Jump to content

Moto Zajednica

QJMOTOR SRT800SX

Recommended Posts

• Drug član, 1200 postova
  • Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24-------------------------

Od svih motora koje sam sreo jedna jedina kraljica druma je Africa. :africa:

Svi idu, peglaju po krivinama ali kad se ona pojavi u retrovizoru ili u susret, nema lepseg prizora.

• Sviđa mi se 1
  • Podržavam 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 13 postova

Vreme da se odjavim sa ovog foruma jer kompleksaši koji nemaju šta da kažu uveliko počinju da smaraju nekim forma koje su uglavnom zanimljive na gradilištima... Sa godinama sve manje podnosim pametne ljude praznih rečenica. Nadam se da sam ipak nekome pomogao tekstom koliko-toliko...

Pozdrav Braćo.

• Integrisan, 10253 postova
  • Motocikl: ---Honda---
Pre sat vremena, vucko_sd je napisao:

više nego dovoljno, jednostavno ti ubiju volju da bilo kome neko iskustvo preneseš

Polako.. Razumem te.

Ljudi suvise licno shvataju stvar (motocikl), kao da im pises o clanu porodice.

Ja i dalje vrlo mucno prozivljavam reci koje su mi upucene kada sam misljenje i svoje razocaranje o tdm900 izneo. 

Tek sam hladne glave shvatio da je lakse kucati samo pozitivne stvari, ono sto ljudi zele da cuju, tada "problema" nema ali nije ni iskreno.

Uostalom, licna impresija nije pravilo niti fakat, ne treba je uzimati/shvatati kao servisnu knjigu, vec da je neko doziveo, iskusio na takav nacin i licno (iskustvo) preneo.

I dan danas taj podforum preskacem a mozda bih imao i sta reci....

Da sumiram, kockice u glavi da se presloze, ovaj vid komunikacije moze i na pogresnu emociju da navede, nema tu nekog "zla", neki se put slozimo, neki ne.... Ali svi da se vozimo 💪

• Sviđa mi se 1
  • Podržavam 1

• Drug član, 1200 postova
  • Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24-------------------------
Pre 5 sati, vucko_sd je napisao:

što se punog pogodka tiče jedini motor koji se ponaša kao car na drumu je honda afrika sa kojom ljudi staju veoma retko a mnogi voze u komadu... do duše dosta ih ima onu navlaku sa memorijiskom penom za sedište sa temu-a, ali idu brate i ne jebu uslove puta od pravaca do najgorih krivina... Nadam se da je recenzija ok 😉

@vucko_sdNije zgoreg da malo procitas sta si napisao 3 posta unazad. Ja sam se samo nadovezao na ovu tvoju konstataciju, tvoj motor nisam ni pomenuo niti ista pomislio u vezi istog. 

• prisutan, 1201 postova
  • Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702
On 16. 6. 2025. at 11:51, vucko_sd je napisao:

kolenima nakon 350km neprestane vožnje,

@vucko_sd polako, ne nerviraj se.. ima nas svakakvih..  samo jedno pitanje, ako sam dobro shvatio, ili nisam, nisi silazio sa motora 350km? ako stvarno nisi, onda nemoj da te čudi da su ti koljena, dupe i sve ostalo utrnulo. Mislim ako nije Goldwing, GTL itd.. Bilo koji drugi motor je neka preporuka da se svakih 150km siđe i malo odmori. To je motocikl srednje klase, zato to i govorim. Nije baš dugoprugaš. Ja na TRK-u do Pule pravim tri pauze. A to ti je 500km . Sic prepravi, i to se uvjek ispostavi dobra investicija, i ljudi koji ih prepravljaju kad im objasniš problem, znaju kako ga riješiti,jer su i sami najčešće motociklisti!!  uživaj u motoru, i puno pređenih km ti želim!! 

• U prolazu, 13 postova
pre 52 minuta, mali_zmaj je napisao:

@vucko_sd polako, ne nerviraj se.. ima nas svakakvih..  samo jedno pitanje, ako sam dobro shvatio, ili nisam, nisi silazio sa motora 350km? ako stvarno nisi, onda nemoj da te čudi da su ti koljena, dupe i sve ostalo utrnulo. Mislim ako nije Goldwing, GTL itd.. Bilo koji drugi motor je neka preporuka da se svakih 150km siđe i malo odmori. To je motocikl srednje klase, zato to i govorim. Nije baš dugoprugaš. Ja na TRK-u do Pule pravim tri pauze. A to ti je 500km . Sic prepravi, i to se uvjek ispostavi dobra investicija, i ljudi koji ih prepravljaju kad im objasniš problem, znaju kako ga riješiti,jer su i sami najčešće motociklisti!!  uživaj u motoru, i puno pređenih km ti želim!! 

Tacnije 385km nisam silazio, prvi put mi je bila duza relacija bez one navlake sa Temu-a sa memorijiskom penom inace sam uspevao prilicno vise bez pauze...

Svojevremeno sam preko 10 godina vozio Hondu Pan Evropu 1100 gde je bilo situacija kada sam do Praga pauzirao samo zbog goriva i istovremeno cigare.

Konkretno sediste je katastrofa kada ides nizbrdo u svakom slucaju, dok se penjes mnogo se manje oseca bol u dupetu dok u nogama ga skoro i nema, inace ja po pravilu volim da vozim u serijama od po 70-80km (posebno 77km, pa 73km i tako u krug, meni srecni brojevi), ovo je samo bio neki test izdrzljivosti koji mi je malo preseo 😀 

• Sviđa mi se 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja