djole grunf 100 Napisano Februar 14, 2009 http://www.odvozsuta-otpada.rs/, 298 postova Lokacija: beograd Motocikl: Honda Shadow 600cd vlx 2004 nekad bila pa daytona 350 i sad nista ...jbg Prijavi odgovor kao problematičan danas sam video na bubnju ima za 15 evra ali kazu da je los i nepouzdan a verzija profi kosta 30 evra pored toga ima i mali pistolj sa malom diznom 0.5 koj je dobar kad se rade povrsine malo vece senchenja itd i na kraju regulator pritiska oko osamsto dinara to je otprilike od alata potrebno za brush ,ja sam se danas informisao cerka mi crta fenomenalno i razmisljam da joj kupim sve to i da je malo afirmisem jer poseduje neverovatan talenat mislim da cete ocrtavati za koju godinu motore kod nje upamtite sta sam rekao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Februar 15, 2009 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Pa uopste nije skupo! Samo da vidim ko bi to mogo da mi nabavi, jbg-a retko kad idem u BG. :-\ A jel ti na bubanj potoku. Su nalik onih olovki ili pistolja? Koji od dole navedenih? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Februar 16, 2009 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Pa jel video neko ti pistolji ili samo culi za njih? :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
InkaBar 8 Napisano Februar 21, 2009 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Zem00n Prijavi odgovor kao problematičan Odmah da was razocharam, nema 'leba od tih pishtolja sa buwljaka. Necete nishta dobiti, na kraju cete se iznerwirati i koristicete ga ewentualno za "precizno" lakiranje jer je za boju izuzetno losh... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fat boyOS 11 Napisano Februar 21, 2009 Svrati ponekad, 307 postova Lokacija: Osijek Prijavi odgovor kao problematičan ovako obratite se korisniku FARBACH decko je iz Mitrovise i uputiti ce Vas kako sta i gdje. Kod nas ima u OSijeku i najjeftinija verzija je ok 6000din skupplje i bolje verzije u ZG www.juricek.hr i http://www.alpha.hanich.hr/airbrush.asp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Februar 21, 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Imam paasche turbo, iwatu micron, aztec, omni... da ne nabrajam, imao sam verovatno svaki poznatiji model na trzistu. Paasche je bio oko 700 DM, Iwata malo jeftinija. Sada radim sa kinezom sa buvljaka. Platio sam ga 30e i tvrdim da radi isto kao iwata za koju sam diznu i iglu platio 180 e. Lakiram isto sa kinezom po 10 e, a imam tri mini sate koje su bile od 240-360 novaca, sto maraka sto eura. Ne koristim ih vise znak protesta. Na kraju posle svih bacenih para sam shvatio da ne farba pistolj nego ja, a kupovina skupih pistolja mi je dizala samopouzanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
InkaBar 8 Napisano Februar 21, 2009 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Zem00n Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam, ne bih se slozhio.. :-\ Radio sam makete raznih wazduhoplowa (izuzetno sitne, pipave i detaljne stwarchice, 2.mesto na drzhawnom takmichenju ), koristio sam Badgera, Iwatu i neke buwljakashe i kopije- razlike su ogromne! Swe zawisi shta se zheli postici, ali ako neko wec pita za airbrush kapiram da hoce mogucnost da radi raznorazne pizdarije za koje treba i izuzetna preciznost i finoca. Ja sam sa kinezima uspewao da odradim samo radowe koji su mogli da se rade sa maskama, inache swaki slobodoruchni rad pada u wodu jer su rasipanja suwishe nelinearna i ne mogu se kontrolisati. Mada kapiram da ako se radi weca powrshina (rezerwoar, kaciga itd) mozhda neshto i mozhe da se uradi?! ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Februar 22, 2009 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=10437.100 yamaha na dnu strane je lakirana pistoljem sa pijace po 10 e, a suzuki sa vrha je odradjen kinezom. Taj koji imam je savrsen, verujem da postoje i losiji modeli koji pljuckaju i prave sranja kao ruski nekada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Februar 22, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=10437.100 yamaha na dnu strane je lakirana pistoljem sa pijace po 10 e, a suzuki sa vrha je odradjen kinezom. Taj koji imam je savrsen, verujem da postoje i losiji modeli koji pljuckaju i prave sranja kao ruski nekada. Boj ne bije oruzije svijetlo, no srce u junaka. :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
