lestra 2357 Napisano Octobar 20, 2023 (promenjeno) Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Brat prodaje bmw. Stanje kao i silver sto je bio, tip-top. Vec sam pisao, covek je pedantan i uredan sto se tice svojih vozila i odrzavnja. Ja sam se uvek cudio kad sednem u njegova kola kako su cista i uredna pored dvoje dece http://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/22446859/bmw-320-e-91-lci Promenio Octobar 20, 2023 član lestra 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra 2357 Napisano Octobar 24, 2023 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan 7800 sa oba seta felni. 7600 sa jednim setom. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra 2357 Napisano Novembar 3, 2023 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan U toku sledece nedelje ce biti zamenjeni prednji amortizeri. Zadnji su zamenjeni prosle godine. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2264 Napisano Novembar 3, 2023 Drug član, 987 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Lepa trojkica. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra 2357 Napisano Novembar 17, 2023 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Upadate. Zamenjeni prednji amortizeri. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra 2357 Napisano Decembar 18, 2023 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Otisao bmw. Detaljno ispitan od strane majstora uz zahvalnost za iskrenost. Kazu da su pregledali mnogo e91 ali da ovakav nisu jos videli. Steta sto nije otisao kod nekog "naseg". Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...