Jump to content

Moto Zajednica

AIRBRUSH - povoljno

Recommended Posts

• http://www.odvozsuta-otpada.rs/, 298 postova
  • Motocikl: Honda Shadow 600cd vlx 2004 nekad bila pa daytona 350 i sad nista ...jbg

danas sam video na bubnju ima za 15 evra ali kazu da je los i nepouzdan a verzija profi kosta 30 evra pored toga ima i mali pistolj sa malom diznom 0.5 koj je dobar kad se rade povrsine malo vece senchenja itd i na kraju regulator pritiska oko osamsto dinara to je otprilike od alata potrebno  za brush ,ja sam se danas informisao cerka mi crta fenomenalno i razmisljam da joj kupim sve to i da je malo afirmisem jer poseduje neverovatan talenat mislim da cete ocrtavati za koju godinu motore kod nje upamtite sta sam rekao! :D

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 2470 postova
  • Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06

Pa uopste nije skupo! Samo da vidim ko bi to mogo da mi nabavi, jbg-a retko kad idem u BG.  :-\

A jel ti na bubanj potoku. Su nalik onih olovki ili pistolja? Koji od dole navedenih?

post-5448-12879020426502_thumb.jpg

post-5448-12879020426724_thumb.jpg

• Svrati ponekad, 271 postova

Odmah da was razocharam, nema 'leba od tih pishtolja sa buwljaka. Necete nishta dobiti, na kraju cete se iznerwirati i koristicete ga ewentualno za "precizno" lakiranje jer je za boju izuzetno losh...

Guest farbach

Imam paasche turbo, iwatu micron, aztec, omni... da ne nabrajam, imao sam verovatno svaki poznatiji model na trzistu. Paasche je bio oko 700 DM, Iwata malo jeftinija.  Sada radim sa kinezom sa buvljaka. Platio sam ga 30e i tvrdim da radi isto kao iwata za koju sam diznu i iglu platio 180 e. Lakiram isto sa kinezom po 10 e, a imam tri mini sate koje su bile od 240-360 novaca, sto maraka sto eura. Ne koristim ih vise  znak protesta. Na kraju posle svih bacenih para sam shvatio da ne farba pistolj nego ja, a kupovina skupih pistolja mi je dizala samopouzanje.

Ne znam, ne bih se slozhio.. :-\ Radio sam makete raznih wazduhoplowa (izuzetno sitne, pipave i detaljne stwarchice, 2.mesto na drzhawnom takmichenju ::)), koristio sam Badgera, Iwatu i neke buwljakashe i kopije- razlike su ogromne! Swe zawisi shta se zheli postici, ali ako neko wec pita za airbrush kapiram da hoce mogucnost da radi raznorazne pizdarije za koje treba i izuzetna preciznost i finoca. Ja sam sa kinezima uspewao da odradim samo radowe koji su mogli da se rade sa maskama, inache swaki slobodoruchni rad pada u wodu jer su rasipanja suwishe nelinearna i ne mogu se kontrolisati. Mada kapiram da ako se radi weca powrshina (rezerwoar, kaciga itd) mozhda neshto i mozhe da se uradi?! ???

• Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova

http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=10437.100

yamaha na dnu strane je lakirana pistoljem sa pijace po 10 e, a suzuki sa vrha je odradjen kinezom. Taj koji imam je savrsen, verujem da postoje i losiji modeli koji pljuckaju i prave sranja kao ruski nekada.

Boj ne bije oruzije svijetlo, no srce u junaka. ;):D :D :D

http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=10437.100

yamaha na dnu strane je lakirana pistoljem sa pijace po 10 e, a suzuki sa vrha je odradjen kinezom. Taj koji imam je savrsen, verujem da postoje i losiji modeli koji pljuckaju i prave sranja kao ruski nekada.

Pa daj ondak poshalji sliku tog sawrshenog brusha pa da znamo shta da pazarimo! :D;)

Sad sm prwi put prochitao tu temu.... SMRZ! :o Radowi su odlichni, ideje, konstrukcija itd. Zaista sam se iznenadio! No poshto je tema o airbrushu ajd stwarno widi ako mozhesh da uslikash pomenuti airbrush i ako se setish opishi kako je izgledala kutija, kod koga si ga uzeo (koji deo pijace) i swe chega se setish! ::) ;D

pozz

Guest farbach

na gornjoj slici je iwata custom micron B, dole kinez. Vidi se odakle su dobili inspiraciju. Cak su skinuli noviji model koji ima regulaciju pritiska. Moguce je prebacivati delove sa jednog na drugi. Za vrednost iwatine igle i dizne imam 6 kineza.

na gornjoj slici je iwata custom micron B, dole kinez. Vidi se odakle su dobili inspiraciju. Cak su skinuli noviji model koji ima regulaciju pritiska. Moguce je prebacivati delove sa jednog na drugi. Za vrednost iwatine igle i dizne imam 6 kineza.

Super, hwala! ;)

Nego da te ne bi smarao u owoj temi, jel imash T neku swoju sa opisanom opremom sa kojom radish!? ...boje, kompresori, tehnike itd, swe me zanima! ;D

P.S.Shta se desilo onom mishu na prwoj slici?! :D :D :D

• Blocos Bastardos, 330 postova
  • Motocikl: XF650

Super, hwala! ;)

Nego da te ne bi smarao u owoj temi, jel imash T neku swoju sa opisanom opremom sa kojom radish!? ...boje, kompresori, tehnike itd, swe me zanima! ;D

P.S.Shta se desilo onom mishu na prwoj slici?! :D :D :D

Pa slobodno pisite u ovoj temi...ovo se uklapa u naziv teme

• Svrati ponekad, 307 postova

Marko ajde mi molim te reci ako ti uplatim novac u postu (na ime ) dali bi ti bio problem da uzems jednu spricu(airbrush) i da mi posaljes na postu u Bogojevo?  :-\

Guest farbach

nces verovati i ja sam ostao bez kineza. Ispao je na iglu i diznu. Sve koje sam nabavljao neko odnese, a na najlonu ga nema redovno. Cim se pojave uzimam dva i donosim u Osijek.

• Svrati ponekad, 299 postova

ako neko ima mogucnost kupovine preko Ebay-a moze tamo naci jeftino spriceve.ja sam uzeo dva kineza tako,rade super za pare koje su placene,skoro sam dobio neki iz kanade master skuplji je od kineza nekolio 10-ina puta a plasim se da kazem...rade skoro isto,trazi mzamerke ali...ne uspevam

nisam kod nas uspevao da nadjem kineze,iskreno nisam trazio na bubanj potoku :)

• Drug član, 1139 postova
  • Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125

Ima na bubanj potoku, bio sam danas, ima 3 razlicita modela!

A cena?

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja