Alexandra995 4591 Napisano Octobar 21, 2023 (promenjeno) Drug član, 1183 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari, Bavim se izradom nalepnica za automobile i motore. Najčešće radim unikatne nalepnice, fabričke oznake retko, ali ni to nije isključeno. U ponudi imam više boja, između ostalog i hrom (ogledalo) i crni karbon. Uvek na lageru imam (sjajne): belu, crnu, sivu svetliju/tamniju, crvenu, plavu svetliju/tamniju, žutu i narandžastu. Ostale boje mogu naknadno da se poruče. Rok izrade je 2-7 dana, u zavisnosti od količine i samog dizajna nalepnice. Štampane nalepnice - rok izrade 7-14 dana (od vašeg javljanja do slanja paketa). Nalepnice šaljem putem Post Express-a, može i lično preuzimanje u Leskovcu. Minimalni iznos jedne nalepnice je 300 dinara, za veću količinu mogu da korigujem cenu. Cenu nalepnice diktira dimenzija, dizajn i poručena količina. Uvek sam otvorena za dogovor. Sve moje radove možete naći na instagram profilu @snoopicsdesignshop. Slobodno me kontaktirajte za više informacija. 060 41 444 05 Aleksandra Promenio Octobar 21, 2023 član Alexandra995 14 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6329 Napisano Octobar 21, 2023 Drug član, 1802 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Vec vidim partnerstvo izmedju nase drage koleginice @Alexandra995 i administracije BJB-a, gde cemo za uzvrat mi moci da kupimo BJB logo nalepnice za nase motore 3 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4591 Napisano Octobar 21, 2023 Drug član, 1183 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, Sharky - Alex je napisao: Vec vidim partnerstvo izmedju nase drage koleginice @Alexandra995 i administracije BJB-a, gde cemo za uzvrat mi moci da kupimo BJB logo nalepnice za nase motore Ja sam za, samo čekam zeleno svetlo. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban EN 529 Napisano Octobar 21, 2023 (promenjeno) Pažljivo prati, 617 postova Lokacija: Novi Sad-Futog Motocikl: Husqvarna 701 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Pozz a radiš li nešto ovakvog tipa https://www.instagram.com/scrubdesignz/ Promenio Octobar 21, 2023 član Boban EN Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4591 Napisano Octobar 22, 2023 Drug član, 1183 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 12 sati, Boban EN je napisao: Pozz a radiš li nešto ovakvog tipa https://www.instagram.com/scrubdesignz/ Ćao, ne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22008 Napisano Octobar 22, 2023 Integrisan, 9500 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Heeej Alex! Pa vrh... Mene bi zanimale tracice za felne, sive (uslikao bih nijansu ili izabrao iz neke ton karte), felne "17 ali da budu sticker tipa (da ima onu transparentnu prevlaku preko nalepnice). Hvala Nenad. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4591 Napisano Octobar 23, 2023 Drug član, 1183 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 21 sati, N.F.S. je napisao: Heeej Alex! Pa vrh... Mene bi zanimale tracice za felne, sive (uslikao bih nijansu ili izabrao iz neke ton karte), felne "17 ali da budu sticker tipa (da ima onu transparentnu prevlaku preko nalepnice). Hvala Nenad. Kao što sam ja imala na CBR ili traka u komadu? Moje su bile iz više delova, pa spajane. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22008 Napisano Octobar 23, 2023 Integrisan, 9500 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Nije mi bitno je li traka ili se spajaju, vrv mora iz delova posto bih stiker zeleo, oko 7-8mm sirine, boja siva, kao ova na koferu ili nogostupima, tako nesto priblizno. Ako ume neko od kolega da na ovu sliku digitalno nakalemi takve tracice, da vidimo kako izgleda, bio bih zahvalan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4591 Napisano Octobar 23, 2023 Drug član, 1183 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan pre 31 minuta, N.F.S. je napisao: Nije mi bitno je li traka ili se spajaju, vrv mora iz delova posto bih stiker zeleo, oko 7-8mm sirine, boja siva, kao ova na koferu ili nogostupima, tako nesto priblizno. Ako ume neko od kolega da na ovu sliku digitalno nakalemi takve tracice, da vidimo kako izgleda, bio bih zahvalan. Evo jedna brzinska... Imam srebrnu metalik Oracal 751C-090. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22008 Napisano Octobar 23, 2023 Integrisan, 9500 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Izasao sam i pogledao, nisu se tracice stvorile na motoru a dva sam puta kliknuo download! Svidja mi se, pisi ovde (ili na PP ako zelis) sta i kako, period izrade, je li traka ili delovi, cena... Hvala Alex! 