drager95 16 Napisano Novembar 6, 2023 U prolazu, 37 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Veliki pozdrav kolegeImam jedno pitanje ako moze neko da me uputi sta mogu da uradim, ili da mi preporuci nekog majstora električara u Beogradu.Naime problem je taj da Kymco nece da pali na dugme, samo na kurblu i to jedva. Kada upali na kurblu slaba je struja, sirena i svetla ne mogu da rade u isto vreme. Akumulator sam nov kupio. Kada sam stavio akumulator, sve je radilo normalno kako i treba par dana. Nakon toga više nije hteo da pali na dugme. Kada spojim akumulator na kablove na akumulator iz auta, tokom napajanja normalno sve radi, pali na pola dugmeta, svetla rade kao i sirena. Čim skinem kleme, dugme vise nece da radi. Zamenio sam i starter releja, medjutim isto je. Sta mogu da uradim i ima li pomoci? Hvala unapred svima! Sent from my SM-A525F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mugos 195 Napisano Novembar 6, 2023 Svrati ponekad, 158 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: SYM Simphony ST 200i Prijavi odgovor kao problematičan Arakis, čika Rajko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...