ivandeka 194 Napisano Septembar 11, 2023 Svrati ponekad, 153 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ako nekome vrši posla....letnja jakna Wintex vel. xl sa protektorima, unutra mesh postava ali spolja nije mesh...kupljena kao polovna ali u dobrom stanju odavno kod pok. Laki Vladana, sve ispravno ali na delovima od prevrnute kože je boja malo izbledela, znači...nije "kao nova".Zatim, flip ap HJC IS Max L vel. Kupljena odavno u Guevari, ispravno sve, ali vizir malo izgreban, postava treba da se opere iako je uvek nošena sa potkapom.Held ženska mislim da vel. S, kupljena odavno kod Neša Lazarevića u Kg dok je još držao radnju sa Held opremom, nošena vrlo malo jer je gospoja davno prestala da bude suvozač, nije padala ali su ogrebotine nastale od"skladištenja" u garaži.Onaj Luisov set za podmazivanje lanca, nemam slike, stoji u nekoj kesi, mislim da sam jednom pokušao i nikad više upotrebio... Slike slede... Послато са M2003J15SC помоћу Тапатока 11 2 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivandeka 194 Napisano Septembar 11, 2023 Svrati ponekad, 153 postova Prijavi odgovor kao problematičan Slike...Послато са M2003J15SC помоћу Тапатока 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivandeka 194 Napisano Septembar 11, 2023 Svrati ponekad, 153 postova Prijavi odgovor kao problematičan Još slika...Послато са M2003J15SC помоћу Тапатока 4 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 957 Napisano Septembar 11, 2023 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast, sjajan gest.Sent from my iPhone using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivandeka 194 Napisano Septembar 11, 2023 Svrati ponekad, 153 postova Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast, sjajan gest.Sent from my iPhone using TapatalkHvala...stoje stvari, skupljaju prašinu...zauzimaju mesto a žeo mi da bacim...Послато са M2003J15SC помоћу Тапатока 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivandeka 194 Napisano Septembar 11, 2023 Svrati ponekad, 153 postova Prijavi odgovor kao problematičan U GM i ČA mogu da se vide i preuzmu a može i beza poštaПослато са M2003J15SC помоћу Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rale-Ča 526 Napisano Septembar 11, 2023 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: CACAK Motocikl: Suzuki GSXR Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih set za podmazivanje lanca ukoliko nije otisao. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9869 Napisano Septembar 11, 2023 Ne silazi, 2294 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo, za gest ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
francuz69 1903 Napisano Septembar 11, 2023 Zainteresovan, 589 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Integra 700 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast, nekome ce znaciti Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivandeka 194 Napisano Septembar 11, 2023 Svrati ponekad, 153 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih set za podmazivanje lanca ukoliko nije otisao.Mogu da ga sutra dobacim do Ča, tamo sam svaki dan od 8 do 15hПослато са M2003J15SC помоћу Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rale-Ča 526 Napisano Septembar 11, 2023 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: CACAK Motocikl: Suzuki GSXR Prijavi odgovor kao problematičan Ujutru rano idem na put ali sin je tu pa moze on da preuzme. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivandeka 194 Napisano Septembar 11, 2023 Svrati ponekad, 153 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ujutru rano idem na put ali sin je tu pa moze on da preuzme.Ok. Neka mi pošalje sms na 062203245 pa ćemo se dogovoriti....Послато са M2003J15SC помоћу Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr. No 558 Napisano Septembar 11, 2023 XXX, 474 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Javljam se za Held kacigu Sent from my SM-S911B using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivandeka 194 Napisano Septembar 11, 2023 Svrati ponekad, 153 postova Prijavi odgovor kao problematičan Javljam se za Held kacigu Sent from my SM-S911B using TapatalkOk...rezervisanoПослато са M2003J15SC помоћу Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
john314 626 Napisano Septembar 11, 2023 Zainteresovan, 533 postova Lokacija: Banat Motocikl: ,es125 trophy,,ktm strada bicikl,r1100rt Prijavi odgovor kao problematičan Može jakna. Šaljem podatke na pp Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivandeka 194 Napisano Septembar 12, 2023 Svrati ponekad, 153 postova Prijavi odgovor kao problematičan Može jakna. Šaljem podatke na pp PozdravMože...Послато са M2003J15SC помоћу Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Štef 969 Napisano Septembar 12, 2023 BJB Maxi Scooter Club, 1019 postova Lokacija: Beograd, Rakovica, Skojevsko naselje Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Da se zapljunem za onu HJC, možda je tiša od moje koju nosim trenutno...Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivandeka 194 Napisano Septembar 12, 2023 Svrati ponekad, 153 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da se zapljunem za onu HJC, možda je tiša od moje koju nosim trenutno...Sent from my Redmi Note 9 Pro using TapatalkOk...može dogovor u PP, da ne opterećujemo druge...Послато са M2003J15SC помоћу Тапатока 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rale-Ča 526 Napisano Septembar 14, 2023 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: CACAK Motocikl: Suzuki GSXR Prijavi odgovor kao problematičan Zeleo bih da se zahvalim kolegi @ivandeka na poklonu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivandeka 194 Napisano Septembar 14, 2023 Svrati ponekad, 153 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zeleo bih da se zahvalim kolegi @ivandeka na poklonu. Nema na čemu kolegaПослато са M2003J15SC помоћу Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Štef 969 Napisano Septembar 19, 2023 BJB Maxi Scooter Club, 1019 postova Lokacija: Beograd, Rakovica, Skojevsko naselje Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Samo da se zahvalim kolegi @ivandeka , kaciga je odlična. Sledi pranje i ubacivanje komunikacije... Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivandeka 194 Napisano Septembar 19, 2023 Svrati ponekad, 153 postova Prijavi odgovor kao problematičan Samo da se zahvalim kolegi @ivandeka , kaciga je odlična. Sledi pranje i ubacivanje komunikacije... Sent from my Redmi Note 9 Pro using TapatalkDrago mi je...Послато са M2003J15SC помоћу Тапатока 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...