Urban Rider 1467 Napisano Septembar 27, 2023 (promenjeno) Zainteresovan, 682 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Royal Enfield Interceptor 650 Prijavi odgovor kao problematičan Podajem Royal Enfield Interceptor 650 u Canyon Red boji kupljen prošle godine u oktobru. Prešao je 2.300km i u garanciji je još dve godine. Motor je od prvog dana garažiran i održavan isključivo u ovlašćenom servisu. Od dodatne opreme dobijate: * Compact engine guards * Black magic flyscreen (na slici) i Tinted tall flyscreen u kutiji - isti je nosač pa mogu lako da se menjaju Takođe i Silver bar end finishers i Silver oil filer cap. Prošle nedelje je urađen servis i zamenjeno je ulje kao i filter ulja tako da nema nikakvih ulaganja. Razlog prodaje je kupovina Triumph Boneville T120. Cena: 6500 EUR. Moguća korekcija cene za kolege sa foruma. Promenio Septembar 27, 2023 član Urban Rider 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10520 Napisano Septembar 27, 2023 Hronični Motociklopata, 7330 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Sve si napisao sem cene . 1 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Rider 1467 Napisano Septembar 27, 2023 (promenjeno) Zainteresovan, 682 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Royal Enfield Interceptor 650 Prijavi odgovor kao problematičan Vidi stvarno. U prvobitnoj objavi sam postavio link ka oglasu na polovniautomobili, pa sam onda ukapirao da to nije dozvoljeno, obrisao link i kopirao tekst sa originalnog oglasa bez cene. Ispravljam upravo. Promenio Septembar 27, 2023 član Urban Rider Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladoGrcic 401 Napisano Septembar 28, 2023 Zainteresovan, 394 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 890 Duke R Prijavi odgovor kao problematičan Znaci idemo dalje Sa velikom paznjom pratim dalja desavanja.Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1517 Napisano Septembar 28, 2023 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Vozio sam ovakav motorčić istog godišta. Jako lepo ide, i jako lepo i retro izgleda. Sviđaju mi se štitnici vila napred (Harmonike) koje su nekada stari i kvalitetni motori imali. Povozan fino. Limenko za razliku od novih plastikanera. Ko voli ovakav fazon dobro će mu leći. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Rider 1467 Napisano Septembar 28, 2023 Zainteresovan, 682 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Royal Enfield Interceptor 650 Prijavi odgovor kao problematičan @Nenadbg88 Pa i nije baš limenko, blatobrani i bočni poklopci su od plastike ali pssttt. :) A sa 650cc nije baš ni motorić Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Rider 1467 Napisano Septembar 30, 2023 Zainteresovan, 682 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Royal Enfield Interceptor 650 Prijavi odgovor kao problematičan Odustao sam od prodaje motora i obrisao oglas. Prelomio sam i rešio da ga zadržim i bar još jednu sezonu uživam u njemu. Delimično sam hteo da ga prodam i zbog nezadovoljstva servisnom podrškom u Beogradu, a zbog garancije moram da ga održavam u ovlašćenom servisu još dve godine ali sam to rešio - drugi ovlašćeni servis je u Novom Sadu pa ću ga održavati tamo... 4 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12766 Napisano Septembar 30, 2023 Ne silazi, 7380 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Prođe i to a posle možeš sam sve. 2 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...