vladimir15 19 Napisano Octobar 18, 2023 U prolazu, 21 postova Lokacija: Gornji Milnaovac Motocikl: Tomos 15SLC/Honda Africa Twin 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kupio bih bocne kofere Givi E45 monokey,ako neko ima ponudite. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vitez Koja 218 Napisano Octobar 18, 2023 Zainteresovan, 185 postova Lokacija: Selevac Motocikl: F800GS Prijavi odgovor kao problematičan @Baniša Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baniša 230 Napisano Octobar 18, 2023 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Srbobran Motocikl: BMW R1200GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan @Vitez Koja nemam bratac e45, davno su prestali da se proizvode. @vladimir15 imam E360N što je približno izgledu, malo su savremeniji. Novi koferi su u pitanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladimir15 19 Napisano Octobar 19, 2023 U prolazu, 21 postova Lokacija: Gornji Milnaovac Motocikl: Tomos 15SLC/Honda Africa Twin 750 Prijavi odgovor kao problematičan 17 hours ago, Baniša said: @Vitez Koja nemam bratac e45, davno su prestali da se proizvode. @vladimir15 imam E360N što je približno izgledu, malo su savremeniji. Novi koferi su u pitanju. Cena? Mislio sam na polovne E45 ako neko ima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baniša 230 Napisano Octobar 19, 2023 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Srbobran Motocikl: BMW R1200GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Novi su kod mene 34800din. Koferu su monokey kačenje, 40l zapremina po kofrru. Napisana cena je za set. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Master Z-ed 77 Napisano Octobar 24, 2023 Ko zna šta, 68 postova Prijavi odgovor kao problematičan Imaš e45 na kupujem pr. Mislim da su nešto tipa 160e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha. 726 Napisano Octobar 29, 2023 ., 595 postova Motocikl: yamaha xtz 750 super tenere Prijavi odgovor kao problematičan @vladimir15 ako nisi vec pazar'o imam ja jedan viska, razmisljam se da li da ga prodam, ne znam ni koliko da trazim za njega. kofer sam dobio sa motorom, ima 'aftermarket' (improvizovanu metalnu) bravicu, ona orig. plasticna 'kopca' sa orig. bravicom ne postoji, ako te zanima mogu da ga fotkam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...