Arso 2443 Napisano Novembar 10, 2023 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2000 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Onda Lale progovori? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7625 Napisano Novembar 10, 2023 Solo Rider, 3072 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Samo jedan jedini @lalajko može da kaže, a kako ćuti, rekao bih da ostaje za sutra Generalno da vozim po kiši nije problem ako te zadesi....ali svesno poći plus tamo onako pokisli jedino pod strehu jer bi uneli dedi tonu blata u kući. Malo zdravog razuma nije na odmet Bane loneridersa osmehom i stolicom 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7640 Napisano Novembar 10, 2023 Drug član, 2917 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ne ide, i ja odustajem i pored najbolje volje. Volio bih da se niko ne naljuti ali ni voznja kako treba, ni penjanje, a ne ide ni da se svi uguramo u kucu pogotovo zbog okolnosti niti opet ide da dodjemo i da samo kisnemo vani.Ono kad se bas ne da Послато са 2303CRA44A помоћу Тапатока 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5541 Napisano Novembar 10, 2023 Drug član, 1387 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan По киши ни ја не крећем. Боље опет недеља ако је прогноза боља. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2520 Napisano Novembar 10, 2023 Drug član, 1071 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750 Prijavi odgovor kao problematičan 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 3994 Napisano Novembar 10, 2023 Nemanja Stojanović, 1366 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan A da se ponovi za nas nejake u nedelju neka akcija, ko bi bio zainteresovan? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sasha P 6548 Napisano Novembar 10, 2023 MotoDJIR.com, 1353 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM 1290S Adv;Yamaha Tenere 700 Rally; Piaggio Beverly 300ie 2010: Vespa 300GTS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, ja se izvinjavam, ali sutra definitivno ne idem. Manje zbog kise, mada i to ima svojih razloga, vise zbog kaslja i malaksalosti. Mada i kisa ima svojih mana, penjanja… Ako se pomera za nedelju, vrlo verovatno dolazim. @Skittles ja jesam zainteresovan, ali bih sacekao sutra sa odgovor. Hvala svima! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Novembar 10, 2023 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Sad je malo kasno pomerati. I Zivanovici nas cekaju sutra. Da se nadamo da kise nece biti ili da nece biti jaka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan Budjevac 432 Napisano Novembar 10, 2023 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Arandjelovac Motocikl: KTM 1290 Super Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Treba pomeriti dan ili nedelju jer nema svrhe nesto na silu organizovati i po nevremenu.Jasno je da je tradicija u pitanju, ali nije to vojna parada pa da ne moze da se termin pomeri, vec druzenje i upoznavanje novih ljudi i td.Lako je nama iz Arandjelovca, Lazarevca i Gornjeg Milanovca doci do Ostrvice i po snegu, ali ne putuju svi +-20km od kuce. Послато са SM-A528B помоћу Тапатока 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4384 Napisano Novembar 10, 2023 Drug član, 1434 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Kisa ? Nedostatak vojske , vidim ja 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7640 Napisano Novembar 10, 2023 Drug član, 2917 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Sta rec, ja sluzio u generalstabu, tako da Послато са 2303CRA44A помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vazlan 292 Napisano Novembar 10, 2023 Vazlan(Zlatko), 373 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Aprilia SR50R,Honda Africa twin 1000L Prijavi odgovor kao problematičan pre 46 minuta, Bojan Budjevac je napisao: Treba pomeriti dan ili nedelju jer nema svrhe nesto na silu organizovati i po nevremenu. Jasno je da je tradicija u pitanju, ali nije to vojna parada pa da ne moze da se termin pomeri, vec druzenje i upoznavanje novih ljudi i td. Lako je nama iz Arandjelovca, Lazarevca i Gornjeg Milanovca doci do Ostrvice i po snegu, ali ne putuju svi +-20km od kuce. Hvala za glas razuma za nas koji bi došli sa severa. 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
