mick 5037 Napisano Četvrtak u 21:00 Drug član, 3094 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X, SVT650X...VOGE DS900X Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Rider000 je napisao: Pricamo o potrosnji ulja zbog koje agregat ostane bez istog... Na putovanju... Pritom se radi o novom motoru. Prva generacija Suzukijevog V twina je troskala ulje, ova poslednja ne, a pogotovo ne toliko da nosis kanister sa sobom na put. Od zamene do zamene nema vidljive razlike u nivou ulja. Kako kod mene tako i kod stotine drugih vlasnika. Koliko para toliko muzike, uvek bilo i bice. Udaljavam se iz ove teme, prastajte na smetnji, nisam trebao ni pocinjati, nek svako vozi sta mu se svidja... Ma ne cimajnse ne mislim ništa loše, zaista me zanima odgovor…mižda sam ja nešto propustio. Poenta priče je da niko od nas ne zna šta se desilo a moja je pretpostavka da je vlasnik besomučno mučio agregat do otkaza i da nije vidio računa o podmazivanju. Mislim ko normalan da keš i drlja agregat ne proberavajući osnovne stvari. Nebitno da li motor troši ili ne…to su osnovne stvari koje se proveravaju pogotovo ako se jako i agresivno vozi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja14 28 Napisano pre 43 minuta U prolazu, 23 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: QJMOTOR SVT 650X Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, da li je neko menjao lanac i lancanike i koje je stavljao ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...