Jump to content

Moto Zajednica

Yamaha maxster 150 olupina potreban majstor u NS

Recommended Posts

• U prolazu, 1 post
  • Motocikl: Yamaha xmax250 I maxster150

Pozdrav svima, pre mesec dana kupio sam Yamaha maxster 150, loše  stanje niska cena.... Skuter koji mi se oduvek svidjao pa sam rešio da ga kupim i da se igram sa njim, da to sve sredim i imam ga za sledeću sezonu za po gradu mislim da mi ne treba više.  Dakle problemi koje sam uvideo koristeći ga mesec dana je gubi ulje izbacuje ga dosta na filteru za vazduh vrv karike, auspuh treba da se pricvrsti nosačima koji fale, tapaciranje sedišta, svetla moraju da budu bolja itd... plan je da se mehanički dotera u red, pa da ide na farbanje kompletno, nije prvi put da ovo radim sa motorom pa znam da ce da me košta, ali želim ovaj model da sredim i da ga imam pored drugog motora naravno.

Potrebna mi je dobra preporuka za majstora u NS koji se bavi skuterima, jer nekoliko godina nisam bio u zemlji pa sam totalno ne informisan gde bih mogao da ga odrzavam.

Plan mi je da ide naked korman pa ako neko moze malo da mi pojasni šta sve treba za taj poduhvat.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja