abarth 175 Napisano Januar 26, 2009 Svrati ponekad, 418 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ducati Prijavi odgovor kao problematičan Ako ne bude snega dolazim ali ne mogu da krvarim, pijem antibiotike, a i uvek se smorim kad mi vade krv. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jamana 43 Napisano Januar 26, 2009 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cagiva Canyon Jamana 600 TT Prijavi odgovor kao problematičan Znam da je rano ali nam je Zavod dao takav termin , oni inače ne rade subotom i nedeljom ali su nam izašli u susret i zbog nas će raditi pa nebi valjalo da se osramotimo slabom posetom. A za gicu će biti vremena posebno kad krene sezona i vozanje na veliko ;D Salim se matori.Nema potrebe da se maltretirate sa tendama i spremanjem klope. Evo ja cu skuvati lonac kafe i caja i poneti neke plasticne case da srknemo dok se okupljamo. Posle cemo se vec dogovoriti gde nastavljamo neformalni deo akcije. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 629 Napisano Januar 26, 2009 drkadzija, 1227 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Jamana to je duh Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
čičak 78 Napisano Januar 26, 2009 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Kao što već znate ja radim u subotu tako da se i zvanično odjavljujem iz ove akcije.Ako uspem da uteknem eto me. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makins 1 Napisano Januar 26, 2009 Svrati ponekad, 426 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa ti utekneš svaki dan... utekni i subotu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jamana 43 Napisano Januar 26, 2009 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cagiva Canyon Jamana 600 TT Prijavi odgovor kao problematičan Pa ti utekneš svaki dan... utekni i subotu! Nemoj tako!Covek se zrtvuje i podeli sa nama pauzu za topli obrok! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makins 1 Napisano Januar 26, 2009 Svrati ponekad, 426 postova Prijavi odgovor kao problematičan U jbt...pa ja...pa nisam...pa eto izvini cicak :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
čičak 78 Napisano Januar 26, 2009 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ma šta se palite,znate da dolazim obavezno.Kad je mene radno vreme sprečilo da ne idem po kafanama? A još kad je u pitanju humanitarna akcija,naravno da dolazim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jamana 43 Napisano Januar 26, 2009 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cagiva Canyon Jamana 600 TT Prijavi odgovor kao problematičan Ma šta se palite,znate da dolazim obavezno.Kad je mene radno vreme sprečilo da ne idem po kafanama? A još kad je u pitanju humanitarna akcija,naravno da dolazim. Ups,ode link direktoru! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makins 1 Napisano Januar 26, 2009 Svrati ponekad, 426 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ma znamo mi da si ti požrtvovan i da se uvek žrtvuješ radi nas, dolaskom u kafanu!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zmajcek 1 Napisano Januar 26, 2009 Svrati ponekad, 231 postova Lokacija: Sremski Karlovci Prijavi odgovor kao problematičan Ajde da se opet prijavim. Obavezno dolazim, posto ne bi trebalo da radim, samo sto ce to morati da bude taban transom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grdoje 3 Napisano Januar 26, 2009 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Jedno kratko pitanje, u koliko sati je okupljanje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makins 1 Napisano Januar 26, 2009 Svrati ponekad, 426 postova Prijavi odgovor kao problematičan ........Plan je sledeći najavljeni smo u Zavodu od 9 ujutro , znači skup je ispred zavoda u pola 9 , ulazimo u grupama i dajemo krv......... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grdoje 3 Napisano Januar 26, 2009 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Hvala :-), ne znam kako mi promace ta informacija. Ja cu doci, dati krv i onda palim na posao, jer moram da se pojavim na istom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makins 1 Napisano Januar 27, 2009 Svrati ponekad, 426 postova Prijavi odgovor kao problematičan .................. Ja cu doci, dati krv i onda palim na posao, jer moram da se pojavim na istom. E to je pravi akcijaški duh!!! Š'a je mišovi... š'a ste se ućutali... jel treba da vas prozivam... ajde malo da živnemo Ko će doći motorom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zmajcek 1 Napisano Januar 27, 2009 Svrati ponekad, 231 postova Lokacija: Sremski Karlovci Prijavi odgovor kao problematičan Videh 2 motora u nedelju na Najlonu. Nekog Afrikanca i DRa. Nesto mi poznati motorisa sa sve nalepnicama. ;D Htedoh da se javim, al' kad hebiga ne znam gazde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoWW 0 Napisano Januar 27, 2009 U prolazu, 6 postova Lokacija: Klek Prijavi odgovor kao problematičan I ja cu vam se pridruziti ako uspem da uskladim vreme sa kolokvijumom. Moze li mi neko reci gde se nalazi taj zavod, jest da vec dve godine studiram u ns, ali pojma nemam gde je to? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jamana 43 Napisano Januar 27, 2009 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cagiva Canyon Jamana 600 TT Prijavi odgovor kao problematičan I ja cu vam se pridruziti ako uspem da uskladim vreme sa kolokvijumom. Moze li mi neko reci gde se nalazi taj zavod, jest da vec dve godine studiram u ns, ali pojma nemam gde je to? Hajduk Veljkova 9.To ti je na uglu raskrsnice koja se nalazi izmedju sajma i pokrajinske. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makins 1 Napisano Januar 27, 2009 Svrati ponekad, 426 postova Prijavi odgovor kao problematičan Videh 2 motora u nedelju na Najlonu. Nekog Afrikanca i DRa. Nesto mi poznati motorisa sa sve nalepnicama. ;D Htedoh da se javim, al' kad hebiga ne znam gazde. E sad si dobio MI MI MIIINUSSSSS ! Sledeći put kad vidiš tu dvojicu, maši, viči, potegni ciglom... I da se zna motori su vidno obeleženi i DR i Afrika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zmajcek 1 Napisano Januar 27, 2009 Svrati ponekad, 231 postova Lokacija: Sremski Karlovci Prijavi odgovor kao problematičan Bice kade da se oduzim za tu uvredu, cime zna se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dalmatino73 0 Napisano Januar 27, 2009 U prolazu, 69 postova Lokacija: novi sad Prijavi odgovor kao problematičan Videh 2 motora u nedelju na Najlonu. Nekog Afrikanca i DRa. Nesto mi poznati motorisa sa sve nalepnicama. ;D Htedoh da se javim, al' kad hebiga ne znam gazde. E sad si dobio MI MI MIIINUSSSSS ! Sledeći put kad vidiš tu dvojicu, maši, viči, potegni ciglom... I da se zna motori su vidno obeleženi i DR i Afrika Da da Obavezno gadjaj ciglom ,al prvo onog sa afrikom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnja 32 Napisano Januar 27, 2009 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Aprilia leonardo 250 Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam vec par puta video Makins-a na afriki kako se voza po gradu, juce ili prekljuce sam te video oko 10h ujutro tu kod lutrije isao si biciklistickom stazom ;D od sada kada cujes da ti neko svira iz zuto-zelenog (nesto izmedju) twinga znaj da sam ja, to dok ne registrujem motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makins 1 Napisano Januar 28, 2009 Svrati ponekad, 426 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ok mašem na tvinga!!! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeneral 1453 Napisano Januar 28, 2009 Drug član, 1388 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZS1000 Prijavi odgovor kao problematičan S obzirom da je danas sreda, ajd da se prebrojimo... 1. Grof 2. MakiNS 3. Jevta68 4. Quasaar 5. Jamana 6. Grnja 7. Kiler NS + kum (?) 8. Djeneral + brat (Djeneral otpada :'() 9. Arpad 10. Zmajcek 11. Cicak 12. Sonja NS 13. Radonja 14. Vvdaniel 15. Dalmatino73 16. JosephB 17. Gliga (?) 18. Vanja021 19. Drumskalisica 20. Bata 21. Grdoje 22. Stromer (?) 23. Igor-NS (?) 24. BrankoWW (?) E sad...naveo sam sve koji su u prethodnim postovima najavili da ce doci a stavio sam ? kod svih koji nisu bili sigurni. Molim vas da samo potvrdite ili izmenite spisak po potrebi. Pozdrav & vidimo se ;D EDIT : Tek sad sam procitao pravila davanja i pise da ko ima astmu ne moze da daje krv. A pre nekoliko godina sam davao i niko me nije nista pitao niti su mi rekli to. Cinjenica da nisam nikome ni rekao, ali me niko nije ni pitao ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makins 1 Napisano Januar 28, 2009 Svrati ponekad, 426 postova Prijavi odgovor kao problematičan S obzirom da je danas sreda, ajd da se prebrojimo... 1. Grof 2. MakiNS 3. Jevta68 4. Quasaar 5. Jamana 6. Grnja 7. Kiler NS + kum (?) 8. Djeneral + brat (Djeneral otpada :'() 9. Arpad 10. Zmajcek 11. Cicak 12. Sonja NS 13. Radonja 14. Vvdaniel 15. Dalmatino73 16. JosephB 17. Gliga (?) 18. Vanja021 19. Drumskalisica 20. Bata 21. Grdoje 22. Stromer (?) 23. Igor-NS (?) 24. BrankoWW (?) 25. Željko 26. Kliks 27. OljaNS 28. Lord021 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...