Vojkan 181 Napisano Septembar 9 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: BG-Vozdovac Motocikl: CF MOTO 700 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ajoooj pa ja ovo trazim ko lud tek sad video ovde. Imaju isporuku i za Srbiju putem DHL-a, 40e postarina. Izadje ukupno 185e msm... Ne biva, uzeo sam od njih nosač kofera, sa 90 na 160€ izašloПослато са M2101K9G помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ShonsY 12 Napisano Septembar 9 U prolazu, 15 postova Lokacija: Temerin Motocikl: CFMOTO 700 MT Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, Vojkan said: Ne biva, uzeo sam od njih nosač kofera, sa 90 na 160€ izašlo Послато са M2101K9G помоћу Тапатока Onda nista od te takve ljubavi... za te pare mi lakse onda kontaktirati gevaru i vidteti mogu li oni nabaviti ili TMC... Mada msm da oni imaju samo bocne kofere i rol barove od dodatne opreme. Znam da nemaju ni top case ni nosac za njega 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vojkan 181 Napisano Septembar 9 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: BG-Vozdovac Motocikl: CF MOTO 700 MT Prijavi odgovor kao problematičan Od njih nema ništa, a nema ništa ni od uncle wanga i sličnih žutaća, samo " mala privreda" Послато са M2101K9G помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1216 Napisano Septembar 13 prisutan, 1119 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ekipi na objavi za Cosmo moto shop, imaju centralni štender za TRK-a, na cestovnom modelu dolazi bez istog.., ima da ga naručim, ima kod Uncle Wanga, ali čekati da dođe nešto iz kine ima da se upiškim od muke!! Ovako Grčka ,jest skuplja dostava, ali bar će doći prije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2497 Napisano Septembar 14 Drug član, 1601 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan On 9. 9. 2024. at 19:57, ShonsY je napisao: Ajoooj pa ja ovo trazim ko lud tek sad video ovde. Imaju isporuku i za Srbiju putem DHL-a, 40e postarina. Izadje ukupno 185e msm... Nabavio sam za Vojkana centralni štender, imam još 1 za prodaju. Javi se na PP ako ti je interesantno. Pozz 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ShonsY 12 Napisano Septembar 14 U prolazu, 15 postova Lokacija: Temerin Motocikl: CFMOTO 700 MT Prijavi odgovor kao problematičan Nabavio sam za Vojkana centralni štender, imam još 1 za prodaju. Javi se na PP ako ti je interesantno. PozzCena?Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2497 Napisano Septembar 14 Drug član, 1601 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan 150 eura 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vojkan 181 Napisano Septembar 14 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: BG-Vozdovac Motocikl: CF MOTO 700 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ja mu poslao PP al skontao sam da ima malo postova, verovatno mu nije otključana opcijaПослато са M2101K9G помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ShonsY 12 Napisano Septembar 14 U prolazu, 15 postova Lokacija: Temerin Motocikl: CFMOTO 700 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ja mu poslao PP al skontao sam da ima malo postova, verovatno mu nije otključana opcijaПослато са M2101K9G помоћу ТапатокаSve rešeno Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ShonsY 12 Napisano Septembar 18 U prolazu, 15 postova Lokacija: Temerin Motocikl: CFMOTO 700 MT Prijavi odgovor kao problematičan E ovako, uradio prvi servis upravo, cena promenjena, sada košta 17500din…. Bas poskupelo… jeftiniji mi servis na BMW e90 automobilu nego na motoru… generalno kažu da je CF podigao cene sata rada…Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3098 Napisano Septembar 18 Drug član, 2298 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Auuuuu...pa bre još koja hiljada i cena registracije! Gevara je baš bezobrazna...baš jajarske fore rade. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ShonsY 12 Napisano Septembar 18 U prolazu, 15 postova Lokacija: Temerin Motocikl: CFMOTO 700 MT Prijavi odgovor kao problematičan Pa ja sam konkretno radio servis u TMC, ali isto je to, posto gevara diktira cene. A pitam malopre za rol barove i kažu cena 34000 DIN… za vatrom košta 140€…. Nisam očekivao takve cene održavanja kinezaSent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3098 Napisano Septembar 18 Drug član, 2298 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan To i nisu cene održavanja već vaćarenje... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1213 Napisano Septembar 18 Zainteresovan, 791 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Zvanicno su skuplji i od Honde. Bas mnogo. Pogotovo ko radi servise na 5-6k km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano Septembar 18 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan To deranje si prinuđen da plaćaš zato što je motor pod garancijom, čim istekne garancija sam promeniš ulje i filtere za 5-6000 dinara 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ShonsY 12 Napisano Septembar 18 U prolazu, 15 postova Lokacija: Temerin Motocikl: CFMOTO 700 MT Prijavi odgovor kao problematičan To deranje si prinuđen da plaćaš zato što je motor pod garancijom, čim istekne garancija sam promeniš ulje i filtere za 5-6000 dinaraTako sam i planirao… inace trebalo im je samo 2h da urade servis koji se radi 15-20min sa cedjenjem ulja… i pretpostavljam da su oba sata naplatili a nisu radili pa zato ta cenaSent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano Septembar 18 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Jbg to tako ide, jes malo klošarski ali šta ćeš, svi to rade, tako iscede još para za motor koji su u startu kao povoljno prodali. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1213 Napisano Septembar 18 Zainteresovan, 791 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan pre 16 minuta, Disko Nindža je napisao: To deranje si prinuđen da plaćaš zato što je motor pod garancijom, čim istekne garancija sam promeniš ulje i filtere za 5-6000 dinara A garancija 4-5 godina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ShonsY 12 Napisano Septembar 18 U prolazu, 15 postova Lokacija: Temerin Motocikl: CFMOTO 700 MT Prijavi odgovor kao problematičan A garancija 4-5 godinaSada 3Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
azlatic 112 Napisano Septembar 18 U prolazu, 28 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CFMOTO 700 MT Prijavi odgovor kao problematičan On 5. 9. 2024. at 15:51, baciPaljo je napisao: Jel ima neko problem da se motor ugasi kad je u leru i spustite nozicu? Ako ima kako ste resili ili je to fabricki tako? To nije problem već je tako fabrički urađeno, da kao ne bi nakon toga ubacio u brzinu pa se skršio sa spuštenom nogicom... Tako sam pročitao u uputstvu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3098 Napisano Septembar 18 Drug član, 2298 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, ShonsY je napisao: Sada 3 To je isto vaćarenje kod naših dilera. Garanciju daje fabrika na 12 meseci, kod nas po zakonu je 24 meseca. Tako da diler hteo ne hteo mora da pokrije tih 12 meseci. Ukoliko imaš original user manual videćeš da ti je servisni period duplo duži u odnosu na ono što diler stavlja kao obavezu. Ukapirali su da mogu da zarade obzirom da moraju svakako 12 meseci sami da daju garanciju koja nema veze sa fabrikom. Pa su tako dali “garancije” na 3-4 godine, prepolovili servisni interval i sebi napravili posao sa povećanim cenama servisa X2. Winwin situacija…da ne kažem Srbija! 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajkerlaki 73 Napisano Octobar 3 U prolazu, 9 postova Lokacija: Nis Motocikl: CF MOTO 700 MT Prijavi odgovor kao problematičan Kolege da li je neko radio preradu sedišta kod modela 700 MT, ako jeste preporuka bi mi dobro došla. Hvala unapred! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
azlatic 112 Napisano Octobar 3 U prolazu, 28 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CFMOTO 700 MT Prijavi odgovor kao problematičan On 19. 11. 2023. at 20:03, Skiboban je napisao: Ne mogu da se konektujem na CF aplikaciju na tel. Da li to nema taj t-box (ili sta vec) ili sam ja glup? Vise bih voleo da mi kazete da sam glup, a da to proradi. Elem, malopre sam zvao Guevaru, prodaju delova, imaju TBOX i košta 30.000 din ali treba da se najavite koji dan ranije kad dolazite, ugradnja je besplatna... TBOX omogućava razne dodatne funkcije i povezivanje sa aplikacijom CF Ride koja preko mobilnog telefona na displej motora plasira razne informacije, a najbitnije od svega je što TBOX omogučava korišćenje navigacije kroz tu aplikaciju. Sama navigacija na displeju motora nije detaljna ali sasvim dobro izgleda i daje najosnovnije razdaljine i smerove skretanja... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skiboban 408 Napisano Octobar 3 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha Tracer 900, FJR 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, bajkerlaki je napisao: Kolege da li je neko radio preradu sedišta kod modela 700 MT, ako jeste preporuka bi mi dobro došla. Hvala unapred! Radi sam kod Srdjana (Surcin) 0616589020, naravno prezadovoljan po ne znam koji put. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mlakrneta 26 Napisano Octobar 3 U prolazu, 45 postova Lokacija: Železnik Motocikl: GSR 600 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Elem, malopre sam zvao Guevaru, prodaju delova, imaju TBOX i košta 30.000 din ali treba da se najavite koji dan ranije kad dolazite, ugradnja je besplatna... TBOX omogućava razne dodatne funkcije i povezivanje sa aplikacijom CF Ride koja preko mobilnog telefona na displej motora plasira razne informacije, a najbitnije od svega je što TBOX omogučava korišćenje navigacije kroz tu aplikaciju. Sama navigacija na displeju motora nije detaljna ali sasvim dobro izgleda i daje najosnovnije razdaljine i smerove skretanja...Zvao sam ih 2 puta za to i rekli su mi da će biti izreklamirano kada stigne i koštaće za njihove mušterije oko 200€.Nit je bilo reklame nit je cena koju su rekli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...