Belajmaker 34 Napisano Octobar 29, 2023 U prolazu, 35 postova Lokacija: Maglaj, BiH Motocikl: Suzuki GSR600 | Honda CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Ako sam fulio mjesto gdje treba postaviti temu > molim prebacite. Ako vec postoji pitanje-odgovor-rjesenje > dajte link U pitanju je motor iz naslova sa 50.000km na satu... Jucer se upalila lampica check engine i svijetli u intervalu 3 duga, 4 kratka. Sto bi mu trebalo biti Error Code 34. Uspio sam dosta toga procitati o ovome + iskustva... Mene interesuje ima li neko, od domacih, da je imao tu gresku, te da mi javi koje je rjesenje. Hvala svima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Belajmaker 34 Napisano Octobar 29, 2023 (promenjeno) U prolazu, 35 postova Lokacija: Maglaj, BiH Motocikl: Suzuki GSR600 | Honda CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nista skidano/raskaceno. Auspuh i sve ostalo - fabricki. Promenio Octobar 29, 2023 član Belajmaker Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 10663 Napisano Octobar 29, 2023 Drug član, 2049 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan https://mega.nz/file/cvxVjY7a#LfJCL0ITXJpeuuTDkoBEusTQlk9H8w5bP1rd7AEHAnI 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1941 Napisano Octobar 29, 2023 Drug član, 2894 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan A kako se ponaša motor? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Belajmaker 34 Napisano Octobar 29, 2023 (promenjeno) U prolazu, 35 postova Lokacija: Maglaj, BiH Motocikl: Suzuki GSR600 | Honda CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Provozao ga nekih 40ak kilometara. Da lampica ne svijetli, ne bih nista ni znao. Nema nikakve razlike. Ni u niskim, ni u visokim (8.000...9.000 obrtaja) obrtajima. Promenio Octobar 30, 2023 član Belajmaker Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Belajmaker 34 Napisano Octobar 30, 2023 U prolazu, 35 postova Lokacija: Maglaj, BiH Motocikl: Suzuki GSR600 | Honda CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan #ProMaster hvala na hintu! Skinuo sam ranije cijeli Service manual, ali je ovaj dio kod mene rijesio problem. Problem, u mom slucaju, je bio u losem kontaktu konektora. Razlog koji je doveo do toga - nepoznat! Konektor raskacen, ociscen (puhnuto u njega) ustekan ponovo i greske vise nema. Hvala svima koji su pomogli! Uzdravlje!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 10663 Napisano Octobar 30, 2023 Drug član, 2049 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan On 30. 10. 2023. at 18:05, Belajmaker je napisao: #ProMaster hvala na hintu! Skinuo sam ranije cijeli Service manual, ali je ovaj dio kod mene rijesio problem. Problem, u mom slucaju, je bio u losem kontaktu konektora. Razlog koji je doveo do toga - nepoznat! Konektor raskacen, ociscen (puhnuto u njega) ustekan ponovo i greske vise nema. Hvala svima koji su pomogli! Uzdravlje!!! Raširi Vlaga i vibracije.. Odlično, bitno da je rešeno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...