Tedybear 879 Napisano Januar 28 (promenjeno) Svrati ponekad, 267 postova Lokacija: Bled, SLO Motocikl: Stelvio. Prijavi odgovor kao problematičan Preko Emaila dobio reklamu za novi Stelvio. Stelvio; 16499 € Full option: 17299 € Doplata za FCC (aktivni tempomat); 200 €. Pazi to! Ako ga uplatim do 15.2.2024, dobijem još 500€ popusta. Pitam preko Emaila, da ga pogledam u salonu. Pa, nema jih još, gospodine. Krajem marta, početkom aprila. Vratim odgovor: zar vam nije čudno i glupo od mene, da platim nešto 17000, bez da to vidim, dodirnem, probam..Odgovor čekam od četvrtka. Promenio Januar 28 član Tedybear 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tedybear 879 Napisano Februar 27 Svrati ponekad, 267 postova Lokacija: Bled, SLO Motocikl: Stelvio. Prijavi odgovor kao problematičan Danas u živo, ali 100 km od SLO granice prema zapadu. Lep. 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Februar 27 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan I? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tedybear 879 Napisano Februar 27 (promenjeno) Svrati ponekad, 267 postova Lokacija: Bled, SLO Motocikl: Stelvio. Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, mali_veseljak je napisao: I? Pa... Monfalcone, IT. Niko u salonu "no parlale englese". Kvaliteta izrade - nisem našao nešto, sto bi upalo u oči kao loše ili nezavršeno. Za mojih 186 cm taman. Po položaju vozača uporedljiv sa Versys 1000, od GS manji za jedan broj ( samo lično izkustvo). Prednji vizir, koji se diže za 7 cm, mi je nekako mali. Mali je i TFT, koji je 2 inča manji od konkurencije. Kako da kažem ....u živo lepši, nego na slikama. Promenio Februar 27 član Tedybear 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tedybear 879 Napisano Februar 28 Svrati ponekad, 267 postova Lokacija: Bled, SLO Motocikl: Stelvio. Prijavi odgovor kao problematičan On 27. 2. 2024. at 20:00, Tedybear je napisao: Pa... Monfalcone, IT. Niko u salonu "no parlale englese". Kvaliteta izrade - nisem našao nešto, sto bi upalo u oči kao loše ili nezavršeno. Za mojih 186 cm taman. Po položaju vozača uporedljiv sa Versys 1000, od GS manji za jedan broj ( samo lično izkustvo). Prednji vizir, koji se diže za 7 cm, mi je nekako mali. Mali je i TFT, koji je 2 inča manji od konkurencije. Kako da kažem ....u živo lepši, nego na slikama. Aha. Zaboravio. Retrovizori neobično mali. Od nekoga skuterja Aprilie od 50 ccm. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gruja TS 64 Napisano Februar 29 U prolazu, 84 postova Lokacija: Beograd, BBrdo Motocikl: '93. VFR750F Prijavi odgovor kao problematičan Taman za tvojih 186... Da li bi ja sa mojih 175 (i 79cm "inseam") mogao da dohvatim tlo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tedybear 879 Napisano Februar 29 (promenjeno) Svrati ponekad, 267 postova Lokacija: Bled, SLO Motocikl: Stelvio. Prijavi odgovor kao problematičan Taman možda nije najbolja reč. Za mene bi moglo biti i 87, 88, tako da bi bilo OK i za tebe. Promenio Februar 29 član Tedybear 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...