88Dejan 11 Napisano Novembar 30, 2023 (promenjeno) U prolazu, 17 postova Lokacija: SRB/DE Motocikl: Suzuki bandit 650s Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav društvo, evo i mene nov sam i trebalo bi uskoro u bajkerski svet da udjem. Potreban mi je savet za novi bajk. '88 sam godiste i vozio sam uglavnom manje kubikaže, treba mi motor za kruziranje po gradu i povremeno van na neki duži put recimo do 300-400km. Nisam visok (174cm) i po svemu sto sam proučio najviše mislim da bi mi odgovarao suzuki gsr 600 (abs). Imate li neke predloge? Promenio Novembar 30, 2023 član 88Dejan 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8228 Napisano Novembar 30, 2023 Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan Добро нам дошао на форум добре вожње, дружења и забаве 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 2981 Napisano Novembar 30, 2023 Drug član, 1174 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan pre 15 minuta, 88Dejan je napisao: ...najviše mislim da bi mi odgovarao suzuki gsr 600 (abs). Imate li neke predloge? Dobar. Kupi. Dobrodošao. Uživaj. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
88Dejan 11 Napisano Novembar 30, 2023 U prolazu, 17 postova Lokacija: SRB/DE Motocikl: Suzuki bandit 650s Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, oprema je kupljena jos samo ostaje makina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeronimo 361 Napisano Novembar 30, 2023 Svrati ponekad, 232 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1100XX Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj i Kawasaki Er6f, cini mi se idealan za tvoju visinu i kako planiras da ga koristis, a lepo izgleda. Vozio 2 godine bez problema i nauzivao se. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hertzeg 784 Napisano Novembar 30, 2023 Zainteresovan, 159 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Kawasaki vulcan 1500 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodošao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8007 Napisano Novembar 30, 2023 (promenjeno) Drug član, 1697 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodošao! Motor kada budeš birao gledaj ga kao na žensku: da je dobro održavan (po mogućnosti i negovan), da nije udaran, da je "iz dobre kuće", da ne troši mnogo a da puno daje, da voli i prašta, da je lep, da ti se slika o njemu stalno mota po mislima... Šalim se, očigledno. Teško je nekome sugerisati šta da kupi, uzmi neki u što boljem stanju i da te "radi" iznutra, ionako ćeš ga menjati posle nekog vremena... Ako se vežeš za jedan model motora (npr. GSR600) prilično ćeš sebi otežati pretragu. Ovde na forumu zna biti veoma lepih i očuvanih motora u ponudi, pa vrebaj. Promenio Novembar 30, 2023 član DraganNS 3 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10463 Napisano Novembar 30, 2023 Hronični Motociklopata, 7314 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Ubaci na spisak još par sličnih mašina: Suzuki Bandit 650 S/N Yamaha FZ6 Fazer Honda CBF 600 S, Hornet600 Kawasaki Z-750 S/N 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivchaNB 505 Napisano Novembar 30, 2023 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda Pantheon Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9596 Napisano Novembar 30, 2023 Ne silazi, 2264 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, i dobrodošao ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
88Dejan 11 Napisano Novembar 30, 2023 U prolazu, 17 postova Lokacija: SRB/DE Motocikl: Suzuki bandit 650s Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima. Mltor kupujem u nemačkoj (trenutno tu radim), km kad je vozilo prvi put registrovano ovde mora da bude prava jer se na tehnickom svake 2god upisuje. Od svih mislim da mi je najbolji gsr 600, mada ne bezim od drugih. Za početak tipa 2,3 god pa cu promeniti mozda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10463 Napisano Decembar 1, 2023 Hronični Motociklopata, 7314 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan GSR je super motorić, mašina mu je poreklom od GSXR600, dakle ima rasni pedigre, i ja sam ga hteo uzeti ali sam odustao jer nema nikakvu zaštitu od vetra, pa sam uzeo FZ6s Fazer. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