тене рас 212 Napisano Novembar 10, 2023 (promenjeno) Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Бор Motocikl: Yamaha XTZ660 Tenere Prijavi odgovor kao problematičan не долазим, слабо имам опрему, уби ми киша вољу да се провозам хомољским макадамом, дан кратак итд Promenio Novembar 10, 2023 član тене рас 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5002 Napisano Novembar 10, 2023 Drug član, 773 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan rudnik+vremenska+prognoza - Google Suche WWW.GOOGLE.COM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sasha P 6548 Napisano Novembar 11, 2023 MotoDJIR.com, 1353 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM 1290S Adv;Yamaha Tenere 700 Rally; Piaggio Beverly 300ie 2010: Vespa 300GTS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan Moram da priznam da mi je Veoma zao sto nisam na voznji. Zadnjih 7-8 godina sam preskocio samo 2020-te kada je nije ni bilo zbog virusa. Voznja na Ostrvicu mi je lepa voznja i mozda jedina koja je osnovana i preostala vezana za ovaj forum. (ne racunam humanitarne akcije) Nostaljgija, druzenje, malo fizicke aktivnosti i nesto vruce na kraju dana. Sa mojih 38’C i cebetom oko struka mogu samo da Vam zavidim. Srećno na asfaltu, a i na putu ka vrhu! 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7625 Napisano Novembar 11, 2023 Solo Rider, 3072 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan @Sasha P Videćemo ako je uopšte bila tura. Kiša pada. Ja jutros ustao da odgledam sprint trku..... čak se sunce pojavilo. Kako se završi trka, smračilo se , ulica mokra i krenulo da slini. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
тене рас 212 Napisano Novembar 11, 2023 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Бор Motocikl: Yamaha XTZ660 Tenere Prijavi odgovor kao problematičan стретно ко иде, доста мање кише, јутрос било жестоко Cloud radar Serbia - View live satellite images | SAT24 WWW.SAT24.COM View live satellite images of Serbia on the cloud radar at SAT24 and see where the sun is shining or the rain is falling. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7625 Napisano Novembar 11, 2023 Solo Rider, 3072 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan @Sasha P Inače propustih da ti poželim brz oporavak.....mada ni testament nije na odmet da napiše.....znam muške muke sa temperaturom i kad te duša polako napušta ....žene to nikad neće razumeti 2 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8227 Napisano Novembar 11, 2023 Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Sasha P je napisao: Sa mojih 38’C i cebetom oko struka mogu samo da Vam zavidim. Желим ти брзо оздрављење и опоравак !!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8227 Napisano Novembar 11, 2023 Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan Ајд одустадох од Острвице, ма нема везе идем да региструјем мотор ... е оћу цветка да региструјем, у Новом Саду ево киша лије од јутрос и мислим да још нема намеру да стане 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha 2055 Napisano Novembar 11, 2023 MSC Member (Maxi Scooter Club), 942 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki J300 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Ostrvica 2023, al za malo... Vreme: 10h 25ˇ Mesto: Lazarevac, parking ispred DIS-a Stanje: automobila > 50, motora = 1 Deset minuta kasnije... Biće bolje sledeće godine... 10 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sasha P 6548 Napisano Novembar 11, 2023 MotoDJIR.com, 1353 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM 1290S Adv;Yamaha Tenere 700 Rally; Piaggio Beverly 300ie 2010: Vespa 300GTS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno, meni je u celoj prici najvise zao one bake i deke i podnoziju, posto nasim dolaskom oni imaju i neki profit. @lalajko da li postoji neka opcija da im se uplati novac? 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7625 Napisano Novembar 11, 2023 (promenjeno) Solo Rider, 3072 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, Sasha P je napisao: Iskreno, meni je u celoj prici najvise zao one bake i deke i podnoziju, posto nasim dolaskom oni imaju i neki profit. @lalajko da li postoji neka opcija da im se uplati novac? Moglo se i sutra ići.....što se mene tiče. Ne doživljavam ovo kao humanitarnu akciju.....a možda grešim Promenio Novembar 11, 2023 član BaneVuk58 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sasha P 6548 Napisano Novembar 11, 2023 MotoDJIR.com, 1353 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM 1290S Adv;Yamaha Tenere 700 Rally; Piaggio Beverly 300ie 2010: Vespa 300GTS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan Nije humanitarna akcija, ali ja verujem da ljudi koji zive tamo i svaki put nas ugoste, spreme, kupe i obezbede vecu kolicinu hrane nego sto je njima potrebno. Verujem da su danas ocekivali 20-30-40 ljudi, kao prethodnih godina. Pa samim tim je i ono gorenapisano. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra 2301 Napisano Novembar 11, 2023 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan 5 minutes ago, Sasha P said: Verujem da su danas ocekivali 20-30-40 ljudi, kao prethodnih godina. Sale ne verujem da su ocekivali bilo koga danas. Ovde u Ar kisa pada ceo dan, bukvalno i kad je sunce sijalo je padala kisa... 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...