InkaBar 8 Napisano Februar 22, 2009 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Zem00n Prijavi odgovor kao problematičan http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=10437.100 yamaha na dnu strane je lakirana pistoljem sa pijace po 10 e, a suzuki sa vrha je odradjen kinezom. Taj koji imam je savrsen, verujem da postoje i losiji modeli koji pljuckaju i prave sranja kao ruski nekada. Pa daj ondak poshalji sliku tog sawrshenog brusha pa da znamo shta da pazarimo! Sad sm prwi put prochitao tu temu.... SMRZ! :o Radowi su odlichni, ideje, konstrukcija itd. Zaista sam se iznenadio! No poshto je tema o airbrushu ajd stwarno widi ako mozhesh da uslikash pomenuti airbrush i ako se setish opishi kako je izgledala kutija, kod koga si ga uzeo (koji deo pijace) i swe chega se setish! ;D pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Februar 22, 2009 Prijavi odgovor kao problematičan na gornjoj slici je iwata custom micron B, dole kinez. Vidi se odakle su dobili inspiraciju. Cak su skinuli noviji model koji ima regulaciju pritiska. Moguce je prebacivati delove sa jednog na drugi. Za vrednost iwatine igle i dizne imam 6 kineza. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
InkaBar 8 Napisano Februar 22, 2009 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Zem00n Prijavi odgovor kao problematičan na gornjoj slici je iwata custom micron B, dole kinez. Vidi se odakle su dobili inspiraciju. Cak su skinuli noviji model koji ima regulaciju pritiska. Moguce je prebacivati delove sa jednog na drugi. Za vrednost iwatine igle i dizne imam 6 kineza. Super, hwala! Nego da te ne bi smarao u owoj temi, jel imash T neku swoju sa opisanom opremom sa kojom radish!? ...boje, kompresori, tehnike itd, swe me zanima! ;D P.S.Shta se desilo onom mishu na prwoj slici?! :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Februar 22, 2009 Prijavi odgovor kao problematičan P.S.Shta se desilo onom mishu na prwoj slici?! :D mis je ziv, radionicki. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Jericho 82 Napisano Februar 22, 2009 Blocos Bastardos, 330 postova Lokacija: блокови Motocikl: XF650 Prijavi odgovor kao problematičan na gornjoj slici je iwata custom micron B, dole kinez. Vidi se odakle su dobili inspiraciju. Cak su skinuli noviji model koji ima regulaciju pritiska. Moguce je prebacivati delove sa jednog na drugi. Za vrednost iwatine igle i dizne imam 6 kineza. Super, hwala! Nego da te ne bi smarao u owoj temi, jel imash T neku swoju sa opisanom opremom sa kojom radish!? ...boje, kompresori, tehnike itd, swe me zanima! ;D P.S.Shta se desilo onom mishu na prwoj slici?! :D Pa slobodno pisite u ovoj temi...ovo se uklapa u naziv teme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
InkaBar 8 Napisano Februar 22, 2009 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Zem00n Prijavi odgovor kao problematičan Ne, otworicu nowu temu da bi se nashalio na rachun slike koja se nashla i owoj chill out Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fat boyOS 11 Napisano Februar 22, 2009 Svrati ponekad, 307 postova Lokacija: Osijek Prijavi odgovor kao problematičan Marko ajde mi molim te reci ako ti uplatim novac u postu (na ime ) dali bi ti bio problem da uzems jednu spricu(airbrush) i da mi posaljes na postu u Bogojevo? :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Madhead 14 Napisano Jun 4, 2009 Svrati ponekad, 210 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zamimljivo! A sta bi sa kacigom? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fat boyOS 11 Napisano Jun 6, 2009 Svrati ponekad, 307 postova Lokacija: Osijek Prijavi odgovor kao problematičan a sa "kinezom"? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Jun 6, 2009 Prijavi odgovor kao problematičan nces verovati i ja sam ostao bez kineza. Ispao je na iglu i diznu. Sve koje sam nabavljao neko odnese, a na najlonu ga nema redovno. Cim se pojave uzimam dva i donosim u Osijek. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fat boyOS 11 Napisano Jun 6, 2009 Svrati ponekad, 307 postova Lokacija: Osijek Prijavi odgovor kao problematičan prodano! (MK Osijek ima susrete krajem mjeseca pa ...) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
donmarkoni 23 Napisano Jun 6, 2009 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan ako neko ima mogucnost kupovine preko Ebay-a moze tamo naci jeftino spriceve.ja sam uzeo dva kineza tako,rade super za pare koje su placene,skoro sam dobio neki iz kanade master skuplji je od kineza nekolio 10-ina puta a plasim se da kazem...rade skoro isto,trazi mzamerke ali...ne uspevam nisam kod nas uspevao da nadjem kineze,iskreno nisam trazio na bubanj potoku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Madhead 14 Napisano Jun 6, 2009 Svrati ponekad, 210 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ima na bubanj potoku, bio sam danas, ima 3 razlicita modela! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobangsxr 1362 Napisano Jun 6, 2009 Drug član, 1139 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ima na bubanj potoku, bio sam danas, ima 3 razlicita modela! A cena? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Jun 6, 2009 Prijavi odgovor kao problematičan bilo 30 e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki 6 Napisano Jun 6, 2009 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan ima na najlonu kosta 30 evra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...