88Dejan 11 Napisano Decembar 1, 2023 U prolazu, 17 postova Lokacija: SRB/DE Motocikl: Suzuki bandit 650s Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Disko Nindža je napisao: GSR je super motorić, mašina mu je poreklom od GSXR600, dakle ima rasni pedigre, i ja sam ga hteo uzeti ali sam odustao jer nema nikakvu zaštitu od vetra, pa sam uzeo FZ6s Fazer. Sto rece djeronimo i kawasaki er6-f je dobar i super je zaštita od vetra, mada ja bih povremeno isao na duže ture, ovako uglavnom rejon od grada do grada u blizini i po gradu. E sad gsr daje dosta za novac (4 cilindra, abs, udoban i povoljan je u nabavci?) a i za mkju visinu 174 gledam neke niže. Nisam striktno vezan za model pa ako iskoči nešto povoljno sa malo km odmah uzimam. A inace za te modele jel nije velika km tipa 30-35k? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slammer 619 Napisano Decembar 1, 2023 Usamljeni kauboj daleko od doma svog, 409 postova Lokacija: Leskovac - Novi Sad Motocikl: Yamaha FZ1 GT Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam GSR i FZ6 trpao u istu klasu, medjutim kada smo pre par meseci gledali za drugara ta dva modela, FZ6 mi je za klasu bolja kupovina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dudico 318 Napisano Decembar 1, 2023 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha MT-07 Tracer BMW R1200GS LC Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodošao! Godinama gajim emocije prema FZ6-S2 pa i danas srce zaigra kad ga vidi...ali sam uzeo Tracer 700 kao kompromis jer to što oko voli možda nije ono na čemu duša hoće da se vozi Vozi se k'o bicikla, najlakši u klasi, sport-turing je ali je i uzak pa ni u gradskoj gužvi nemaš problem, od moderne elektronike imaš samo ABS i displej, gazi ozbiljne kilometraže (dečko iz HR je skoro snimao servis na 100k+km), ja sam 170 + šumska jagoda i nisam u problemu iako na ponekom semaforu ličim na balerinu na vrhovima prstiju Svako svog konja hvali ali samo je na tebi da sedneš, probaš i poslušaš intuiciju (ili ti leži ili ti ne leži čak i da je najbolji na planeti) Pošto si u DE ovo ti je relativno blizu... Just a moment... WWW.RICARDO.CH 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4463 Napisano Decembar 2, 2023 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
88Dejan 11 Napisano Decembar 2, 2023 U prolazu, 17 postova Lokacija: SRB/DE Motocikl: Suzuki bandit 650s Prijavi odgovor kao problematičan Pre 21 sati, Dudico je napisao: Pozdrav i dobrodošao! Godinama gajim emocije prema FZ6-S2 pa i danas srce zaigra kad ga vidi...ali sam uzeo Tracer 700 kao kompromis jer to što oko voli možda nije ono na čemu duša hoće da se vozi Vozi se k'o bicikla, najlakši u klasi, sport-turing je ali je i uzak pa ni u gradskoj gužvi nemaš problem, od moderne elektronike imaš samo ABS i displej, gazi ozbiljne kilometraže (dečko iz HR je skoro snimao servis na 100k+km), ja sam 170 + šumska jagoda i nisam u problemu iako na ponekom semaforu ličim na balerinu na vrhovima prstiju Svako svog konja hvali ali samo je na tebi da sedneš, probaš i poslušaš intuiciju (ili ti leži ili ti ne leži čak i da je najbolji na planeti) Pošto si u DE ovo ti je relativno blizu... Just a moment... WWW.RICARDO.CH Sad aktivno trazim svuda bez zurbe, cene su povoljnije ovako van sezone. Cim naleti nesto interesantno i povoljno kupujem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zigi011 216 Napisano Mart 10 Svrati ponekad, 339 postova Lokacija: Beograd, uži Motocikl: Zontes 350E, GSR 600 K7 Prijavi odgovor kao problematičan On 11/30/2023 at 3:25 PM, Disko Nindža said: Ubaci na spisak još par sličnih mašina: Suzuki Bandit 650 S/N Yamaha FZ6 Fazer Honda CBF 600 S, Hornet600 Kawasaki Z-750 S/N Slicnih? Veze s vezom nemaju... GSR600, Kawa Z750 i Hornet 600 su jedna prica, a Bandit, Fazer i CBF su druga prica. Pored oklopa najveca razlika je u nacinu sedenja i upravljanja, potpuno dijametralno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...