dragan_alumiroi 804 Napisano Septembar 27, 2023 Zainteresovan, 572 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko `ima a ne treba mu, kupio bih fuzastre za roll bar kao na slici ispod 063 817 99 60 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1221 Napisano Septembar 28, 2023 Zainteresovan, 787 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam u potrazi za ovim fuzasterima, ali vrlo ih je teško naći. Ima jedan na KP, a imaš i na Aliju, ako te ne smara da čekaš. Nogostupi za roll bar - KupujemProdajem NOVI.KUPUJEMPRODAJEM.COM Za cruisere i choppere Ja sam nešto improvizovao na mom stromu, ali nisam previše zadovoljan, što zbog položaja nogu, što zbog vibracija na nogama, koje baš smetaju preko 100 km/h Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan_alumiroi 804 Napisano Septembar 28, 2023 Zainteresovan, 572 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Upravo me mrzi da čekam Ali Ako ću da budžim onda moram da maltretiram brata da mi napravi nosač. Niti će da bude lepo niti želim da gnavim brata. Tvoje rešenje izgleda dobro. A položaj i vibracije... I onako treba menjati položaj nogu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 2058 Napisano Octobar 2, 2023 (promenjeno) Drug član, 1140 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan ako ti treba imam ja ove sa slika gore... prve prodajem. mogu da ti ih slikam, sive su boje... meni su bili zasrafljeni na crashbar, al' sam skinuo klince. u maju sam u nekoj vuko*ebini u ITA, oborio motor na stranu (brzina 10km/h), blato itd itd... i bacim pogled, okrenuo se. imao sam srecu da nije polomio deklu od sise... da mi je to uradio, mogao sam samo da se slikam... U prevodu, ne treba ovo stavljati na crashbar na gs-u jer se mogu okrenuti i napraviti stetu. Promenio Octobar 2, 2023 član m.milivojevic Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 2058 Napisano Octobar 2, 2023 Drug član, 1140 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Slika od tog danaSent from my iPhone using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan_alumiroi 804 Napisano Octobar 2, 2023 Zainteresovan, 572 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan @m.milivojevic Odlično, zainteresovan sam. Ostavi tel u pp ili javi na 063 817 99 60 pa da se dogovaramo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan_alumiroi 804 Napisano Octobar 2, 2023 Zainteresovan, 572 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Dogovorili se 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan_alumiroi 804 Napisano Octobar 4, 2023 Zainteresovan, 572 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Sve je prošlo po dogovoru. Veoma mi je drago da sam upoznao još jednog kolegu Hvala još jednom i vidimo na putevima. 3 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...