Gile 1764 Napisano Novembar 14, 2023 Drug član, 895 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju moj KLR. Motor za pozeleti, maksimalno ocuvan, ali vec vise od godinu dana nisam seo na njega, imam jos i Versysa i LTDa koje vozim redovno, tako da sam resio da pokusam da ga udomim negde. Legendarni model, plastika livena u ovu boju a ne farbana, far fiksan za ram, ne pomera se kada se okrece korman. Lep, smekerski, nema ko ne stane da ga pogleda i pita nesto. Jedino nije za svaleraciju, jer mislim da je jediji ovakav u Srbiji. Danas upali na cvrgu iz prve, da me malo mine zelja i za potrebe slikanja. Evo linka ka oglasu na PA, da ne kacim ogromne fotke ovde. http://www.polovniautomobili.com/motori/22568831/kawasaki-klr-klr650 6 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8400 Napisano Novembar 14, 2023 Solo Rider, 3215 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Jel' 2001.....ili 2003 kao na PA .....možda će nekome to da znači Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1764 Napisano Novembar 14, 2023 Drug član, 895 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan 2001. Popunio sam na brzinu tamo bez saobracajne, tenk Maverick mi je 2003. pa sam pomesao. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13234 Napisano Novembar 14, 2023 Ne silazi, 7491 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Oduvek mi se sviđao KLR. Ovo je motor da se voziš svuda po svetu za male pare. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1764 Napisano Novembar 14, 2023 Drug član, 895 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Alekre je napisao: Oduvek mi se sviđao KLR. Ovo je motor da se voziš svuda po svetu za male pare. Jedan cilindar, karburator, prost kao pracka. Nije najudobniji, nije najbrzi, nije najlepsi, nema najbolju zastitu od vetra, ali je od svega toga po malo - sto bi rekli devojka za sve. Pravo magare, drsko na gasu, simpaticno neugledno, pouzdano, neunistivo. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17801 Napisano Novembar 14, 2023 Integrisan, 5251 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Zaista lep primerak samo ne znam da li se oni krecu oko 3000e? Znam da je Fazer S1 bio oko 3000e pre koju godinu pa po tome poredim. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1764 Napisano Januar 12, 2024 Drug član, 895 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Ode KLR. Prvi momak koji je dosao da ga vidi ga je i kupio. Na keca, bez razmisljanja, bez ubijanja cene. Nek mu je sa srecom. 6 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...