Shaft021 387 Napisano Novembar 11, 2023 Svaki Totalitarizam Ubija U Ime Optimizma!, 365 postova Lokacija: Neoplanta Motocikl: BMW R 1150 GS ADV Los i F 650 Dakar besni oro Prijavi odgovor kao problematičan Mali a velik... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shaft021 387 Napisano Novembar 11, 2023 Svaki Totalitarizam Ubija U Ime Optimizma!, 365 postova Lokacija: Neoplanta Motocikl: BMW R 1150 GS ADV Los i F 650 Dakar besni oro Prijavi odgovor kao problematičan Pa verovatno ce se vise isplatiti kupiti 800 mt... Jedno 8000 eura... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6178 Napisano Novembar 11, 2023 (promenjeno) Drug član, 1779 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan 700MT je 6300€ Ni ovaj nije napucan opremom koliko vidim tako da bi trebao da bude mozda i jeftiniji. Imam neki cudan osecaj da ce nas kinezi iznenaditi sa nekom bas niskom cenom ovog motora Meni se nesto bas svidja onako na prvi pogled. Promenio Novembar 11, 2023 član Sharky - Alex Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vucko23 1099 Napisano Novembar 11, 2023 Drug član, 380 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750 sivi soko šaltalica Prijavi odgovor kao problematičan Ako bude 8 hiljada evropskih teško da će se probiti na tržištu, to je jača cena od CB 500x, ktm 390 adv, a znamo kako su naši ljudi još uvek skeptični prema kineskim brendovima. Nije za istu svrhu namenjen kao 800mt, nisu ludi sebi da prave konkurenciju, tek treba da osvoje tržište i zadrže deo kolača, ali opet po ceni od 8k verovatno bi se ljudi pre odlučili za neku kredu i uzeli full opremljenog 800mt. Agregat je isti kao u njihovom supersport modelu 450sr, dodaće mu neku opremu u standarnoj varijanti, verovatno štitnike ručki, agregata, kreš barove. Realna mu je cena između 6.5 i 7k evropskih, a što Sharky kaže možda nas iznenade. Ja sam se iskreno zagrejao za ovaj model, otkako sam CB rashodovao gledao sam svašta, ali mi ništa nije privuklo pažnju kao ovaj model. Sad ide zima ne žuri mi se nigde. Nadam se da će biti korektna cena i da će negde na proleće biti dostupan kod nas. Na predstavljanju su spominjali puštanje u promet u prvom kvartalu 2024. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12545 Napisano Novembar 11, 2023 Ne silazi, 7331 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pa šta i taj KTM, sklapa se u Indiji. Ja to ne smatram za KTM. Ako je CF Moto jeftiniji, uzeo bih CF. To ti je sad ko kućni aparati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...