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4591 Napisano Octobar 23, 2023 Drug član, 1183 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, N.F.S. je napisao: Izasao sam i pogledao, nisu se tracice stvorile na motoru a dva sam puta kliknuo download! Svidja mi se, pisi ovde (ili na PP ako zelis) sta i kako, period izrade, je li traka ili delovi, cena... Hvala Alex! Hajde da popodne premerim dimenzije na mojim felnama, pa ti šaljem. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3044 Napisano Octobar 23, 2023 Drug član, 1175 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan On 22. 10. 2023. at 11:19, N.F.S. je napisao: Heeej Alex! Pa vrh... Mene bi zanimale tracice za felne / ali da budu sticker tipa (da ima onu transparentnu prevlaku preko nalepnice). Samo da potvrdimo, pošto i mene stikeri interesuju, Alexandra - radiš li stikere ili samo folije? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4591 Napisano Octobar 23, 2023 Drug član, 1183 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan pre 15 minuta, PremieRacing je napisao: Samo da potvrdimo, pošto i mene stikeri interesuju, Alexandra - radiš li stikere ili samo folije? Ako misliš na 3d stikere, ne. Isključivo foliju na kateru i štampanu s' vremena na vreme. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3044 Napisano Octobar 23, 2023 Drug član, 1175 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Aha, hvala. A mislim i da Neša F.S. misli na 3d stiker. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4591 Napisano Octobar 23, 2023 (promenjeno) Drug član, 1183 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan Ako je tako, onda je došlo do nesporazuma, 3D stikeri su naliveni smolom. Promenio Octobar 23, 2023 član Alexandra995 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22008 Napisano Octobar 23, 2023 Integrisan, 9500 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Da, ja bih zeleo naliveno smolom, to mi deluje lepse i kvalitetnije, hvala Premie! Znaci, 3D sticker trakice za felne. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4591 Napisano Octobar 23, 2023 Drug član, 1183 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan pre 24 minuta, N.F.S. je napisao: Da, ja bih zeleo naliveno smolom, to mi deluje lepse i kvalitetnije, hvala Premie! Znaci, 3D sticker trakice za felne. Aha! To onda možeš da proveriš sa nekim ko radi tank padove. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22008 Napisano Octobar 23, 2023 Integrisan, 9500 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svakako! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4591 Napisano Octobar 25, 2023 Drug član, 1183 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan Instagram nick jednobojni ili sa logo-om u boji... Štampani instagram logo imam u dimenzijama 2, 2.5, 3 i 4cm. Primer: 1kom jednobojni instagram stiker dimenzija 10x2cm je 300din, 2kom 500din ; 1kom sa logo-om u boji 400din, 2kom 700... Najčešće izrađujem u dimenzijama od 10 do 30cm dužine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grafigo 3234 Napisano Novembar 2, 2023 Drug član, 794 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan @N.F.S.PVC nalepnice nemaju nikakvu tezinu i nije problem da idu na felne. Stikeri (nalepnice prelivene smolom) vec imaju neku tezinu pa ne znam kako bi se to ponasalo na felnama. Ne razmisljam o tome da li bi stiker spao, vec o tome da li menja balans felne. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22008 Napisano Novembar 2, 2023 Integrisan, 9500 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Verujem da je zanemarljivo... A i zalepio bih ceo krug obostrano, masa, i ako neznatno povecana bice rasporedjena jednako. (Guma koju trenutno vozim je za 1.6kg teza od prethodne, ne primecujem ja to u upotrebi.) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4591 Napisano Novembar 2, 2023 Drug član, 1183 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan Uskoro ću da pravim trakice za moj CBF, najverovatnije crvene i iz 3 dela. @N.F.S. Ne znam da li može ceo krug u komadu da se uradi, ali verujem da neko može iz više delova da ti izlije. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22008 Napisano Novembar 2, 2023 Integrisan, 9500 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Odradi i meni sive Alex! Felne su iste kao na CBF tvojoj... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4591 Napisano Novembar 2, 2023 Drug član, 1183 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan pre 10 minuta, N.F.S. je napisao: Odradi i meni sive Alex! Felne su iste kao na CBF tvojoj... Hoćeš da napišem između GSX-F ili tako nešto? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22008 Napisano Novembar 2, 2023 Integrisan, 9500 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Samo trakice, bez natpisa, da ne pretrpamo Javi mi na PP cenu i broj racuna, hvala Alex! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...