baltrekk 1038 Napisano Septembar 19, 2023 Drug član, 1007 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem čizme iz naslova u odličnom stanju po ceni od 160 eur. Ovo je treći par Sidi Crossfire koje imam i mogu da ih pohvalim da su tip čizama koje možete da nosite po 12h dan za danom. Iako su prvenstveno namenjene za MX stazu jako su udobne i vrlo preporučene za ADV vožnje. Za razliku od nekih jeftinijih modela, Sidi Crossfire važi za izbor koji ima izuzetnu zaštitu noge i stopala od povreda. Konkretan model ima djon koji je moguće zameniti za razliku od nekih drugih modela kao i sve ostale kopče koje su takođe zamenljive. Veoma su udobne obzirom da imaju fleksibilni zglob koji omogućuje lakšu pokretljivost prilikom hoda. Za ovih 7-8 godina koliko imam prvi model više puta sam bio u situaciji da me je sama čizma spasila/sačuvala sigurnih povreda. Konkretan model prodajem jer sam pogrešno izabrao broj, a to bi bila ujedno i napomena da navedeni broj 43 odgovara više onima koji nose 42 ili imaju nešto užu nogu odnosno stopalo. Fotografije su čizme koja je na prodaju i nalaze se u Beogradu. Više informacija može na pp ili na telefon 063 274 452 Ako nekog zanima neki test / review može da pogleda ovde. Dirt Reviews: Sidi Crossfire 2 SRS Boots Review – Bolton Adventures BOLTONADVENTURES.COM Bolt-On reviews the Sidi Crossfire 2 SRS boots! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 1038 Napisano Octobar 4, 2023 Drug član, 1007 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan Čizme su u odličnom stanju - ako su nekom potrebne sada je pravi trenutak. Nova cena - 150 eur Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 1038 Napisano Octobar 29, 2023 Drug član, 1007 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan Otišle čizme. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...