim, sa tim rucnim je ipak u fiksnom polozaju i na malim i na velikim obrtajima, tako da , na duze staze, ovo nije optimalno rjesenje. Nov hidraulicni kosta 504kn (jbg, kod nas ga teze naci a i skuplji je, tako da sam narucio u Big Bike shopu u Sl. Brodu), plus 61 kuna za novi dihtung spanera. Stari je ok, ali kad vec mijenjam spaner, nema veze, dacu jos tih 60 kn i za novi dihtung. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mirkic 267 Napisano Mart 3, 2020 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: VN1500A 88 Clasic,mastam o CB1000.... Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Drugrar je nov u moto svetu i tek treba da se reg na forumu al hajd da probam malo da mu pomognem Cbr600F4 pali neki Fi lampicu? Sta moze biti,kako srediti? I neki majstor u NS po preporuci ?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10666 Napisano Mart 3, 2020 Hronični Motociklopata, 7399 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan "FI" znaci ubrizgavanje goriva, verovafno su mu dizne zrele za ciscenje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mirkic 267 Napisano Mart 3, 2020 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: VN1500A 88 Clasic,mastam o CB1000.... Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Jel ima neko manual ili link da mu posaljem da ima....valja uvek imati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovica B 128 Napisano Mart 4, 2020 Akvarista u pokusaju, 142 postova Lokacija: Rumenka Motocikl: Suzi nudista SV650 '09 Prijavi odgovor kao problematičan Nije u NS, u Kisac u je majstor i zadovoljnan sam uslugama. Ja kod njega a odrzavam motor, od njega sam uzeo sadasnju hondu. Ako ti treba broj, javi pa cu ti poslati pp. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...