Batta 0 Napisano Januar 22, 2009 U prolazu, 37 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem Husqvarnu TE 450, kupljena u decembru 2007-e u Trionu (model za 2008), presla cca 1700 km, cena 6000 (25% ispod cene novog), moze i dogovor...moci ce da se pogleda u Trionovom salonu za nedelju dana Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6002 Napisano Januar 22, 2009 Svakom po zasluzi, 12427 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Dobar i kvalitetan motor, srećno sa prodajom! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Batta 0 Napisano Januar 22, 2009 U prolazu, 37 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobar i kvalitetan motor, srećno sa prodajom! Znam, vec sam kupio model za 2009 - u ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6002 Napisano Januar 22, 2009 Svakom po zasluzi, 12427 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Pretpostavio sam odmah, Trion obično prima staro za novo za svoje stare mušterije koji hoće upgrade Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mich 0 Napisano Februar 1, 2009 U prolazu, 45 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan BATO !!!! Stigneš li ti to da razradiš pre nego što prodaš? Ovaj ti je motor prelep. :o Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marisol 4 Napisano Februar 2, 2009 U prolazu, 74 postova Lokacija: Bgd,Lion Prijavi odgovor kao problematičan Pretpostavio sam odmah, Trion obično prima staro za novo za svoje stare mušterije koji hoće upgrade pa sto ovaj ne primi? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Batta 0 Napisano Februar 3, 2009 U prolazu, 37 postova Prijavi odgovor kao problematičan BATO !!!! Stigneš li ti to da razradiš pre nego što prodaš? Ovaj ti je motor prelep. :o Razradio se on sasvim lepo, mozes da probas kako kida kad budes hteo ;D Pretpostavio sam odmah, Trion obično prima staro za novo za svoje stare mušterije koji hoće upgrade pa sto ovaj ne primi? Primice ga, bice u Trion salonu od vikenda, i koliko znam bice spremni na dogovor Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...